υπαρχει καποια φυσικη μεθοδος εντοπισμου κενου η καποιο μηχανημα απλο που να βαραει οταν πατας το κενο , ιδιοκατασκευη κατι που να μαθενεται ευκολα και να εχει ποσοστο επιτυχιας πανω απο 50 % να μην σκαβω αδικα ?
-
Μεθοδος - μηχανημα εντοπισμου κενου ζητειται !
Παρη δεν εκνευριστικα.
Αλλα απορω πως δινουν τοσα χρηματα για μηχανιματα ηλεκτρονικα και για οτι αλλη μ@λ@κι@ κυκλοφορει
και δεν ενδιαφερονται να πειραματιστουν με κοστος μηδεν σε κατι τοσο απλο μα και τοσο παλιο.
Απλα εγω δημειουργισα κενο αερα μεσα στο εκρεμες.
Και δουλευει το ριμαδι δουλευει! -
Τη λυση για τα κενα σας την εδωσα.
Αλλα απο οτι καταλαβα οταν κατι ειναι πολυ απλο και δεν κοστιζει μια περιουσια περναει στα ψιλα γραμματα.
Εχετε κολισει με τα ηλεκτρονικα και σας αρμεγουν σαν αγελαδες.
Ο ΑΛΕΚΟΣ ειχε και αυτος ηλεκτρονικα το Π.Χ.Δεν χρειαζοταν να εχει ηλεκτρονικα…....ειχε χερια, εβαζε 2000 σλαβους και σκαβαν!
Δεν εψαχνε κενα ο Μ.Αλεξανδρος....τα δημιουργουσε!!!! -
Η ουσια ειναι μια και ας γινω ο κακος της παρεας.
Οποιος φτιαξει αυτο το εκρεμες με κενο αερα θα με ευγνωμονει και θα χασουν πολυ χρημα αυτοι που σχολουνται με ηλεκτονικες κατασκευες.
Ανεβασα το σχεδιο και δεν εχω σκοπο να το κατασκευασω για κανενα ουτε να το εμορευτω.
Οποιος θελει με εμπιστευετε και το φτιαχνει. -
Η ουσια ειναι μια και ας γινω ο κακος της παρεας.
Οποιος φτιαξει αυτο το εκρεμες με κενο αερα θα με ευγνωμονει και θα χασουν πολυ χρημα αυτοι που σχολουνται με ηλεκτονικες κατασκευες.
Ανεβασα το σχεδιο και δεν εχω σκοπο να το κατασκευασω για κανενα ουτε να το εμορευτω.
Οποιος θελει με εμπιστευετε και το φτιαχνει.θειο στειλε μου μια φωτο να το δω ( και ποσο πηγε το μαλι )…θα το δοκιμασω
Let The Games Begin"
-
θα συμφωνισω αλλα και θα διαφωνησω μαζι σου! εαν θελεις γενικα να βρεις κενο συμφωνω με αυτο που λες εφοσον δουλευει…..και εαν δουλευει,δεν επηρεαζεται και απο τα φυσικα κενα??? λογικα ναι!!
ενα μηχανημα για κενα .....γεωρανταρ ,σκιαγραφει το κενο και δειχνει διαστασεις για αυτο και λεγεται ηλεκτρονικος εξοπλισμος και οχι ανιχνευτης μεταλλου, μπορει να συγκριθει με ενα εκρεμμες πιστευεις? Εαν πιστευεις σε κατι τετοιο παω πασο -
θα ακουσω τον ρωσο και θα φτιαξω ενα εκρεμες πολυ ευκολα επειδη σε μενα δεν δουλευη τιποτα τζαμπα θα κατσω στον τορνο
και η λυση ειναι αυτηεκτος αν ενοχλει το βολφραμιο που εχη μεσα,χαλκος,νικελιο,και ασημι τα εχη επανω του σαν μαρτυρες,οπως και το πληρες κενο
και μην γελαση κανεις,θα τον στειλω διακοπες
και για να σας προλαβω μονο πετονια,οχι 220
-
Ρώσε πως καταλαβαίνεις το μεγεθος του κενού, αν είναι μικρό ή μεγάλο ;
Ανεφερα οτι εκανα και ενα ραβδοσκοπικο με φεριτη μεσα στο βραχιονα και ολος ο θαλαμος του μαρτηρα ειναι κενο αερα.
Το δοκημασαμε σε αρχαιες συραγγες και δωματια. Στις συραγγες ουτε που συγκινηθηκε μας πηγε κατευθιαν στο δωματιο απο αποσταση 100-150 μετρων.
Ενω το εκρεμες δεν μπορουσε απο αυτη την αποσταση να πιασει το δωματιο παρα μονο τη συραγγα που πηγενε σε αυτο.
Θα μου πεις και που ξερω τη υπαρχει κατω απο το εδαφος.Ελα ντε που ο λεβεντης αυτη τη συραγγα και το δωματιο τα ανοιξα πριν 30 χρονια χωρις να ξερω οτι ειναι αχαρακτηριστος αρχαιολογικος χωρος.Τα φιλαρακια μου που καναν το τεστ στην περιοχη αυτη δεν ειχαν ιδεα το τη γινετε στο υπεδαφος και μου χαραξαν και τη συραγγα και το δωματιο.
Το εκρεμες εχει μεγαλη ακριβια γιατι οταν εισε εξω απο τη συρσγγα ταλαντευεται και σου δηνει κατευθυνση και μολις πατησεις πανω αρχιζει και κανει κυκλους.
Στα φιλαρακια που τα εδωσα και τα τεσταρουν συνεχεια αγνωστα κενα δεν σκαψαν ακομα, εντοπισαν ομως και ειναι σε αυτη τη φαση τωρα.
Φιλικα Ρωσος -
Οπότε Ρώσε έχεις δύο όργανα (βέργα ΤΟΥΝΕΛ και εκκρεμές) μόνο για το κενό. Φαντάζομαι θα έχεις και άλλη βέργα ΤΟΥΝΕΛ για τα δείγματα.
ΘΑ βάλω στο νέο έτος στο πρόγραμμα την κατασκευή του εκκρεμούς.Το θέμα είναι πως βρίσκουμε το μέγεθος του κενού από πάνω