Ειδε φιλος και το αναζητη ενα μηχανακι ηταν τετραγονο το αφηνες κατο στο εδαφος ειχε στης γωνιες ποδαρακια και απο επανο στο κετρο ειχε ενα θολο που περιστρεφονταν γυρο-γυρο και αν δεν κανει λαθος ο θολος πρεπει να ειχε κεραια μηπος χερει καπιοσ κατι???
-
ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ
Ειδε φιλος και το αναζητη ενα μηχανακι ηταν τετραγονο το αφηνες κατο στο εδαφος ειχε στης γωνιες ποδαρακια και απο επανο στο κετρο ειχε ενα θολο που περιστρεφονταν γυρο-γυρο και αν δεν κανει λαθος ο θολος πρεπει να ειχε κεραια μηπος χερει καπιοσ κατι???
Ουτε που το απαντησα ουτε που το ειδα φιλαρακι και οποιος σου το ειπε η παραμυθας ειναι η εμεις ειμαστε πισω απο τον ηλιο
Το φωνι ομως ειναι ανοιχτο και εσυ στα πελε σου -
ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ
καλο μου φενετε. Ειδε φιλος του φιλου οπου εσει του τελευταιου φιλου. εφαγες το παραμηθη. να σου φτιαξω ενα με τεσερα ποδαρακια κουτακι.
Αμα θες και με εξι ποδαρακια.
να βαλω μοτερακι μεσα να περιστρεφη ενα μικρο ταψακι. ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Τρωμε παραμηθη.???? Συγουρα.!!!!!!!!!!!!!!!!
Εχω κανει πολα τετια . οπου επερνα μεροκαματο καλο. Μαημουδες μηχαχανακια. Ειταν ομος η εποχη τους. πρειν 15χρ. Τορα δεν παη.
Ξυπνησαν τα λαγουδακια. οπου τα λαμογια στην μπαντα.η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ
καλο μου φενετε. Ειδε φιλος του φιλου οπου εσει του τελευταιου φιλου. εφαγες το παραμηθη. να σου φτιαξω ενα με τεσερα ποδαρακια κουτακι.
να βαλω μοτερακι μεσα να περιστρεφη ενα μικρο ταψακι. ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Τρωμε παραμηθη.???? Συγουρα.!!!!!!!!!!!!!!!!
Εχω κανει πολα τετια . οπου επερνα μεροκαματο καλο. Μαημουδες μηχαχανακια. Ειταν ομος η εποχη τους. πρειν 15χρ. Τορα δεν παη.
Ξυπνησαν τα λαγουδακια. οπου τα λαμογια στην μπαντα.μπράβο ειλικρίνεια
o bolek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ
Ξυπνησαν τα λαγουδακια. οπου τα λαμογια στην μπαντα.Επερνες μεροκαματο καλο???Και καμαρωνεις που επαιζες με τις ελπιδες των ανθρωπων….....
-
ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ
εγω τετοια λαμογια - απατεωνες και ξερολες που το λενε και χυμα παρτιδα οτι ειναι λαμογια και απαντανε σε οτι και να γραψουμε εδω μεσα μονο και μονο για να δηλωσουν την υπαρξη τους , (γιατι μαλλον εκτος φορουμ ειναι μηδενικα που δεν τους δεινη κανενας σημασια ) εχω μονο ενα τροπο αντιμετωπισης τους . τους βαζω στην λιστα ανεπειθυμητων και δεν εμφανηζωνται τα ποσταρησματα τους στην οθονη μου !!!!!
-
ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ
@metal:
εφτιχνες και πουλουσες μαιμουδες μηχανακια φιέ bolek?
Καλημερα. αυτα οπου αγωραζετε σημερα ειναι χειροτερα. !!!!!!!
Και κανωνικα απο κατασκεβαστες επονιμους. και πανε απο 1000ε και πανο.
πριν 15χρ αν εκανα πεντε κοματια ειταν εις γνωση του αγοραστη.κατα παραγκελια του. διωτη με αυτο ειθελε να προσεγκιση αλους οπου ειχαν την καπια ιστορια.
μη φανταστητε για δισκολες ηλεκτρονικες κατασκεβες. διωτη δεν ειμαι ηλεκτρονικος.η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ
Λεων !!!!! ποσα μηχανακια αγωρασες στην ζωη σου ?? οπου μετα τα θεωρισες αχριστα??? αρκετα νομηζω!!!
