Να πω κατι ρε παιδια , γνωμη μου παντα , τοσα χρονια επικρατουσε το σκεπτικο να μπεις στο δημοσιο….ειναι μεχρι να μπεις λεγανε μετα δεν σε κουναει κανενας....και ισχυε κανονικα , ετσι αυτοι που μπενανε ( οι περισσοτεροι ) ξερανε οτι ειναι φυτευτοι και παραπανισιοι και οτι δεν ειχαν τα προσοντα , ετσι σιγα σιγα οπως στην ερτ ετσι και σε αλλες δημοσιες υπηρεσιες - υπουργεια - δεκο μπηκε πολυς κοσμος ξεκαρφωτος , καποια στιγμη ο κοσμος αυτος δεν το περιμενε οτι θα τον διωξουν , μια ζωη μεσα στα φραγκα και αραχτοι θα ητανε , δεν λεω οτι αυτος ειναι ο πιο καταλληλος τροπος αλλα καποια στιγμη πρεπει να μπει χερι στους δημοσιους υπαλληλους , για καθε δημοσιο υπαλληλο που μενει στην θεση του διωχνονται 4 στον ιδιωτικο τομεα το γνωριζετε αυτο , οι καλοι τεχνικοι - δημοσιογραφοι δεν θα χαθουν καπου θα βολευτουν οι υπολοιποι τωρα ας προσεχαν , να πω και το αλλο , καθε μερα κλεινουν μαγαζια - εργοστασια , κοσμος δουλευει και ειναι απληρωτος 6 μηνες ενω αυτοι του δημοσιου με περικοπες μεν αλλα καθε μηνα νταγκα στο ταμειο , πριν ανοιξω το μαγαζι εκανα πολλες δουλειες στον ιδιωτικο τομεα και η καρεκλα ετρεμε καθε μερα και επρεπε να εισαι αποδωτικος και σωστος , φοβοσουν μην παει κατι στραβα και σε διωξουν και αλλα πολλα , αυτα τα συνεσθηματα δεν υπαρχουν στο δημοσιο , εεε ας διωξουν και κανενα λοιπον , ο υποιλοιπος κοσμος που απολυεται ( και ειναι και των 600 ευρω ) τι ειναι μακακες και αυτοι στο απυροβλητο.....εμενα αν κλεισω το μαγαζι μου αυριο το πρωι κανενας δεν θα νοιαστει αλλα εγω πρεπει να κανω τα παντα ωστε να μην φτασω στο σημειο αυτο , ετσι επρεπε να κανουν και αυτοι του δημοσιου οι παραπανισιοι , καποια στιγμη θα εφτανε - φτασει η ωρα τους θα επρεπε - πρεπει να κανουν τα κουμαντα τους......!!!!