το + συνδρομη που χει δεξια πανω τι ακριβως ειναι???σε καποια σου βγαζει εισαι συνδρομητης πατωντας το,,σε καποια δεν εχεις δικαιωμα…
-
Ανοιγμα σελιδας και δοκιμες απο τα μελη
Καλοριζικη η καινουρια σελιδα και επιτυχιες σε ολους.Εχω διαπιστωσει μια καθυστερηση στη φορτωση των φωτο και γενικα της σελιδας,αυτη η καθυστερηση δεν υπηρχε πριν,νομιζω ειναι θεμα των προγραμματιστων να ελαφρυνουν την σελιδα.Δεν γνωριζω ουτε θελω να επηρεασω γιατι η συναντηση πρεπει να γινει Καρδιτσα,Τρικαλα αλλα το Καιμακ τσαλαν ειναι φανταστικο,τουλαχιστον να μπει στην λιστα για την επομενη συναντηση.Ευχομαι σε ολους καλο καλοκαιρι και συνεργασιες οχι διαμαχες.
-
καλημερα απο την vbulletin με ενημερωσαν οτι ειναι θεμα server. τους εχω ενημερωσει απο χθες το απογευμα να το κοιταξουν….απλα περιμενω.
συγνωμη αλλα δεν μπορω να κανω κατι πανω σε αυτο, μακαρι να μπορουσα θα μου λυνοντουσαν τα χερια και θα μπορουσαμε να προχωρησουμε και στο τελειωμα της σελιδας
συγνωμη και παλι -
Οχι απλά να λέει σε πια κατηγορία ειναι η ανάρτηση. Εκεί που λέει πιο μέλος το σήκωσε κτλ να λέει και σε ποια κατηγορία. @goldmaniac:
καλημερα.
οπως παταμε νεα θεματα να τα βγαζει σε ενοτητες εννοεις? δεν ξερω δεν το εχω ψαξει ακομα. για να μην ρωταω συνεχεια αν βελτιωθει η ταχυτητα της σελιδας ενημερωστε εδω περα, ειναι το πρωτο θεμα που δινω βαση αυτη την στιγμη και κοιταω συνεχεια -
Αλλες φορες παει γρηγορα αλλες παει υπερβολικα αργα.
Εχω αναζητηση απο 0.006 μεχρι…...24 δευτερα και αποτυχια φορτωσης."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."