ερωτηση προς τα μελη!ποιο θα ηταν το πρωτο πραγμα που θα καναμε αν βρισκαμε ενα τενεκε γεματο λιρονια?
-
Ας γελασουμε λιγο
@metal:
εφοσον θα ειχα χρημα θα εφτιχνα μια δυνατη ομαδα απο γνωστες του χομπι μας,, θα επερνα οτι καλητερο κυκλοφορη απο μηχανακια κ θα ψαχναμε εντατικα για θησαυρους…....δηλαδη θελω να πω οσο χρημα κ να εχεις αν εχεις την αρρωστια της χρυσοθηριας δεν γινετε να την παρατησεις ποτε κ για κενεναν λογο...
Μου θύμησες τον μπάρμπα Μήτσο στα 82 μεγάλο ψαχτηρι από μικρό παΐδι
Ξεκίνησε με τούρκικα και ακολουθει και στα αντάρτικα!
-Κώστα να πάμε στην τάδε τοποθεσία να κοιτάξουμε έχω πληροφορία για ένα καζάνι τούρκικα πεντόλιρα!
Ακούει ο Γιώργης και τον ρωτά- μπάρμπα Μήτσο αν το βρούμε μετά τι θα κάνουμε?
Μπάρμπα Μήτσος -ε μετά θα οργανωθούμε και θα πάμε να τις βγάλουμε όλες!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! - μπάρμπα Μήτσο αν το βρούμε μετά τι θα κάνουμε?
-
Ας γελασουμε λιγο
ερωτηση προς τα μελη!ποιο θα ηταν το πρωτο πραγμα που θα καναμε αν βρισκαμε ενα τενεκε γεματο λιρονια?
Το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν να ξαναθάψω τον ντενεκέ με τις λίρες, αλλά σε δική μου μεριά….Αυτό είναι το παράδοξο με τον χρυσό: Κάνουμε τόσον κόπο και τόσες θυσίες για να τον βγάλουμε από τη γη, είτε εξορρύσοντάς τον, είτε αναζητώντας τον και βρίσκοντάς τον σα θησαυρό, μόνο και μόνο για να καταλήξει πάλι στη γη, αλλά σε άλλο σημείο....
-
Ας γελασουμε λιγο
μαλον δεν συμφωνουμε στα θελω μας .
γιατι εγω θα σας εστελνα καρποσταλ απο εδω
η σε καπιο παρομιο σημειο , δλδ θα εψαχνα για αλλους θυσαυρους .
σορι για την ιδιετεροτητα , αλλα τα αλλα θα σας τα χαριζα . χιχιχιΚαλα βρε Παναγιωτη(Πατερα) δεν μπορουσεs να τραβηξειs και λιγο πιο περα και καμμια ακομα φωτογραφια
Αλλα ξερω ξερω οταν δεν εχειs τα γυαλια σου μονο κοντα τραβαs εσυ φωτογραφιεs…........ -
Ας γελασουμε λιγο
Καλα βρε Παναγιωτη(Πατερα) δεν μπορουσεs να τραβηξειs και λιγο πιο περα και καμμια ακομα φωτογραφια
Αλλα ξερω ξερω οταν δεν εχειs τα γυαλια σου μονο κοντα τραβαs εσυ φωτογραφιεs…........το ζουμι ( ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ) εχει την ουσια και αμα το ζουμι ειναι καλο
τα υπολοιπα περισεβουν .τη να το κανεις αυτο αν δεν εχεις κοντα και το διπλανο …..........