Τι σχεση εχει η ερωτηση σου με αυτο που εγραψες δημοσια….??? νομιζω οτι ζητας και τα ρεσταααα!!!!!! αν δεν μπορεις να σωσεις την χοντραδα που εγραψες μη θελεις να βγεις και απο πανω!!!
-
ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ
Καλημερα. αυτα οπου αγωραζετε σημερα ειναι χειροτερα. !!!!!!!
Και κανωνικα απο κατασκεβαστες επονιμους. και πανε απο 1000ε και πανο.
πριν 15χρ αν εκανα πεντε κοματια ειταν εις γνωση του αγοραστη.κατα παραγκελια του. διωτη με αυτο ειθελε να προσεγκιση αλους οπου ειχαν την καπια ιστορια.
μη φανταστητε για δισκολες ηλεκτρονικες κατασκεβες. διωτη δεν ειμαι ηλεκτρονικος.bolek μην μασάς συνέχισε είσαι θεός :36_2_54:
-
ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ
Το θεμα ειναι bolek οτι ειχε δικιο οτι το ειδε το αν δουλευε αλλο θεμα γιαυτο και το αναρτισα μηπος και γνωριζει καπιος κατι και αποτι φενετε εσυ εισαι ο ειδικος…..και ξεχασα η τιμη του ηταν 8000..............
Ναι συναδερφε οπως το λες επεσες διανα ! στον ειδικο και κατα ομολογια του δημοσια ! θες να μαθης για ψωμι , πας στον φουρναρη , για κρεας στον χασαπη , για δοντια στον οδοντιατρο ,και ουτω καθεξεις , για λαμογιες πας στο λαμογιο !!!!
-
ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ
Επερνες μεροκαματο καλο???Και καμαρωνεις που επαιζες με τις ελπιδες των ανθρωπων….....
το μεροκαματο ειταν ενα χαρζτικη. Εγω δεν εδεινα ελπηδες , της εδειναι αυτος οπου το παρεγκελνε σε μενα. Αλλα μαλον το καταλαβα οτη τους εκλεβε δουλιες. Αφου ερχωταν στο χορο τους. Ελπηδες ΣΑΣ δεινω τορα οπου σημαδεβω καλες δουλιες. Το θεμα ομος δε φτανη το κικλακι μου. Περετερο συνεχια συνεργασια μεχρη να φτασουμε στο PINPOINT. kai η MINEORO δεινη απατη ελπηδες με μηχανημα οπου το εζεισα 12000ευρω. ΧΙΧΙΧΙ οπου για μενα για πεταμα, και χαζιε το αγωραζουν ακομα.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ
Τι σχεση εχει η ερωτηση σου με αυτο που εγραψες δημοσια….??? νομιζω οτι ζητας και τα ρεσταααα!!!!!! αν δεν μπορεις να σωσεις την χοντραδα που εγραψες μη θελεις να βγεις και απο πανω!!!
Ακου φιλτατε. Δημοσια ανεφερα οτη εκανα μηχανημα κατα παραγκελια καπιου ισως απατεονα. Αμα σου παραγκιλω ενα μηχανιμα οπου μαιμου και παρεις τα φραγκα ΔΕΝΝΝΝΝΝ θα το κανεις. ??? Μη μας το πεζετε τιμια αρνακια . Ολοι μας λαμογες καναμε στη ζωη μας. οι χονταδες μου ειναι οι αληθιες μου. και τις πατατες οπου και γω την πατισα μετα μαημου μηχανηματα. το κακο!!!! του εμποριου. Μηχανακια οπου η αξια σε υλικα 100ε το αγοραζαμε 1200Ε. ΤΟΤΕ> τορα και δεν κανω μαιμουδες και δεν τις αγοραζω. ρεστα δεν σου ζειταω διοτη δεν αγορασα κατι απο σενα. και ΤΕΛΟΣ Ποτε δεν το πεζω ναμαι πανο κανενος. Μου φτανη η ταπηνωσηνη μου. ολονων κατι λειπη . αλωμ μεσα στο μιαλο και αλων εξω. εμενα εξω διοτη μου λιπουν τας τριχας.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ
…. Αμα σου παραγκιλω ενα μηχανιμα οπου μαιμου και παρεις τα φραγκα ΔΕΝΝΝΝΝΝ θα το κανεις. ??? Μη μας το πεζετε τιμια αρνακια . Ολοι μας λαμογες καναμε στη ζωη μας. ....
