για τα μελη που ψαχνουν σε παραλια. οτι θελετε απο ευρηματα (επιτρεπτα), μηχανηματα και δεν ξερω τι αλλο να το βαζετε εδω.
θα διαχωρησω το φορουμ σε δυο κομματια βουνο και θαλασσα με ολα τα παρελκομενα τους
-
Ανιχνευσεις σε παραλιες
απαγορευτε το ψαξιμο στις παραλιες προσφατα επιασαν ενα φιλο στον σχοινια
Οταν δεν γνωριζετε ενα πραγμα, μην πανικοβαλετε τους υπολοιπους…απαγορευεται μονο οταν δεν εχεις Αδεια ερευνας ή αν κανεις Αιτηση και δεν σου χορηγησουν την Αδεια για καποιους συγκεκριμμενους λογους...κατα τα αλλα αν πας με τη νομιμη διαδικασια επιτρεπετε.
-
Ανιχνευσεις σε παραλιες
Ιστοσελίδα: http://www.anixneytes-kyritsis.gr Facebook: https://www.facebook.com/kyritsis.detectors
-
Ανιχνευσεις σε παραλιες
Ολοκληρη παραλια και κανενα καπακι αναψυκτικου η κουτακια???? Μονο κερματα???? Τηννκανω και εγγ κάθε χρονο αυτην την δουλεια με αδεια χρησης στις παραλιες και αν τα κερματα ηταν με τετοια συχνοτητα θα ειχα βγαλει τα εκατομμυρια χαχαχααχαχαχα….... Καλο ηταν να ειμαστε λιγάκι πιο ρεαλιστικοι και όχι να παιζουμε με την αγωνια του κοσμου ότι αγοράζοντας έναν ανιχνευτη τα οικονομάει όπως βλέπουμε στο Βιντεο......
-
Ανιχνευσεις σε παραλιες
Ολοκληρη παραλια και κανενα καπακι αναψυκτικου η κουτακια???? Μονο κερματα???? Τηννκανω και εγγ κάθε χρονο αυτην την δουλεια με αδεια χρησης στις παραλιες και αν τα κερματα ηταν με τετοια συχνοτητα θα ειχα βγαλει τα εκατομμυρια χαχαχααχαχαχα….... Καλο ηταν να ειμαστε λιγάκι πιο ρεαλιστικοι και όχι να παιζουμε με την αγωνια του κοσμου ότι αγοράζοντας έναν ανιχνευτη τα οικονομάει όπως βλέπουμε στο Βιντεο......
Δοκιμάστε λοιπόν στη Βάρκιζα, μέσα σε 15-20 μέτρα βρέθηκαν μόνο κέρματα και όχι καπάκια - σκουπίδια.
Ιστοσελίδα: http://www.anixneytes-kyritsis.gr Facebook: https://www.facebook.com/kyritsis.detectors
-
Ανιχνευσεις σε παραλιες
οσω διαχωρισμο και να βαλης το καπακι αλουμινιο ειναι ,και να αποριψης το αλουμινιο θα στο πιαση στον μπρουντζο π.χ αν αποριψης και τον μπρουντζο ,μετα θα το χτυπαει στο foil πανε και εκει 3 κουτακια .θες και σιδερο ?αποριπτης και τον σιδερο 3κουτακια αφηνεις για χρυσο μονο, να αποριπτη ,καλος …
το δοκιμασα στη χαλκιδικη στον ορμο . το αποτελεσμα πιο ειναι?????????????????δεν χτυπαει κανενα κερμα αυτο ειναι το αποτελεσμα , σκαναρισμα γυρω γυρω εκει που καθομασταν πυθαμι προς πυθαμι με αυτον τον τροπο . και ερχετε η ανηψουλα μου που επεζε λιγα εκατοστα μισο μετρο πιο μερα θειο θειο ,δες τη βρηκα 3 ευρο ηταν φιλε . ενα 2ευρο και παραδιπλα 1 μονο ευρο με τ χερια τα εβγαλε ε.... ανοιγε λακουβα για να θαψη κυριολεκτικα το ξαδερφακι της xxixixixxi το μερος το ειχα περαση εκει περα πριν,τρελαθηκα με τον διαχωρισμο γιαυτο θελη παντα να εχουμε 1 κουτακι σιδερο η προς το φοηλ κοντα παντα ανοιχτο .
τα βιβλια χρησης το λενε μεσα ολα....... αλα εγω μαγκια ,σιγα μορε τα γραφουν για να γεμιζουν της σελιδες . απο τοτε ξανα 1 κουτακι παντα ανοιχτο και εκει περα ειναι μεγαλη παραλια στα δεξια στην αρχη οχι απο την μερια στα βραχια στο beach bar ,δε σου λεη κανενας τιποτα μετα με μαρτυρα μονοευρο +2ευρο τα επιανα εκει που δεν ειχε κοσμο με την βεργα απο 50 μετρα και με τon ανιχνευτη ποσα ειχα βγαλη εκεινη την μερα 20 ευρο κοντα σε4 ωρες βουτια και σκαναρισμα . γιατο αδερφε οτι και να χτυπαει με 1 αυτοσχεδιο sundscoop 4ον ευρο . τα βγαζουμε και ας ειναι και καπακια πεπσι . που δεν ειναι παντου ετσι.πλεον μονο τσιγαρα βλεπης θαμενα .επιτελους ο γλαρος εκανε δουλεια απο το 1986 σημερον πλεον ο κοσμος το εμπεδωσε . ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ οχι πλαστικα σε θαλλασες κιακτες, μονα''χα ΒΡΕ τσι'τρυπες απο το τους Πειρατες .....:7_16_11:Αλο τα ματια, του λαγου, κ' αλο της Κουκουβαγιας.
-
Ανιχνευσεις σε παραλιες
εγω στις 100 ωρες δουλειας ζητημα να δουλεψα 1 ωρα με διαχωρισμο. εαν δουλευα με διαχωρισμο θα εχανα πολλα νομισματα κυριως δραχμες νικελιου που ειναι κατω απο το αλουμινιο στη μπαρα. επισης δεν θα μαθαινα τα νουμερα που μου εδινε στα σκουριασμενα καπακια. μεγαλο βοηθημα αυτο αλλα και δυνατοτητα. την περασμενη εβδομαδα με παρεα απο εδω ειπα σκουρια κι εβγαλα σκουρια στο βουνο.
-
Ανιχνευσεις σε παραλιες
μια χαρη θα ζητησω ρε παιδια.μπορει καποιοσ που εχει βγαλει αδεια να την βαλει σε φωτο να την δω πωσ ειναι? το λεω γιατι μου εδωσαν απο την ενναλιων μια αλλα επειδη μου μιλουσαν πολλοι εκεινοι την στιγμη δεν καταλαβα αν ειναι αδεια η' καποιο χαρτι τησ αιτησησ μου.αν ειναι ευκολο θα σασ το ζητουσα σανχαρη.
-
Ανιχνευσεις σε παραλιες
μια χαρη θα ζητησω ρε παιδια.μπορει καποιοσ που εχει βγαλει αδεια να την βαλει σε φωτο να την δω πωσ ειναι? το λεω γιατι μου εδωσαν απο την ενναλιων μια αλλα επειδη μου μιλουσαν πολλοι εκεινοι την στιγμη δεν καταλαβα αν ειναι αδεια η' καποιο χαρτι τησ αιτησησ μου.αν ειναι ευκολο θα σασ το ζητουσα σανχαρη.
υπαρχει σε αλλο θεμα ..
-
Ανιχνευσεις σε παραλιες
απαγορευτε το ψαξιμο στις παραλιες προσφατα επιασαν ενα φιλο στον σχοινια
Αν δεν έχεις την απαιτούμενη άδεια χρήσης για παραλίες τότε δεν είναι επιτρεπτό. Αν είναι χαρακτηρισμένη ως αρχαιολογική περιοχή τότε στο σχεδιάγραμμα τοπογαφικού που έχει υποβληθεί τότε θα είναι διαγραμμισμέενη, ως μη επιτρεπτή.
-
Ανιχνευσεις σε παραλιες
Φίλε μου νομίζεις ότι δεν είναι επικερδές οι παραλίες? Δοκίμασες ποτέ??? έγινε μια παρουσίαση η οποία δεν ήταν στημένη κατά τη γνώμη μου.Εξαρτάτε και φυσικά τι παραλίες θα επιλέξεις.. Αν Π.Χ στα 100 καπάκια βγάλεις ένα καλό μπρασελέ σε χαλάει?? Υπομονή και επιμονή θέλει φίλε μου.