προβκλημα καρδιας τα νεωτερα.
-
Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΟΜΝΙΣΤΑΣ
πιο ξευτιλισμενο κομμα απ το κκε δεν υπηρξε ποτε παγκοσμιος απο τοτε που ιδρυθηκε η ξεπουλαει και προδιδει οσους το πιστευουν(χιλιαδες σκωτωθηκαν και βασανιστηκαν εξαιτιας του) η τους χρησημοποιει για να στηριζει τη δεξια ,ακομα και σαν κνατ(παμε).γι αυτο απο τοτε που μουνα μικρος ακουγα να λενε σωστα πως πρεπει να σαι πολυ χαζος για να σαι κνιτης.τα αφεντικα τους τα τελευταια 50 χρονια ειναι οι αμερικανοι.απο κει περνουν γραμμη
-
Ηπα να μη μιλησω αλλα αυτό δεν γινετε καποια στιγμη αυτή η ιστορια πρεπει να σταματησει ειμαστε η μοναδικη χωρα που την ιστορια την γραφουν οι χαμενοι και όχι η νικητες φιλε Σακη το ΣΕΚΕ γιατι ετσι λεγοταν πριν το κομα του λαου εδραιωθηκε από τους εβραιους αλωστε ολοι η ηγήτορες του ηταν εβραιοι μαρξ μαρδοχοι λενιν Γερμανια (τελμαν) ρουμανια (παουκερ) ουγγαρια (κουν) γαλλια (τορεζ) και λοιποι στην Θεσσαλονικη στηριχτηκε από βεντουρα και μπεναρογια σουλαμ κ.λ.π και δεν εχω τιποτα με τους εβραιους να μην παρεξηγηθώ κιολας αλλα τα πραγματα πρεπει να λεγονται όπως είναι οσον αφορα τον συμοριτοπολεμο γιατι περι αυτου προκειται μας αρεσει δεν μας αρεσει για ποιον πολεμουσαν για την μαμα ρωσια για την μαμα βουλγαρια για ποιον παντως όχι για την ελλαδα αρχισαν να χτυπάνε την υπαιθρο από τα μεσα 42 και μετα διμιουργωντας εσωτερικους προσφυγες και "αντιδραση" από την άλλη πλευρα κανανε συμφωνιες με τους βουλγαρους βλεπε καλτσεφ για να δωσουν ολη την μακεδονια παιδομάζωμα μονο οι τουρκοι και οι μαχητες της "ελευθεριας" 28.000 παιδια περιπου πηραν τον δρομο για της χωρες του σοβιετικου παραδεισου για "επιμωρφωση" και "διαφωτιση" τα γερμανικα στραυτευματα συμφωνα με επισημά στοιχεια ειχανε 280 και ισως και λιγο παραπανω νεκρους από την αντισταση ταχα αλλα πως τα ηγετικα στελεχη από την ακροναυπλια τα αμολήσανε εξω οι γερμανοι 27 για την ακριβεια τζιμας κ.λ.π G.F.P μυστικη γερμανικη αστυνομια μην ξεχναμε και το συμφωνο ριμπεντροπ-μολοτωφ μηπως κανω λαθος δεν ξερω λεω οι νεκροι από τον συμοριτοπολεμο ητανε κατά παρα πολλοι παραπανω από ότι στον πολεμο με ιταλους που συμφωνα με το μανιφεστο της Κ.Ε του κομματος 7/12/1940 ημερομηνια που εξεδωθει ητανε ιμπεριαλιστικος και προκληθηκε από την Ελλαδα για μην ανοιξουμε τωρα μικρασιατικη καταστροφή με στασεις στο στράτευμα ουτε και θεμα βορειου ηπειρου που δωσανε την μ.α.β.η αλλα ουτε και θεμα ομαδικων ταφων ουλεν,φενεος,μελιγαλας,περιστερη και όχι μονο ουτε να πουμε για συμφωνιες καπετανιων με γερμανους αξιωματικούς ότι ο γερμανικος στρατος δεν θα χτυπηθεί αυτά όμως πρεπει να μην τα θυμομαστε να τα ξεχασουμε γιατι είναι φασιστικα και ακροδεξια αλλα μονο η αληθεια δεν είναι και ότι εγιναν στην Ελλαδα θα μπορουσα να γραψω και αλλα νομιζω όμως ότι αυτά είναι αρκετα δεν εχω καμια εμπαθεια με κανεναν αλλα η αληθεια πρεπει να λεγεται και όχι να αποκρύπτεται για να εξυπερητουνται συμφεροντα που μετα τα χρονια της "αλλαγης" και μεχρι τωρα καποιοι εχουνε την φωτογραφια του "μεγαλου" καπετανιου στα γραφεια τους που ο δε καπετανιος εκοβε βολτες στην Λαμια με τον πατερα τεως πρωθυπουργου αν σας κουρασα η αν σας στεναχωρεσα ζητω ταπεινα συγνωμη
-
Και για την ιστορια μηπως ξερεις ενα πρωτοπαλλικαρο του Αρη που το εστεισε στον τοιχο γιατι οι φημες(δεν αποδειχτηκε ποτε,μαλλον πηγε με τη θεληση της) ελεγαν οτι πειραξε μια γυναικα σε καποιο μοναστηρι;
Η εκτέλεση του Οκτωβριανού. Έχω παππού που ζεί ακόμη και ήταν μπροστά στην εκτέλεση. Έχω καταγράψει επακριβώς όλη τη μαρτυρία του. Δυστυχώς δεν έχω την άδεια από τον παππού να τη δημοσιεύσω. Μου τα είπε, τα έγραψα, αλλά μου είπε να τα κρατήσω και να μην τα βγάλω. Η εκτέλεση έγινε στο Βουργαρέλι Άρτας.