Καταρχην προσπαθεις να κανεις εσκεμμενα ορθογραφικα λαθη…φαινετε σε αυτο και δεν εισαι καλος!!! σε αντιθεση απο το να παιρνεις μεροκαματα απο θυματα!!! και φυσικα δεν εχω παρει ουτε ενα ευρω σε βαρος ΚΑΝΕΝΟΣ....απεναντιας εχω βαλει και εγω και ο κολλητος μου για φιλους...
Και με νευριαζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ το θρασος σου να μας λες οτι καναμε ολοι μας λαμογιες!!!!!!!! Ντροπη σου και παλι... ευχομαι ολα οσα πηρες απο λαμογιες να εδωσες τα διπλα σε απατες μηχανηματα μηπως και σου γινει μαθημα...
-
ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ
ρεση ρε γιώργο σοβαρέψου
γιατί ρε φίλε γιατί
λιπών για να ξεκαθαρίσουμε καπια πράγματα
πρώτων ο μπόλεκ ποτέ δεν είταν κατασκεβαστής
μερικές φορές η ώρες είναι δύσκολες και λέμε καμία παπάρια παραπάνω
δευτερο : λεωνίδα άστο ρε φίλε μην χαλιεσε δεν είναι έτσι τα πράγματα
καπιες φορές μερική και εγώ μαζί ζούμε σε εικονική πραγματικότητα
φτιάχνουμε έναν κόσμο δικό μας
ρώτησα άνθρωπο δικό μου που τον ξέρει πολλά χρόνια και ποτέ δεν κατασκεβαζε μηχανάκια
νάχαμε ναλεγαμεγιώργο σοβαρέψου χερης την εκτίμηση αρκετών εδώ μέσα
μην σηκώνεις τουπέ ΘΑ ΧΆΣΕΙΣ
ΚΑΛΉ Η ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΊΑ ΕΠΊ ΧΆΡΤΟΥ
αλλά δεν νομίζω να λήψης από πόλους εδώ μέσαΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ
ρεση ρε γιώργο σοβαρέψου
γιατί ρε φίλε γιατί
λιπών για να ξεκαθαρίσουμε καπια πράγματα
πρώτων ο μπόλεκ ποτέ δεν είταν κατασκεβαστής
μερικές φορές η ώρες είναι δύσκολες και λέμε καμία παπάρια παραπάνω
δευτερο : λεωνίδα άστο ρε φίλε μην χαλιεσε δεν είναι έτσι τα πράγματα
καπιες φορές μερική και εγώ μαζί ζούμε σε εικονική πραγματικότητα
φτιάχνουμε έναν κόσμο δικό μας
ρώτησα άνθρωπο δικό μου που τον ξέρει πολλά χρόνια και ποτέ δεν κατασκεβαζε μηχανάκια
νάχαμε ναλεγαμεγιώργο σοβαρέψου χερης την εκτίμηση αρκετών εδώ μέσα
μην σηκώνεις τουπέ ΘΑ ΧΆΣΕΙΣ
ΚΑΛΉ Η ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΊΑ ΕΠΊ ΧΆΡΤΟΥ
αλλά δεν νομίζω να λήψης από πόλους εδώ μέσαΞερεις οτη ειμαι σοβαρος , ομος πολες φορες αντιδραω οπος ενα πεδακι οπου του κλεβουν το ποδιλατο , Εκει παρεμβενη και αγριεβη o Bολεκ ο παραπονιαρης. Επιδη εχω αρκετα μελοι εδω οπου με παραδεχωντε Σαν ανθρωπο μετα σαουλα. .
Και προτος Εσει ΣΟΥΛΙ . τελευταια με συμπαθη ο Metal. οπου ευχωμε να τελιωσω μια δουλια μαζη του. Ξερεις ΕΕΕ αυτη με το ποδιλατο το ασημενιο Metal. αγαπω οσοι μαγαπανε. Και θα με αγαπησουν αυτοι οπου Με στραβοκιτανε. ΧΙΧΙ.
Ακου να σοβαρευτη ο Bolek το πεδακι στα 64 του. Ας σοβαρευτουν Αυτοι οπου νομηζουν οτη σοβαροι.η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια