τωρα με τον εοππυ…......... ουτε τετοια δεν μπορουμε να παρουμε.
-
ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑ ΠΙΚΡΕΣ - ΑΛΗΘΕΙΕΣ
καποτε ακουγαμε για βομβες στα καναλια και δεν καταλαβεναμε γιατι της εβαζαν.
το ευκολο συμπερασμα εβγενε αμεσος . τρομοκρατες .
τωρα που βλεπουμε αυτα τα αισχει και την παραπληροφωρηση απο τα
καλοπληρωμενα παπαγαλακια που μας αποκοιμηζουν και μας δουλεβουν κανονικα καταλαβενουμε πιους ηθελαν να φημωσουν . -
αξιζει να διαθεσετε 10 λεπτα απο το χρονο σας και να καταλαβετε οτι ολοι οι εξω ανταποκρητες και οικονομικοι αναλυτες τα λενε και τα φωναζουν χρονια τωρα ενω εμεις κοιμομαστε ακομα .
τη αλο ακομα πρεπει να γινει για να σηκωθει αυτος ο λαος απο τον καναπε ??δειτε και αυτα τα 2 αξιζει με τον Max Keiser οικονομικο αναλυτη να ξευτηλιζει λαμογια μαμακες Ελινες προεδρο Ελλ. κεντρου Ευρωπ. Μελετων και το καθηκι γενικο διευθυντη τραπεζης Saundi Franzi .
( δεν μου τεριαζε να τους γραψω Ελληνες κανονικα , αυτα τα κοθονια και τους εγραψα ετσει )
αντε κουραγιο 50 χρονια πηνας μας εμηναν ακομα .
-
δεν ειναι κατι που δεν ξερετε αλλα καλα ειναι να τα θημωμαστε
συχνα πυκνα και να μην ξεχναμε ( σαν Ελληνες ) μια και αυτη την
παθηση την εχουμε στο αιμα μας .ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΛΕΣΧΕΣ
και μην ξεχασετε να καμαρωσετε και τα λουλουδια τα δικα μας
μεσα σε αυτη τη συνομοσια και το παιχνιδι που πεζετε στην πλατη μας .ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ
-
πεζετε δεν πεζετε και εκλογες να γινουν αυριο παλι ο σαμαρας θα κυβερναει!!!!!!!λοιπον παιδες αμα ξεκινησω ανταρτικο στα βουνα ποιος θα μου πεταξει λιρες για τον αγωνα?ποιος εχει πολλες και θα ειναι ο χορηγος μας?
ξεκηνα εση και εγω θα γινω επιμελητης σου , θα κανω της κρηψεις . χαχαχαχαχα
-
στην τελικη , αν ολλα αυτα τα βιντεακια και τοσες χιλιαδες αλλα που υπαρχουν
οπως και διαφορα ρεπορταζ , εχουν εστω και ενα 10 % αληθειας !!!
( που εχουν )2 πραγματα θα επρεπε να ειχαν συμβη .
1ον ολλοι αυτοι θα ηχαν κανει χαρακιρι για την τιμη τους ( αν ηταν Ιαπωνες )
2ον εμεις θα επρεπε να ημασταν χωρις χερια . θα τα ειχαμε κοψει μια και τους ψυφηζαμε . ( οσοι απο μας )
το συμπερασμα για να μην εχει συμβει τιποτα απο τα 2 ειναι οτι .
1ον οτι αυτοι ξεπερνουν τον ορο και την ενοια του γκακξτερ . ( ειναι η δουλεια τους αρα δικεολογουντε )
2ον οτι εμεις ειμαστε η μας εκαναν εναν λαο ηλιθιων , ατομιστων , συμφεροντολογων .
συγνωμη , ντρεπωμε για τα λογια αυτα αλλα αυτα μου βγενουν σαν αληθεια .
φιλικα Πανος .