-
Eγραψες πολλα αλλα τα βλεπεις μεσα απο φιμε τζαμι με φιλτρα.Το 42 κανεις ελασιτης δεν πειραζε ανθρωπους στην υπαιθρο γιατι τον στηνανε στον τοιχο.Αλλα πες μας αν εχεις διαβασει για τους Ραλλικους και τα εασαδ τι κανανε στον ελληνικο πληθυσμο.
Αυτά τα πολλα φιλε μυρμιδονα είναι αληθεια η ψεματα?
-
Ο αδερφος του παππου μου ητανε στο εαμ-ελας απλος μαχητης.
Οταν εφυγε και ο τελευταιος Γερμανος απο την αθηνα δηλαδη ελευθερωθηκε η Ελλαδα…..θεωρησε οτι το χρεος του προς την πατριδα εληξε και επρεπε να γυρισει στην οικογενεια του και στη δουλεια του.
Ο ανθρωπος δεν ητανε κομμουνιστης απλα ηθελε να πολεμησει τον κατακτητη.
Οταν το ανακοινωσε οτι φευγει ο καπετανιος του του εριξε μια σφαιρα στη πλατη για να θεωρηθει λιποτακτης........ -
Η αναφορα σου περιεχει ανακριβη στοιχεια.Παραθετω το παρακατω ,για δευτερο λαθος στα γραφομενα σου σχετικα με τους νεκρους Γερμανους, και δεν θα παω παραπερα.
http://pluton22.blogspot.gr/2014/06/blog-post.html -
Τελικα μονο αυτοι που τα εζησαν ξερουν.
Συμφωνώ μαζί σου φιλέ, όσοι τα έζησαν τα ξέρουν. Έτσι τα ήξερε και η συγχωρημενη κυρία Αθανασία που την πήραν απο το χωράφι 14 χρονων κοριτσάκι με αλλά 4 συνομιλικα, για να τους μαγειρεύουν και να τους πλένουν μας είπε (το να μας πηδάνε δεν το είπε απο ντροπή). Στην αρχή τις πήγαν στα Πιερία μετα βρέθηκε στον Γράμμο και μετα μέσω Αλβανίας, Σκοπίων στην Πολωνια, τους γονεις της δεν τους πρόλαβε ζωντανούς, πράγματι τα έζησε και τα ήξερε. Ωπως και ο πατέρας μου τα έζησε και τα ξερει , τον πήραν αιχμαλοτο και τον κράτησαν με το ζόρι στο βουνό ενω έβοσκε τα κατσίκια για τρεις μηνες(Κερδύλλια), στην πρωτη ευκαιρία που βρήκε την κοπανησε. Οντως αυτοι ξέρουν…..
Και για να μην νομίζει κάποιος οτι με τον μεν η τον δε , να συμπλήρωση οτι της μάνας ο πατέρας που πήγε και εγίνε καπετάνιος στο Βούνο τον εξώθησαν οι χωροφύλακες απο το πολύ ξύλο που τον έδωσαν τρεις φορες (τον πετούσαν εξω απο το σπίτι λυποθυμο) , έτσι αναγκάστηκε να παει στο βουνό.