[url][img]http://i1189.photobucket.com/albums/z432/tasos1231/dx_zps7055d2f8.gif[/img][/url]
-
ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!
Ότι ακριβώς περιμέναμε, συμβαίνει αυτή τη στιγμή έξω από το γήπεδο της Τούμπας. Τα εισιτήρια του τελικού βγήκαν προς πώληση και οι ΠΑΟΚτσήδες τα… εξαφανίζουν.
Τα εκδοτήρια άνοιξαν στις 8:00, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιστράτευσε τους περισσότερους δυνατούς υπαλλήλους για να εξυπηρετήσουν τους φιλάθλους, όμως οι ουρές ήταν αναπόφευκτες. Οι πρώτοι φίλαθλοι άρχισαν να μαζεύονται από πολύ νωρίς(7:00), για να προμηθευτούν πρώτοι το εισιτήριό τους και να πάνε στις δουλειές τους. Τα εισιτήρια καλύπτουν τα 3/4 της Τούμπας και είναι λίγα μπροστά στη ζήτηση που υπάρχει.
-
ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!
Φίλοι του ΠΑΟΚ όπως βλέπετε όλα εδώ πληρώνονται. Βλέπετε τώρα πόσο μεγάλη ομάδα έχετε και με ποιό τρόπο κερδίσατε τον Ολυμπιακό και περάσατε στον τελικό. Μετά από τέτοια τρομοκρατία που κάνατε στον Ολυμπιακό για να πάρετε το παιχνίδι πάση θυσία, τώρα στον τελικό δείξατε την αξία σας. Φάγατε τόσα γκολ από τα παιδάκια του Παναθηναικού, από τους χρεωμένους και τους απλήρωτους. Παρόλο που είμαι Ολυμπιακός δίνω ένα μεγάλο μπράβο στον Παναθηναικό για την ομάδα που έφτιαξε από το τίποτα και για τη μπάλα που έπαιξε απόψε. Έχει και συνέχεια επίσης…Μάλλον και η θέση του τσάπιον σλίγκ φεύγει από σας φίλοι του ΠΑΟΚ, αξίζει στον Παναθηναικό και πιστεύω ότι θα την πάρει. Εσείς φίλοι του ΠΑΟΚ όλη η μπάλα που θέλετε να παίξετε για να ευχαριστηθείτε είναι για τα δυο παιχνίδια που θα παίξετε με τον Ολυμπιακό, μόνο να νικήσετε τον Ολυμπιακό και από εκεί και πέρα δε σας νοιάζει ας καταστραφεί ο κόσμος. Δυστυχώς όμως με τέτοιο σκεπτικό δε γίνονται οι μεγάλες ομάδες.
-
ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!
Εγω εχω πιασει το νοημα του σημερινου ποδοσφαιρου ,δεν παω πλεον γηπεδο (την μπαλλα την αγαπαω σαν την θαλασσα,αρκετα χρονια ενεργο ποδοσφαιρο σε τοπικα ,καμια 100αρια γκολ,τρεις μερες νοσοκομειο απο χτυπημα στο νεφρο και οχι μονο)και κανω οτι και οι προεδραρες οι σημερινοι.Τα παιρνω οσο μπορω στο στοιχημα.Τριαδα σημερα γυρω στο κατοσταρικο 2 ο Παο στο ημιχρονο με 2,80 το ενα αποτελεσμα.Ασε τους ρομαντικους να δερνονται.
-
ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!
οπιος ειναι αξιος να κερδιζη παντα,αν και παοκ και δεν βλεπω ποδοσφαιρο μπραβω στα πρασινα και ετσι πρεπει.
εξαλου τεσσερα ειναι αυτα δεν ειναι και λιγα.
ο φανατισμος στο ποδοσφαιρο καλο δεν κανει ποτες,και κριμα που φανατιζουν τα μικρα παιδακια.
περα απο τον αθλητισμο ολα ειναι ΑΕ αρα κονομα. -
ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!
δυστυχως τα πραγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται
μπράβο στα πεδία του παναθηναϊκού που το πιστέψανε και μαι 5 επίθεσης βάλανε 4 γκολ
κρίμα για τα πεδία που κατεβήκανε στην αθήνα μαι τα λεωφορία 22 ώρες δρόμο και επιτήρηση για να δούνε τον ΠΑΟΚ να σέρνετεΠΑΟΚ μην ξεχνάς την ιστορία σου η δυναμη σου είμαστε όλοι εμείς οι οπαδοί σου
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!
