σηκωσε το κεφαλι ψηλα και θα δεις οτι κατι υπαρχει και αν απλωσεις το χερι σου θα πιαστεις και θα σταθεις ορθιος.<επιτρεπεται να πεσεις επιβαλεται να σηκωθεις>.καλη δυναμη αδερφε και ας μην σε ξερω.
-
AΠΟΨΕ ΠΟΝΑΩ ΑΔΕΡΦΙΑ
Οι κοιμισμενοι ειναι εργατες και συνεργοι σε αυτα που γινονται στον κοσμο.ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
πριν 10 χρόνια Φήμη: 37 | Δημοσιεύσεις: 2,600 -
AΠΟΨΕ ΠΟΝΑΩ ΑΔΕΡΦΙΑ
ο θεος στον ανθρωπο δινει δοκιμασιες. θελει να δει τι θα κανουμε. θελω να πιστευω το οτι σου συμβαινει ειναι μια απο αυτες και τιποτα παραπανω. καλη δυναμη να βγεις νικητης και καλη ανασταση.
πριν 10 χρόνια Φήμη: 467 | Δημοσιεύσεις: 4,457 -
AΠΟΨΕ ΠΟΝΑΩ ΑΔΕΡΦΙΑ
μπιλλαρα ρε φιλε με τρομαζεις ετσι οπως εγραψες…δεν ξερω τι συνεβη αλλα ευχομαι ο θεος να σου δωσει δυναμη αδερφε και μαζι με την ανασταση να ξεπερασεις και εσυ οτι προβλημα αντιμετωπιζεις.
πριν 10 χρόνια Φήμη: 52 | Δημοσιεύσεις: 422 -
AΠΟΨΕ ΠΟΝΑΩ ΑΔΕΡΦΙΑ
φιλε δεν σε ξερω, δεν ξερω τι συνεβη αλλα ευχομαι ο θεος να σου δωσει δυναμη!!!
πριν 10 χρόνια Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 6 -
AΠΟΨΕ ΠΟΝΑΩ ΑΔΕΡΦΙΑ
Ισως η ποιο δυσκολη νυχτα μου αδερφια
Μετα την νυχτα θα εχεις και την ημερα φιλε μου… Ο Θεος να σε βοηθεισει να περασεις της δυσκολιες σου ...
πριν 10 χρόνια Φήμη: 9 | Δημοσιεύσεις: 134 -
AΠΟΨΕ ΠΟΝΑΩ ΑΔΕΡΦΙΑ
βασιλη κουραγιο και οτι ειναι θα περασει δεν στολεει οπιοσδηποτε αυτο θυμασε που μου εδινες κουραγιο για το παιδι? Εχω 2 χονια και ακομη πεσαιυομαι επισης αν δεν ξερεις μια βδομαδα μετα το μυνημα σου εχασα και τον αδερφο μου σε τροχαιο γιαυτο υπομονη πιστη και οχι απερισκεψιες
Εχω περασει πολλα αλλα και τα σιδερα λυγισαν αδερφια.
Μακάρι ο θεός να μην έδινε στον άνθρωπο τόσα βάσανα όσα μπορεί να αντέξει!!!
Φίλε Βασίλη εύχομαι να βρεις το κουράγιο και τη δύναμη να ξεπεράσεις το πρόβλημά σου.πριν 10 χρόνια Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 41 -
AΠΟΨΕ ΠΟΝΑΩ ΑΔΕΡΦΙΑ
Ευχωμαι τοις αγιες αυτες ημερες Ο Θεος να σου απαλινη τον πονο
και να σου δωση δυναμη φιλε.πριν 10 χρόνια Φήμη: 20 | Δημοσιεύσεις: 844 -
AΠΟΨΕ ΠΟΝΑΩ ΑΔΕΡΦΙΑ
Οτι χρειαστεις εδω ειμαστε!!!!!! μην σε περνει τιποτα απο κατω,σου ευχομαι υγεια και ολα τα αλλα ερχονται η μας τα φερνουν.Εαν ειναι θεμα υγειας…περαστηκα σου και σιδερενιος
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
πριν 10 χρόνια Φήμη: 565 | Δημοσιεύσεις: 1,683 -
AΠΟΨΕ ΠΟΝΑΩ ΑΔΕΡΦΙΑ
min kitas piso , kita brosta , kouragio
πριν 10 χρόνια Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 192 -
AΠΟΨΕ ΠΟΝΑΩ ΑΔΕΡΦΙΑ
min kitas piso , kita brosta , kouragio
ποτε θα σε δουμε εσενα?? 2 χρονια εχουμε να τα πουμε…οταν κατεβεις παρε τηλ.
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
πριν 10 χρόνια Φήμη: 565 | Δημοσιεύσεις: 1,683 -
AΠΟΨΕ ΠΟΝΑΩ ΑΔΕΡΦΙΑ
@egeo:
ποτε θα σε δουμε εσενα?? 2 χρονια εχουμε να τα πουμε…οταν κατεβεις παρε τηλ.
ime ektos ellados
πριν 10 χρόνια Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 192 -
AΠΟΨΕ ΠΟΝΑΩ ΑΔΕΡΦΙΑ
φιλε βασιλη ο θεος να σου δινει δυναμη και κουραγιο για καλητερες μερες!!!!
πριν 10 χρόνια Φήμη: 39 | Δημοσιεύσεις: 1,117 -
AΠΟΨΕ ΠΟΝΑΩ ΑΔΕΡΦΙΑ
Φιλε βασιλη καλη δυναμη και καλο κουραγιο..να εχεις υγεια και ο θεος παντοτε να σε βοηθαει..ολα μεσα στην ζωη ειναι…η αγαπη,η χαρα,η λυπη και ο πονος...οτι χρειαστεις μπορουμε ολοι να σε βοηθησουμε να το ξερεις εδω στο φορουμ...
πριν 10 χρόνια Φήμη: 1,902 | Δημοσιεύσεις: 1,747 -
AΠΟΨΕ ΠΟΝΑΩ ΑΔΕΡΦΙΑ
Βασιλη αν σε πιασανε απλως οι μαυρες σου λογω της καταστασης και των ημερων , ενας καλος συντροφος , οχι παντα βεβαια ειναι ο γιαννακης ο αλανιαρης , μια στις τοσες χρειαζεται..σηκωνεσαι το πρωι περιδικι.
μετα απο αυτο καλο θα ειναι να παρακολουθησουμε και καμια λειτουργια μιας και ολοι προσμενουμε την Ανασταση σε ολους τους τομεις.
Μην το βαζεις κατω ο ανθρωπος στα δυσκολα φτιαχνει χαρακτηρα.Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝπριν 10 χρόνια Φήμη: 159 | Δημοσιεύσεις: 5,562 -
AΠΟΨΕ ΠΟΝΑΩ ΑΔΕΡΦΙΑ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΠΗ για πιον ΠΟΝΑΑΗ. Κατη κακο Συνεβη σε αγαπημενο το προσωπο , πηστεβω. . ευχωμε περαστικα αδελφε , Διναμη . Κουραγιο . Σε αγαπαμε , Αυτο παρτο Σα διναμη Απο ΜΑΣ.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
πριν 10 χρόνια Φήμη: 45 | Δημοσιεύσεις: 5,964 -
AΠΟΨΕ ΠΟΝΑΩ ΑΔΕΡΦΙΑ
Βασίλη ψηλά το κεφάλι και αν χρειάζεται κάνε την καρδιά σου πέτρα. Ότι κιάν είναι, ο άνθρωπος έχει ψυχικές δυνάμεις να το ξεπεράσει.
Καλή ανάσταση.πριν 10 χρόνια Φήμη: 29 | Δημοσιεύσεις: 2,375 -
AΠΟΨΕ ΠΟΝΑΩ ΑΔΕΡΦΙΑ
παρε τον οματιον σου και ανεβα να ξαναπαμε σε κανα βουνο να ξελαμπικαρεις!!!!
πριν 10 χρόνια Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 1,308 -
AΠΟΨΕ ΠΟΝΑΩ ΑΔΕΡΦΙΑ
παρε τον οματιον σου και ανεβα να ξαναπαμε σε κανα βουνο να ξελαμπικαρεις!!!!
πριν 10 χρόνια Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 1,308 -
AΠΟΨΕ ΠΟΝΑΩ ΑΔΕΡΦΙΑ
ολα καλα μαγκες κριση του μυαλου ευχαριστω ολους σας για τα καλα σας λογια
ευχομαι σε ολους καλη ανασταση με υγεια και ευτυχια στα σπιτια σας.Νικολα αν ποτε τα ξανακαταφερω ωραιες αναμνησεις.
πριν 10 χρόνια Φήμη: 147 | Δημοσιεύσεις: 2,550