@ASTERIS:
Παιδιά καλησπέρα σε όλους.Παιδιά θέλω να ασχοληθώ με έρευνα σε παραλία και εδώ και αρκετές ημέρες το ψάχνω και έπεσα τυχαία πάνω στο σαιτ εδώ.Παιδιά θα ήθελα παρακαλώ τα φώτα σας γιατί από το θέμα της έρευνας είμαι σαν το νεογέννητο γατάκι που είναι τυφλό για 15 ημέρες περίπου μέχρι να ανοίξει τα μάτια του και θέλω την μέγιστη πληροφοριακή βοήθεια που μπορεί και εάν φυσικά θέλετε να μου δώσετε.Κοιτάζοντας μέσω ίντερνετ στα καταστήματα που πωλούν ανιχνευτές μετάλλων τόσο στον Ελληνικό χώρο τόσο στον Ευρωπαικό και παγκόσμια είδα πάρα πολλά και ένα μοντέλο που πρόσεξα αρχικά εδώ σε Ελληνικό κατάστημα είναι της Milelab η νέα σειρά της GO-FIND που είναι και οικονομική σειρά και από τα βιντεάκια που είδα στο yotubu τα περισσότερα έδειχναν δίπλα στην θάλασσα και μου άρεσε επίσης που δεν έχει καλώδια και είναι πτυσσόμενο και δεν το λύνεις αλλά το μαζεύεις συρταρωτά και το φιλάς και είχε και από είδα εύκολο μενού με εμφανή εικονίδια και μάλιστα μου άρεσε που είχε και μία σειρά led που αν βρεις άχρηστα μεταλλικά αντικείμενα ανάβουν με κόκκινο χρώμα ενώ αν βρεις γενικά ευγενή μέταλλα ανάβουν με πράσινο χρώμα και αυτό που αναρωτήθηκα είναι πως δεν έχει έγχρωμη οθόνη και δεν λέω να έχει 16.000.000 εκατομμύρια χρώματα η οθόνη τους όπως τα κινητά αλλά 4 η 5 χρώματα π.χ. ένα εικονίδιο να είναι πράσινο το άλλο κόκκινο,το άλλο πράσινο,το άλλο μπλε κ.τ.λ. και όπως ένα άλλο μηχάνημα που φαίνεται πολύ καλό το XP DEUS που είναι και ακριβούτσικο ούτε αυτό έχει έγχρωμη οθόνη και θέλω να μου πείτε αν γνωρίζει κάποιος μέλος εδώ του σάιτ αυτή η νέα σειρά της Minelab λέει κάτι η επειδή είναι οικονομική είναι ψιλοπατάτα σε σχέση με τα παντάκριβα μηχανήματα που έχει?Ευχαριστώ.
δυο τρια κατοστάρικα ένα γκαρετακι και εισαι αρχοντας για παραλια.