504+504=1-4
"χιλιόμετρα κάναμε πάλι για την καψούρα μας την πιο μεγάλη"
Ποσο μικροs ειναι ο κοσμοs Σουλη….....χαχαχχαχαχαχ:36_2_53::36_2_53:το ταξίδι εχει σημασια…. συγχαρητηρια στων ΠΑΟΚ στάθηκε λίγο ατυχος και έχασε των ρυθμό μετά το 40 επισης συγχαρητηρια στο ΠΑΟ επάξια κέρδισε επαιξε πολλή καλό παιχνιδι το μόνο ντροπιαστικό το σημειο των φανατικών φιλάθλων που πέταξαν αντικείμενα ( μακάρι και ο ολυμπιακός να επαιζε ετσι )
-
ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!
305 Λεοφορια κατεβηκαν ξεχορα τα ΙΧ αυτοκινητα για δουν 22 μ@λ@κες να κλοτσανε ενα τοπι.
ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΑΤΕΒΕΝΕΙ ΓΙΑ 1.500000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.
Αυτοι ημαστε ΝΑ ΜΑΣ ΧΕΡΟΜΑΣΤΕ…........................
Αντε Ελληναραδες μου πατε τωρα σαν πρωβατακια στις καλπες............ -
ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!
305 Λεοφορια κατεβηκαν ξεχορα τα ΙΧ αυτοκινητα για δουν 22 μ@λ@κες να κλοτσανε ενα τοπι.
ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΑΤΕΒΕΝΕΙ ΓΙΑ 1.500000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.
Αυτοι ημαστε ΝΑ ΜΑΣ ΧΕΡΟΜΑΣΤΕ…........................
Αντε Ελληναραδες μου πατε τωρα σαν πρωβατακια στις καλπες............H χειραγωγηση της μαζας απαιτει πειρα και πολλα πτυχια και ομαδα εμπειρων επιστημονων. Η μαζα απο μονητης ειναι ανικανη να χειραγωγηθη και να κατευθυνθη χρειαζεται ΗΓΕΤΗ αντικειμενο,προεργασια, κατευθηνση και αφορμη,για να εκτονωθη.ΟΠΟΤΕ ΡΩΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ μπορη να συμβη μονο αν θελησουν καποιοι το οργανωσοουν και το κατευθηνουν,αλλα σιγουρα θα ειναι για δικοτους ωφελος,δηλ των οργανωτων. Οποτε ας ανακραξουμε ολοι μαζι ενα ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ….βαδιζοντας προς την καλπη ΒΙΑΖΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και ΔΑΡΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
-
ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!
504+504=1-4
"χιλιόμετρα κάναμε πάλι για την καψούρα μας την πιο μεγάλη"
Ποσο μικροs ειναι ο κοσμοs Σουλη….....χαχαχχαχαχαχ:36_2_53::36_2_53:ο κόσμος είναι πόλη μικρός
ποιος θα φανταζόταν μέσα σε 25000 άτομα να σταματήσω για να βγη φωτο μια παρέα
η δική σου
σκέψου είχαμε ραντεβού θεσαλονίκη και δεν βρεθήκαμε xaxaxaxaΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!
Για να επανελθω για το ποδοσφαιρο και το στοιχημα,αν ειδατε χθες η Βιγιεαρεαλ 2-0 την Μπαρτσα και με δυο αυτογκολ και ενα μπαλακι στο 80φευγα ανατροπουλα ,κι ολα καλα.Ο Τζεραρντ πατιναδα μονος του παρε βαλε 0-1 η Τσελσι και ολος ο κοσμος κουβα με το διπλο.Και εχει η Λιβερπουλ 37 χρονια να παρει πρωταθλημα.Καημενε οπαδε χωσε φραγκα και στεναχωρια ,να τα παρει ο προεδρος και οι "παιχταραδες"
-
ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!
ο κόσμος είναι πολυ μικρός
ποιος θα φανταζόταν μέσα σε 25000 άτομα να σταματήσω για να βγη φωτο μια παρέα
η δική σου
σκέψου είχαμε ραντεβού θεσαλονίκη και δεν βρεθήκαμε xaxaxaxaΝαι αλλα σε εκοψα αμεσωssssssss xaxaxaxaxax θα περασω βρε να πιουμε καφεδακι παραπονιαρη…..............