ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!
Η ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ' ΝΑΙ ΚΑΖΑΝΙ ….
ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ...
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ!!
-
ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!
Καλά ρε soylis, παρόλο που είμαι ολυμπιακός, αν μπορείτε παίξτε καλά και κερδίστε μας. Παρόλο που είμαι Ολυμπιακός δεν καίγομαι κιόλας για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ γιατί η ομάδα μου δε μας τα λέει καλά τώρα τελευταία. Με ξενέρωσε που πούλησε τους παίχτες τον χειμώνα, δεν έκανε μεταγραφές στις θέσεις που έπρεπε και μετά πήγε κι' έφαγε την τριάρα από τον Παναθηναικό. Οπότε αν συνεχίσει έτσι και του χρόνου να δούμε πώς θα το γεμίζει το Καραισκάκη. Καλύτερα να μας κερδίσετε να χάσουμε το κύπελο μπας και βάλουν λίγο μυαλό και πάρουν παίχτες για του χρόνου, γιατί αν πάρουμε και φέτος το νταμπλ, μας βλέπω από το καλοκαίρι να μένουμε με τίποτα παίχτες που θα μας φέρουν από το Κατάρ και θα μας τους πλασάρουν και για παιχταράδες.
-
ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!
Καλά ρε soylis, παρόλο που είμαι ολυμπιακός, αν μπορείτε παίξτε καλά και κερδίστε μας. Παρόλο που είμαι Ολυμπιακός δεν καίγομαι κιόλας για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ γιατί η ομάδα μου δε μας τα λέει καλά τώρα τελευταία. Με ξενέρωσε που πούλησε τους παίχτες τον χειμώνα, δεν έκανε μεταγραφές στις θέσεις που έπρεπε και μετά πήγε κι' έφαγε την τριάρα από τον Παναθηναικό. Οπότε αν συνεχίσει έτσι και του χρόνου να δούμε πώς θα το γεμίζει το Καραισκάκη. Καλύτερα να μας κερδίσετε να χάσουμε το κύπελο μπας και βάλουν λίγο μυαλό και πάρουν παίχτες για του χρόνου, γιατί αν πάρουμε και φέτος το νταμπλ, μας βλέπω από το καλοκαίρι να μένουμε με τίποτα παίχτες που θα μας φέρουν από το Κατάρ και θα μας τους πλασάρουν και για παιχταράδες.
είναι κρίμα μια ομάδα σαν τον ολυμπιακό
να δισφιμίζετε από την διετησία
μπόρι να χτίπηση στα ίσα έναν δύσκολο αγώνα
όχι να τον κερδίζη μαι κοριφεο παίχτη τον διετητηΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!
Αυριο στον Θερμαικο κολπο ερχεται ωλλος ο Αμερικανικος κ Ρωσικος στολος μαζι μα τα αεραπλανοφορα τους ,εχει υπογραφει συμφωνο φιλιας να προστατευτουν οι απογονοι του αμερικανικου στολου τα [γαυρακια] κ πανο απο το ΝΑΟ θα πετανε απο το πρωι τα Ελληνικα Μιραζ κ Φαντομ αυτα θα πρωστατεβουν τους υποψηφιους απο το λιμανι κ τους ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΟΝΤΙΚΟΦΑΡΜΑΚΟ παικτες του δαφνοστεφανομενου Γκαιη ολιμπιακου΄στοιχημα οτι ο αγωνας δεν θα τελειωσει ξερετε ο διατητης ειναι κ αυτος ατηκαρχης κ δεν θελει τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ στην πρωτεβουσα στον τελικο γιατι 30,000 χιλ παοκια θα κανουν αυτο που φωναζουν εδω κ χρονια κ δεν τολμησαν να το κανουν οι αγανακτισμενοι το καλοκαιρη
-
ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!
Γειά σου Χρηστάρα,εγώ γέρασα και δεν ΄βλέπω και πολύ καλά τί σπορ έπαιζε χθές ο ΠΑΟΚ???
Στην άλλη συνάντηση θα σου φέρω ένα μπρελοκ του ΟΣΦΠ,χαιρετισμούς στη Λένα…Νασε καλα Γιαννακη απο σενα ολα ειναι δεκτα ας ειναι και γαυρακι το μπερλοκ σαν τα χθεσηνα ψαρακια χατηρι δεν σου χαλαω χαχαχαχαχαχα
Καλη Ανασταση να εχουμε τους χαιρετισμους μου .Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!
Ελπίζω να δείξετε και με τον Παναθηναικό τον ίδιο ζήλο που δείξατε με τον Ολυμπιακό χθες. Αλλά συνήθως με τον Ολυμπιακό σκυλιάζετε να μας κερδίσετε, ενώ με τον Παναθηναικό μετά κάνετε τις κότες…Γιατί? Τέλος πάντων, καλή επιτυχία στον τελικό.
Ναι τον ίδιο ζήλο θα δείξουν μη σου πω και περισσότερο… Δεν είδες τον Κατσουράνη? Στον πάγκο ήταν και έκανε τα αδύνατα δυνατά για να πάρει κόκκινη έτσι ώστε να μην παίξει στον τελικό...
-
ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!
Ναι τον ίδιο ζήλο θα δείξουν μη σου πω και περισσότερο… Δεν είδες τον Κατσουράνη? Στον πάγκο ήταν και έκανε τα αδύνατα δυνατά για να πάρει κόκκινη έτσι ώστε να μην παίξει στον τελικό...
πίστεψε πως δεν τον θελουμε ειναι να πεξη έτσι
άσχετο αλλά ο κατσουράνης πάει αεκΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1