ο σουλης εχ καιρο
τα θκας τα παιδια θα τριξνι πρωτα
Σουλι κ παλι να σου ζησει…..τυρεμπορα μιλαμε την ιδια γλωσα....λαμιωτικη..............
Εκλησει για βοηθεια επειγων
Για τα αγορια δεν χρειαζομαι βρε για το μικρο ομως αρχηζω να το σκευτομαι 3 μετρα καλα ειναι ?
αχχχχχχ ανηψουδ ουτε το καταλαβες πως πως περασανε τα χρονια οταν τοφερες την πρωτη φορα στο καροτσ και φετος κοπελα
την επομενη θε ναρθ με τον μαγκλαρα
ασεεεε τοχω περασ
χιχιχιχι
Εάν τα λόγια μπορούσαν να περιγράψουν τα συναισθήματά μας για τη γέννηση του πρώτου μας εγγονιού θα χανόταν κάτι από τη μαγεία του να γίνεσαι παππούς και γιαγιά. Να μας ζήσει.
ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου να είστε όλοι καλά και σας ευχομαι όσοι δεν είχατε την ευτυχία να το νιώσετε σύντομα η αργότερα να το ζήσετε
το συναίσθημα να βρεις 1000 κομματια ειναι μηδαμινό μπροστά στο πως νιώθεις μόλις δεις το πρώτο εγγονάκι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1
Εάν τα λόγια μπορούσαν να περιγράψουν τα συναισθήματά μας για τη γέννηση του πρώτου μας εγγονιού θα χανόταν κάτι από τη μαγεία του να γίνεσαι παππούς και γιαγιά. Να μας ζήσει.
ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου να είστε όλοι καλά και σας ευχομαι όσοι δεν είχατε την ευτυχία να το νιώσετε σύντομα η αργότερα να το ζήσετε
το συναίσθημα να βρεις 1000 κομματια ειναι μηδαμινό μπροστά στο πως νιώθεις μόλις δεις το πρώτο εγγονάκι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
έλα αγόρι μου επηδη θα αργήσουμε να γίνουμε παππούδες κανόνισε να βρούμε τα 1000 κοματια .
γιατί ο αλός ο τρελός τα ξαναεθαψε