Λοιπον εχω να κανω μια προταση , τωρα που ερχονται τα χριστουγεννα ολοι θα θελαμε να παρουμε ενα δωρο και ειδικα εμεις σαν ψαχτηρια θα θελαμε εναν καλο ανιχνευτη , λεω λοιπον το εξης , να κανουμε μια κληρωση…να ορισουμε ενα ποσο ανω των 20 ευρω , να βρεθει καποιος που θα μαζευει τα χρηματα απο τους ενδιαφερομενους , το σκηνικο να κρατησει 20 μερες και μετα να γινει η κληρωση , τωρα με τι κριτηρια θα γινει η κληρωση και πως θα εξασφαλιστει η εγκυρωτητα της θα το σκεφτουμε ολοι μαζι , παντως ωραιο θα ειναι με ενα 20ευρω να σου κατσει ενας ανιχνευτης 800 ευρω κουτα , ακουω τις γνωμες σας !
-
Δωρο χριστουγεννων !!!!!
θα μας βαζει και καθε μερα ο παρης αυτοκολιτακια αντιστροφης μετρισης απο τα τζαμπο!!
ωραια ιδεα βενζινα αλλα ενα αποστατικο θα ηταν καλητερο….Ποιό αποστατικό όμως βρε παιδιά? Κι εγώ συμφωνώ καλύτερα για αποστατικό, αλλά ποιό? Κάποιο που να δουλεύει έστω λίγο υπό κάποιες προυποθέσεις….Θα έλεγα κάποιο PD ή κάποιο Μινεόρο που από ό,τι έχει ειπωθεί εδώ, υπό κάποιες συνθήκες ίσως δουλεύουν κάπως...Δεν θα έλεγα για ραβδοσκοπικού τύπου γιατί τα πιο πολλά μέλη έχουν από ένα ή περισσότερα τέτοια ή κάποιες βέργες κλπ...Ένα ηλεκτρονικό αποστάσεως, ας είναι και ιδιοκατασκευή από κάποιο μέλος....ίσως ακόμη καλύτερα να είναι και ιδιοκατασκευή...
-
Δωρο χριστουγεννων !!!!!
Ποιό αποστατικό όμως βρε παιδιά? Κι εγώ συμφωνώ καλύτερα για αποστατικό, αλλά ποιό? Κάποιο που να δουλεύει έστω λίγο υπό κάποιες προυποθέσεις….Θα έλεγα κάποιο PD ή κάποιο Μινεόρο που από ό,τι έχει ειπωθεί εδώ, υπό κάποιες συνθήκες ίσως δουλεύουν κάπως...Δεν θα έλεγα για ραβδοσκοπικού τύπου γιατί τα πιο πολλά μέλη έχουν από ένα ή περισσότερα τέτοια ή κάποιες βέργες κλπ...Ένα ηλεκτρονικό αποστάσεως, ας είναι και ιδιοκατασκευή από κάποιο μέλος....ίσως ακόμη καλύτερα να είναι και ιδιοκατασκευή...
συμφωνω και εγω οχι ραβδοσκοπικο. μινεορο η pd. το φιλαρακι που θα παρει την δουλεια θα το φτιαξει καινουργιο. και αναλογος τα λεφτα που θα μαζευτουν θα ειναι ενα η δυο μηχανηματα. και φυσικα θα παρουν μερος στον διαγωνισμο οσοι βαλουν.
-
Δωρο χριστουγεννων !!!!!
στηλτε τα σε μενα τα λευτα …....
( εχω κατι αναγκες τα χριστουγενα ) χαχαχαχχαεγω τωρα αν κανω μια αντιπροταση θα πεση ουουουουουου ?????
δε θελω ου , δε θελω ου .τη θα λεγατε απο οσα συνγεντρωθουν για την κληρωση
το 1 / 4 δλδ στα 20 ευρω τα 5 ευρω να πανε υπερ του
φορουν , μια ενεση για τα ετησια εξοδα του ????
π.χ στα 100 ενεργα μελοι απο ενα λαχνο τα 1500 για
μηχανακι και τα 500 στο φορουμ .αν γινει αποδεκτο στην κληρωση μεσα θα δοσω να μπει
και ενα Do.As. 1 που θα παρει ο κερδισμενος .
και φυσικα θα πληρωσω και για ενα λαχνο . -
Δωρο χριστουγεννων !!!!!
( εχω κατι αναγκες τα χριστουγενα ) χαχαχαχχαεγω τωρα αν κανω μια αντιπροταση θα πεση ουουουουουου ?????
μηχανακι και τα 500 στο φορουμ .αν γινει αποδεκτο στην κληρωση μεσα θα δοσω να μπει
και φυσικα θα πληρωσω και για ενα λαχνο .εχεις απολυτο δικιο πανο.μπραβω.
-
Δωρο χριστουγεννων !!!!!
και φυσικα θα πληρωσω και για ενα λαχνο .Συμφωνώ κι' εγώ Πάνο…
-
Δωρο χριστουγεννων !!!!!
και φυσικα θα πληρωσω και για ενα λαχνο .ΣΩΣΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μεσα και εγωευχαριστω
-
Δωρο χριστουγεννων !!!!!
σωστα ολα μεχρι εδω,οι μονοι που μπορουν να εχουν paysafe και να κανουν ενγραφη ειναι επαγγελματιες
εδω μεσα εχουμε 3-4 εμπορους με διαφορα μηχανηματα,ξεχαστε το αποστατικο ειναι πεταγμενα χρηματα και προτεινω να επιλεχθουν αναμεσα στον κυριτση και στον μπιλυ και να πληρωθουν μεσω paysafe
μαζευτειται πρωτα να δουμε κεφαλια και χρηματικα ποσα και αν τα παιδια θελουν να κανουν ενγραφη σε αυτο το συστημα και μετα το συζηταμε με λεπτομερειες -
Δωρο χριστουγεννων !!!!!
οσο γνωριζω τον Μπιλυ γνωριζω και τον Γιαννη ( ΚΥΡΙΤΣΗ )
και ας με συνχωρεση αλλα προσωπικα θα ηθελα να μου
επεφτε ενα Nexus απο τον Μπιλυ2 για οποιο μοντελο βεβεα
μαζευτουν τα λευτα .
οποιος το παρει να γραψει εδω μεσα και επιδωσεις .Σαν καλος επαγγελματιας οποιος και να ειναι πανο θα κανει και αυτος μια δωρεα… ωστε να συμπηρωθουν τα χρηματα αν λυπουν για καποιο καλο μηχανημα. Ετσι θα ειναι μαγκας και σωστος επαγκελματιας απεναντι μας.
-
Δωρο χριστουγεννων !!!!!
Εγω οπως ανεφερα και στο μυν. μου στην αρχη το ποσο πρεπει να ειναι απο 20 ευρω και πανω και θα πω το γιατι , αυτοι που θα δωσουν χρηματα δεν πιστευω να φτασουν τα 20 ατομα και ειναι πολυ λογικο λογο κρισης , αν λοιπον τα 20 ατομα δωσουν απο 20 ευρω εχουμε συνολο 400 ευρω με τα οποια αγοραζεις ενα μετριο-καλο vlf , αν ομως τα 20 ατομα δωσουν απο 50 ευρω τοτε θα εχουμε 1000 ευρω με τα οποια αγοραζεις ενα παρα πολυ καλο vlf , αυτη ειναι η γνωμη μου , ναι μεν τα 20 ευρω ειναι πιο λιγα αλλα και οι συμμετοχες θα ειναι λιγες επομενως το ποσο θα ειναι μικρο και ο ανιχνευτης απλος , ακουω την γνωμη σας !