Την εφαγα κι εγω ετσι με παλμικο κι ακομη να δωσω εξηγηση.
Η εξηγηση ειναι γνωστη, αλλα μαλλον ακομη δεν την εχετε καταλαβει.
ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ k ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ
…..................................................ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ...................................................
(καλα) ολα τα μηχανηματα σε εισαγωγικα παρακαλω για να μην προστρεξουν κι αρχισουν.... αυτο δεν εργαζετε, το αλλο μπερδευετε κ.τ.λ
αλλα τα πιο δημοφιλη ειναι οι δισκοι v.l.f
Κι αν τα πιο διαδομενα κ διμοφιλη ειναι οι δισκοι v.l.f εν τουτις ομως δεν νοειτε χρυσοθηρας διχως μηχανημα παλμικης επαγωγης.
Αν κ ειναι γ@μ.μενα μηχανηματα ειναι ομως απαραιτητα.
Δεν προκειτε να κανουμε σοβαρη δουλεια διχως ενα παλμικο, η ικανοτητα τους να εργαζωνται σε βαρια εδαφη κ η ευκολια με την οποια διαπερνουν το εδαφως τα καθιστουν ''νουμερο ενα'' σε μεγαλες δουλειες.
Για τα υπολοιπα γεωρανταρ γεωφυσικα κ τα λοιπα ας τα αφησουμε για αυτους που ψαχνουν το Ναό του Σωλομοντα.
….......................................Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΠΟΝΗΡ'Ι'ΑΣ...............................
.....Ο βλακας ειναι κ πονηρος, αυτο φιλοι μου κρατηστε το......
Ενα καλο v.l.f με μεγαλο δισκο δυναται να εχει ιδιο αν μη κ καλυτερο βαθος απο αρκετα παλμικα κ το λεω αυτο διχως καμμια επιφυλαξη.
Ειδικοτερα στα μικροαντικειμενα ειναι ακομη περισσοτερα τα v.l.f που θα πανε βαθυτερα απο αρκετα παλμικα.
Τι γινετε τωρα; τι κανουμε αν ενα v.l.f χτυπαη ενα αντικειμενο στο ιδιο βαθος με ενα παλμικο; Εδω τα πραματα αρχιζουν κ μπερδευονται, ειναι οπως λεμε οσο πιο βαθεια μπαινης τοσο πιο πολυ χανεσε, αμετρητες δοκιμες θα χρειαστουν να γινουν με παλια κ φρεσκα, με τωρινα κ παλαιοτερα σε ολες τις βαθμιδες κ κλιμακες των μηχανηματων, εχετε προσεξη πως καπιοα μηχανηματα κ των δυο κατηγοριων αλλα νουμερα δινουν σε τωρινα ευγενη μεταλα κ αλλο σε παλια;
Εχω σε δοκιμαστηριο ενα κερμα στους εικοσι, ενα στους τριαντα, ενα τριαντα πεντε.
Εκατο επιχρυσωμενα κερματα, 40 μεσα σε κιουπι, στους 75 ποντους, 30 χυμα στο ενα μετρο, κ 30 παλι στο 1 μετρο κατω απο χωμα πετρες κεραμιδια, ξανα χωμα πετρες, με λιγο μεγαλυτερη επιφανεια, δηλαδη τα εχω λιγο πιο απλομενα, κ καποια αλλα… ομως ας μη μακρυγορουμε.
Βαζω το δισκο v.l.f στον στοχο με το κιουπι k τον πιανω σχεδον οριακα με καλουτσικο σημα, ωραια λεω, κ για αρκετο καιρο πιστευα οτι ειμαι οκ,
αμ'' δε'' ομως, δοκιμαζω κ παιρνω φορα απο μακρυα σαν να ειμαι στο ψαξιμο με κατευθηνση να περασω απο πανω απ το στοχο ετσι αμεριμνα,
περπατωντας κ σαρωνοντας με κανονικο ρυθμο, περναω το μισο μπροστινο μερος του δισκου (δηθεν κ καλα) οτι ο μισος δισκος ελαχε να πεση πανω απ το στοχο, τιποτα!!
ξαναπαιρνω φορα κανα δυο φορες ακομη… τιποτα,
παιρνω φορα παλι κ περναω τον αλλο μισο πισω μερος του δισκου τιποτα!!
ξαναματαπαιρνω φορα κ περναω με το κεντρο του δισκου ακριβως πανω απ το στοχο τιποτα!!!! Τι γινετε εδω ρε????
σταματαω αρχιζω κ παιρναω τον δισκο απο πανω τον πιανω το στοχο κανονικα.... τι συμβαινη τωρα?
Νομιζω πως τη λυση την εχω βρη... αν ειναι λυση!!! Μαλλον θα 'ταν καλυτερα να πω πως βρηκα την αιτια, για τη λυση αφηστε να το σκεφτω καλυτερα.
ειναι απλο .
η ταχυτητα που εχεις ειναι μεγαλυτερη του κανονικου.
αποτελεσμα.
νε μεν προσβαλεις το αντικειμενο με το ψευτοσημα του πηνιουσου!!<<ιδιοτητα των κονσερβοπαφιλων vlf>>!!
αλλα εφοσον με το ζορι το ψευτοσημα διεγηρει το στοχο εχεις και απαιτηση το δευτερογενες ψευτοτατο-ψευτοσημα που επιστρεφει στο πηνιο του δεκτη να σου δωσει ενδειξη???
Εχουμε ενα δισκο παλμικο κ εναν v.l,f ιδια διαμετρο κ σε δοκιμες στον αερα πιανουν ενα χ στοχο στους 80 ποντους με εξισου καλο σημα κ αν μη με λιγο καλυτερο το v.l,f πιο ειναι καταληλο τωρα για να παμε π.χ να κανουμε εναν εντοπισμο μεσα σε 5 στρεματα;
διοτι εφ οσον ειναι ετσι τα πραγματα εγω θα λεγα να παμε με το v.l.f για να μαστε κ πιο σιγουροι.
Καλα θα ταν να πηγαιναμε με v.l.f αλλα δεν…......εκτος κι αν ο χωρος εχει αρκετα σκουπιδακια οποτε πας να τον καθαρισης οπως λεει κι ο φιλος digital αλλα μεχρι εκει, στην ουσια θα πας με το παλμικο, ενοειτε ομως πως ο στοχος που ψαχνουμε ειναι τουλαχιστον μεγεθος κουπας του νες καφε κ πανω κ μεχρι 1 μετρο.
Και θα πας με τον παλμικο δισκο για τους εξης λογους,
μπωρη να εχουν ιδιο βαθος σε μετρησεις αερα v.l.f k p.i στο χωμα ομως αλλαζουν τα πραματα, το παλμικο εχει ελαχιστη απωλεια βαθους στο εδαφος απ τις μετρησεις του αερα, δευτερον διησδυη αρκετα ανετα κ σε βαρια εδαφη, τριτον θα διεγειρη με τη πρωτη το στοχο κ με ευρως.
Αυτην φιλοι μου ειναι κ η αιτια που δεν μπωρουσα σε κανονικη ροη αναζητησης να παρω σημα απ το κιουπι με το v.l.f
Δεν εχει τη δυναμη σε αυτα τα βαθη να διεγειρη με τη πρωτη το στοχο, εξαλου μη ξεχνατε πως οι κατασκευαστες τα συνιστουν για μικροαντικειμενα κ κυρίως νομισματα.
Τα v.l.f εχουν μεγαλη απωλεια στις μετρησεις αερα κ χωμα σε σχεση με τα p.i αφου μετρας στον αερα ενα 2ευρω π.χ κ τα περισοτερα βιελεφικα το πανε 25…27...30 ποντους, ποσο περιμενετε να πανε μες το χωμα;
Να σας πω εγω ποσο θα πανε μες το χωμα; 15 εως 20 ποντους εκει ειμαστε, εδε κ ειναι κανα μπα'ι'ρι κανα εδαφος σκληρο που τραβας γκασμαδια κ πεταγονται κατι ψιχουλα ολο κ ολο που οε!! κ αλοιμονο μη σε παρουν κ στο ματι, εκει ειναι ''γεια σου''!!!!!!!!!
Ερχονται οι φουκαραδες να αγορασουν μηχανημα…...... απο δω απο κει με τα πολλα με τα λιγα σε καποια στιγμη ερχεται κ η σύνηθης ερωτηση,
ενα κιβωτιο στο ενα μετρο θα το πιασω; βεβαιως απαντα ο πωλητης ενα κιβωτιο στο ενα μετρο ανετα, εγω εκεινη τη στιγμη γυρναω το κεφαλι (πως λεγαμε στο στρατο κλεινατε επι δεξια: 'αρμ') κ κυταζω εξω καποιος σε μια ταρατσα εχει βγαλη τα οτζήδικα εξω κ κανη παρλατμά χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!
Μωρε οχι κιβωτιο, οχι βαρελι, κ αρμα μαχης να 'χει απο κατω δεν προκειται να ' κανη κιχ' χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!
Αφου βλεπεις…... μια αγκραφα π.χ τη πιανη 40 ποντους, ενα κουτακι αναψυκτικου 50 η 60 πας στη κουζινα αρπαζης το καπακι της κατσαρολας το παη 80 η 90
ξαναπας στη κουζινα κ ανοιγης την ηλεκτρικη κουζινα κ παιρνης το ταψί απο μεσα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
ωωω!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ωχ!!!! δε μπωρο θα συνεχισω σε λιγο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!
Λοιποοοον…... εχω ριξη πολυ γελιο σημερα ελπιζω το ιδιο κ σεις σε καλο να μας βγη,
βαζης το ταψι κ το πιανης 1,30 π.χ κ το αυτοκινητο 1,50 κ ανω, πως να παη το κιβωτιο 1 μετρο μες το χωμα?????
Αρα??? Ειναι μαπα τα μηχανηματα; Αν ημουν υποχρεωμενος να απαντησω ορθα κοφτα με ενα ναι η ενα οχι...... τοτε θα ελεγα ΟΧΙ
Ομως η απαντηση ειναι αμεσα εξαρτωμενη, οταν θελεις με το αεροβολο να κυνηγησης κ αγριογουρουνα ε τοτε ειναι μαπα, μα ο εμπορος μου ειπε οτι κανη, ο εμπορος τη δουλεια του κανη κ συ στη δουλεια σου θα πεις καποια ψεματα για να τη κανεις η να τη παρεις αναλογα τι δουλεια κανει ο καθενας, πρεπει ο καθενας να ψαχτή καλα σε καποια αγορα ιδιάζουσας μορφης που θα κανη.
Τι να σου πει ο εμπορας αφου σε βλεπει..... και οι καραμπινες ειναι ακριβες.
το πιο φθηνο v.l.f εχει 100 ευρω, παλμικο με 100 ευρω εχετε δει πουθενα; οχι.... ουτε με 200 ουτε 400 ουτε με 600 καλα που σκασαν μυτη κ οι βουλγαροι κ βγαλανε κατι παλμικα που ξεκινανε απο 500 αλλα δεν τα συνιστω, το ΔΕΛΤΑ ειναι lorenz 5 μπροστα σ' αυτα.
Και στο κατω κατω ρε αδερφε δουλεια ειναι οτι θα φας, τι πρεπει να 'ναι αγριογουρουνο δηλαδη; κ τα σπουργιτια καλα ειναι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!