-
Ας γελασουμε λιγο
θα συμφωνισω με το papas με τη διαφορα οτι θα μπορεις να κανεις πεντε πραγματα παραπανω και το βασικοτερο ΧΩΡΙΣ ανχος.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Ας γελασουμε λιγο
Αν καθεσαι και δεν κανεις τιποτα τρωγοντας απ τον τενεκε τοτε θα τελειωσει γρηγορα , ειδικα αν κανεις 2-3 ακριβα ονειρα πραγματικοτητα , πρωτα πρεπει να κανεις ενα ειδος επενδυσης για να ζεις απο κει 1ον και 2ον να μπορεις να δικαιολογεις - ξεπλενεις - σπρωχνεις τον τενεκε σιγσ σιγα σε αλλες επενδυσεις χωρις να γινεσαι αντηλειπτος , προσφατα γνωρισα καποιον που κερδισε ενα αρκετα μεγαλο ποσο σε τυχερο παιχνιδι , για πλακα του εχει φυγει μεχρι τωρα 1μυριο σε ασκοπα πραγματα , επιπλεον δεν εχει κανει καμια επενδυση , επαναπαυεται στον τοκο της τραπεζας και στο κεφαλαιο αλλα ετσι και γινει κανα κουρεμα μετα να δεις κλαμα , καποτε μου ειχε πει καποιος οτι μια φορα στη ζωη του ανθρωπου περναει μπροστα του '' η καλη '' απλα πρεπει να εμεταλλευτεις την ευκαιρια και να κανεις καλο κουμαντο μετα , το πολυ αποτομο χρημα ΘΟΛΩΝΕΙ ειδικα να εχει κανει δυσκολη ζωη !!!!!
-
Ας γελασουμε λιγο
@metal:
ΑΑΑ μπράβο όλα τα άλλα είναι ????????????? τι ειναι ολλα τα αλλα μακακιες ρε hfestos???δηλαδη σε ολους πρεπη να αρεσουν τα ιδια πραγματα π.χ ο πανος γουσταρε να παει διακοπες με πιπινακια ο αλλος θελει αλλο,ο αλλος αλλο,κ ουτε καθεξης!!!πως γραφεις για τα θελω του καθενος οτι ειναι μακακιες ολοι η ανθροποι δεν ειναι το ιδιο δεν το εχεις καταλαβει!! η τοποθετηση σου ηταν απολυτη και λαθος…
Φίλε metal είδες να προσβάλω κανέναν προσωπική άποψη εξέφρασα και δεν έθιξα άτομα και ούτε ανέφερα αυτό που λές εσύ άρα άστοχο το συμπληρωματικό σου σχόλιο , οι επιθυμίες νομίζω είναι σεβαστές όποιες και να είναι μην πιάνεσε απ΄ το τίποτα πλάκα κάνουμε πάνω απ΄ όλα οκ !
-
Ας γελασουμε λιγο
μεσα στο καλαμπουρι και στα θελω τα δικα μας,το ρεζουμε ειναι ενα
κανουμε το καλαμπουρι μας τα κεφια μας τα γουστα μας με τα πιπινακια,αλλα αν το φιλοσοφησετε το μυαλο μας παη παντα στα παιδια(για οσους εχουν)
και προχωραμε παλι μπροστα με τον γκασμα στο χερι μεχρι να δουμε τα ραδικια απο το ριζικο συστημα
η καουρα του χομπυ δεν φευγη,και εκει πανω ξεχναμε ολα τα προβληματα και γινομαστε παιδια με την τρελλα μας,κατεβαζουμε λοφους ολοκληρους,αλλα η τρελλα τρελλα -
Ας γελασουμε λιγο
Εγω παντος αν εβρισκα παιδια θα πηγαινα τον πατερα μου στον γιατρο να του εβγαζε αυτες τις αναθεματισμενες αιμοραϊδες,υστερα θα κανονιζα αν ολα ειχαν παει καλα θα σας φωναζα ολους τζαμπα βεβαια κατω στην κρητη και ολους τους φιλους μου και τους γνωστους και θα εκανα τον γαμο μου το οποιο θα κρατουσε μια βδομαδα και οποιος ειχε αντοχες αντε ενα μηνα…!!!!:36_2_1::36_2_33: