Κυριοι καλημερα ,θελω να αγορασω εναν ανιχνευτη απο αμερικη , πειτε μου οποιος ξερει τι γινεται απο την στιγμη που το παραγγελνεις με paypal , περναει απο τελωνειο , χρεωνεται παρα πανω και πως μπορω να ξερω ποσο πανω θα το βαρεσουν..?…ζητανε τιμολογιο..?..πρεπει να τον δηλωσω..?..κρατανε τα στοιχεια μου για φακελωμα..?..υπαρχει τροπος να γλιτωσω κατι απ αυτα..?..θα ηθελα να μου απαντησει καποιος που εχει κανει αγορα ανιχνευτη απο αμερικη να μου πει ακριβως τι παιζει για να ξερω τι θα κανω..ευχαριστω !
-
Αγορα ανιχνευτη απο αμερικη !
επισης αν γνωριζει καποιος να μου πει…στο κατω μερος της καρτελας αγορας ανιχνευτη απο ebay γραφει εγγυηση και διπλα προσθηκη και εχει ενα ποσο , αυτο το ποσο προστηθεται στην τιμη αγορας του ανιχνευτη π.χ ο ανιχνευτης κανει 200 και κατω λεει προσθηκη 100 θα πληρωσω 300 συνολο , απ την στιγμη που αγοραζω με paypal και βλεπει οτι υπαρχουν χρηματα γιατι ζηταει εγγυηση ?
-
Κοιτα τι παιζει με τελωνειο γενικα.
Οτι ποσο πανω απο 90$ περναει τελωνειο εδω και 40 μερες.
Υπαρχουν περιπτωσεις ομως που περνανε κ με παραπανω.
Εσυ θα ζητησεις απο τον πωλητη να σου γραψει στο δεμα κ στο τιμολογιο ποσο 75 εως 82 δολλαρια και να στο στειλει με USPS προσοχη ΟΧΙ με αλλη μεταφορικη γιατι πας σουμπιτος για τελωνειο.
Το ξαναλεω USPS ….εσυ θα παραλαβεις με ταχυδρομειο.
Η αποστολη απο Αμερικη ειναι σχεδον 7-13 εργασιμες μερες
-
@tom:
Κοιτα τι παιζει με τελωνειο γενικα.
Οτι ποσο πανω απο 90$ περναει τελωνειο εδω και 40 μερες.
Υπαρχουν περιπτωσεις ομως που περνανε κ με παραπανω.
Εσυ θα ζητησεις απο τον πωλητη να σου γραψει στο δεμα κ στο τιμολογιο ποσο 75 εως 82 δολλαρια και να στο στειλει με USPS προσοχη ΟΧΙ με αλλη μεταφορικη γιατι πας σουμπιτος για τελωνειο.
Το ξαναλεω USPS ….εσυ θα παραλαβεις με ταχυδρομειο.
Η αποστολη απο Αμερικη ειναι σχεδον 7-13 εργασιμες μερες
οταν κανω αγορα και πληρωνω με paypal πιστευω δεν εχω την δυνατοτητα να διαλεξω τροπο αποστολης..παει μονο του δεν ξερω αν εχω δυνατοτητα επιλογης εχω..?..επισης ο πωλητης θα δεχθει να κανει αυτη την κουτσουκελα με τα χρηματα και το τιμολογιο ?
-
εχεις επιλογη μεταφορικης αρκει να συνεργαζετε ο πολιτής με την συγγεκριμενη μεταφορικη που λεει ο τομ. (θα σου το βγαλει μετα την paypal).
για τα τιμολογια θα του ζητησεις να το σπασει το ποσο σε πανω απο 1, να βαλει την φωτοτυπια του ενος εξω στο κουτι, και τα υπολοιπα μεσα.
στο τελωνειο θα φορολογισουν το ποσο που φενετε στο εξω τιμολογιο.
το εχω κανει απο κινα. λογικα ισχυει και απο αμερικη. -
εχεις επιλογη μεταφορικης αρκει να συνεργαζετε ο πολιτής με την συγγεκριμενη μεταφορικη που λεει ο τομ. (θα σου το βγαλει μετα την paypal).
για τα τιμολογια θα του ζητησεις να το σπασει το ποσο σε πανω απο 1, να βαλει την φωτοτυπια του ενος εξω στο κουτι, και τα υπολοιπα μεσα.
στο τελωνειο θα φορολογισουν το ποσο που φενετε στο εξω τιμολογιο.
το εχω κανει απο κινα. λογικα ισχυει και απο αμερικη.απο την στιγμη που πανω απο 90 δολαρια περναει τελωνειο το συγκερκριμενο που ειναι στα 800 δολαρια σε ποσα τιμολογια να το σπασει , πως θα γινει αυτο το πραγμα , γινεται ?
-
εχω μπρωστα μου τις αποδειξεις.
ο μαγκας ο κινεζος (απο μονος του το εκανε) μου εστειλε 2 αποδειξεις που η καθε μια ειχε το ποσο των 137,09 δολαριων. ειχαν τον ιδιο αριθμο αποδειξεις.
το ποσο της παραγγελιας μου ηταν 274,18. την μια οπως σου ειπα την ειχε κολλυμενη στο κουτι εξωτερικα και την αλλη μεσα.ειχε ολα τα προιοντα κανονικα, αλλα με μιση τιμη στην μια και μιση στην αλλη.
κατι επαθε το κ..ο σκανερ και δεν μπωρω να την ανεβασω. -
το εβγαλα φωτο.
![]([img]http://img6.imageshack.us/img6/3434/29112011204.jpg[/img] By [url]nikosknok[/url] at 2011-11-29) -
πανω στην καρτελα του ebay που βρισκεται η διευθυνση του ιδιοκτητη του αντικειμενου που πουλιεται γνωριζει κανεις για να του στειλω ενα email ?
Στο κατω μερος της σελιδας αριστερα τερμα στο Ask a question..θα σε οδηγησει απο κι και μετα….
Γνωμη μου φιλε με τη μανικα! .. φιλικα παντα .. κοιτα και απο ebay.uk , ebay.it
PS
-
λοιπον θα πατησεις κλικ πανω στο ονομα του δεξια επανω μετα θα σου βγαλει καποιες προκαθορισμενες ερωτησεις κατω αριστερα, θα επιλεξεις ενα οποιο να ναι.
Θα σου βγαλει μερικες απαντησεις απο κατω.
Ακριβως απο κατω θα σου βγαλει :
Did we answer your questions?
Yes, I got my answer.
No, I want to contact the seller.
Eσυ επιλεγεις το δευτερο και στελνεις αυτο που θελεις να ρωτησεις.
Α ξεχασα ο τυπος στελνει με usps ρωτα τον μονο για το χαμηλο τιμολογιο
Τοσα που εγραψα θα τον ειχα ρωτησει κιολας
φιλικα
ΘΩΜΑΣ -
540.64 + εξοδα τελωνειου απο αμερικα
715 κομπλε..στα χερια σου.
509,86 + εξοδα τελωνειου απο αμερικα..εξοδα αποστολης free.
φιλε ευχαριστω τα εχω βρει και εγω αυτα το θεμα ειναι τι θα παιχτει με το τιμολογιο αυτο με καιει γιατι αν γινει κανα λαθος και μου βγει αλλο τοσο τι να το κανω , ακομα και αγγλια που τα δινουν εδρα βαζουν την αμερικη τι βλακεια ειναι αυτη δε μπορω να καταλαβω και οι δικοι μας εδω οι εξυπνοι πουλανε το AT PRO 650 ΜΕ 680 φανταστειτε το AT GOLD που δεν εχει ερθει ακομα και απ του διαολου τη μανα την αμερικη παιρνεις το AT GOLD με 510 κομπλε….απ εξω και παλι απ εξω