Ενα μπραβο στους μπατσους που φιλανε καλα τους αφγανους
-
ΠΑΤΡΑ: Επιχείρησαν να "μπουκάρουν" στην Π-Π οι κάτοικοι
Φιλε sniper ευχαριστω(το νικ name σου λεει πολλα για μενα…!!!!) αλλα δεν μετραει για μενα το σωστος αν ειμαι ή λαθος μετραει εκει που υπηρετησα την πατρηδα μου και με γαλουχησαν με ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ -ΕΛΛΑΔΑ- ΜΑΝΑ ξερω ισως ακουστο πεζος και καθημερινος αλλα εχω καπιοιες αρχες ανθρωποι ειμαστε ολοι ητε ξενοι ητε ελληνες αλλα δεν σκοτοσαμε καπιον για πλακα και για το δηθεν μονο για την πατρηδα μας φαγεμε ατομα εστω και σε ασκηση αλλα λεω φαντασου μας σκοτονουν οι λερες για το τιποτα αμα πατησουμε την πατριδα τους τι θα γινει...................????????????????Γιαυτο εμβοληστε τους απο μας απτην πατριδα μας και τα παιδια μας γιατι θα μας γα..σουν.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΗΔΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΧΟΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΩ.......ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΛΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑΧΟΥΝ ΓΙΑΤΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.............................................. ......
ΚΑΙ ΠΑΛΙ τα γραφομενα σου τελεια . ενα θα πω. ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΑΒΟΝΤΑΙ ΕΔΩ.
-
Tην ώρα που στην Πειραϊκή Πατραϊκή γινόντουσαν επεισόδια, αντιεξουσιαστές μπήκαν στον τηλεοπτικό σταθμό Super B στο δελτίο ειδήσεων του οποίου μιλούσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες τον χτύπησαν και αποχώρησαν. Οι αντιεξουσιαστές χτύπησαν με καδρόνι στο χέρι και τον δημοσιογράφο Απόστολο Βουλδή που επιχείρησε να τους χωρίσει. Ο Μιχάλης Αρβανίτης δέχθηκε μπουνιές στο πρόσωπο και του έσκισαν τα ρούχα. Την επίθεση πραγματοποίησαν τριάντα άτομα που έμαθαν πως ο Μιχάλης Αρβανίτης θα μιλούσε στο κανάλι.
Να αγιασι το χερι τους
Με αιμα του ανθρωπου παει να βγει βουλευτεις το λαμογιο -
http://www.zougla.gr/greece/article/entasi-gia-defteri-imera-stin-patra
Κοιταξε τη γραφουν οι μαμημενοι
Εχουν ξεσηκωθει οι πολιτες και οχι μονο οι χρυσαβγητες
και επιδη τους αραισει να παιζουν με τις λεξεις γραφουν οτι <<κατοικος της περιοχης σκοτωθηκε>>φοβηθηκαν να γραψουν δολοφονηθηκε
-
ΚΑΙ ΠΑΛΙ τα γραφομενα σου τελεια . ενα θα πω. ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΑΒΟΝΤΑΙ ΕΔΩ.
ΜΩΡΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΘΑΒΟΝΤΕ ΤΑ ΛΕΣΙΜΙΑ ΤΟ ΘΑΨΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑΔΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΤΑΓΡΙΟΓΟΥΡΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΚΟΙ…...
-
@gate:
http://www.zougla.gr/greece/article/entasi-gia-defteri-imera-stin-patra
Κοιταξε τη γραφουν οι μαμημενοι
και επιδη τους αραισει να παιζουν με τις λεξεις γραφουν οτι <<κατοικος της περιοχης σκοτωθηκε>>φοβηθηκαν να γραψουν δολοφονηθηκεποσες ωρες ειναι η αποσταση Πατρα - Αφγανισταν κολιμποντας ?
ρε στη θαλασσα ολοι .
-
@gate:
γαυρε θημασε τη εκαναν για διασκεδαση οι Ρωμαιοι με της αρενες ?
βαλτε τους στο γυπεδο και αμολιστε μεσα μονομαχους τους χρυσαυγιτες με ροπαλα και τσεκουρια ,
να δεις εισητηρια που θα κοψετε -
σημερα το πρωι εκανα μια καταχωρηση στο φατσαμπουκι σε αγγελια του δημοκρατη χαρρυ κλυν,με περιλαβαν στα μπινελικια οι υποστιρηκτες τους και οχι για να αντιπαρατεθουν σε αυτα που εγραψα,αλλα για να με πουν ελληναρα,που δεν γνωριζω ορθογραφια,επειδη εκανα καποια λαθη στο γραψιμο,οταν υπαρχουν νεα παιδια που δεν εχουν πολιτικο λογο και γνωμη και παρα μονο ξερουν να βριζουν και να κρυβουν την ανορθογραφια τους με το word,εκει εκρινα οτι αυτος ο τοπος οχι μονο δεν θα αλλαξη,αλλα θα γινη χειροτερος,η ελληνικοτητα λογω αριστερων καταβολων θα χαθη σε λιγα χρονια απο την αθροα προσελευση λαθρομεταναστων,και η χωρα θα ειναι ερμαιο του καθε μακακα πολιτικου διαφορετικης εθνοτητας,αυτοι οι αφγανοι αφεθηκαν ελευθεροι στην αθηνα και θα ξαναγυρισουν στην πατρα στα ιδια στεκια,και οταν αυτοι καποια μερα ξεσηκωθουν η πατρα θα χαθη
κοιταξτετο καλα εσεις εκει περα,και μην ξεχνατε τι εγινε πριν 2 χρονια
Youtube Video -
σημερα το πρωι εκανα μια καταχωρηση στο φατσαμπουκι σε αγγελια του δημοκρατη χαρρυ κλυν,με περιλαβαν στα μπινελικια οι υποστιρηκτες τους και οχι για να αντιπαρατεθουν σε αυτα που εγραψα,αλλα για να με πουν ελληναρα,που δεν γνωριζω ορθογραφια,επειδη εκανα καποια λαθη στο γραψιμο,οταν υπαρχουν νεα παιδια που δεν εχουν πολιτικο λογο και γνωμη και παρα μονο ξερουν να βριζουν και να κρυβουν την ανορθογραφια τους με το word,εκει εκρινα οτι αυτος ο τοπος οχι μονο δεν θα αλλαξη,αλλα θα γινη χειροτερος,η ελληνικοτητα λογω αριστερων καταβολων θα χαθη σε λιγα χρονια απο την αθροα προσελευση λαθρομεταναστων,και η χωρα θα ειναι ερμαιο του καθε μακακα πολιτικου διαφορετικης εθνοτητας,αυτοι οι αφγανοι αφεθηκαν ελευθεροι στην αθηνα και θα ξαναγυρισουν στην πατρα στα ιδια στεκια,και οταν αυτοι καποια μερα ξεσηκωθουν η πατρα θα χαθη
κοιταξτετο καλα εσεις εκει περα,και μην ξεχνατε τι εγινε πριν 2 χρονια
Youtube VideoΘα τους παρει και θα τους σηκωσει
ειναι ολοι ετοιμοι με τις καραμπινες
Πρωτη φορα σημερα ειδα να την πεφτνουν σε ενα αφγανο που πηγενε με ενα ποδηλατο στο δρομο
δεν προκητε να υσυχασουμε -
@gate:
Θα τους παρει και θα τους σηκωσει
ειναι ολοι ετοιμοι με τις καραμπινες
Πρωτη φορα σημερα ειδα να την πεφτνουν σε ενα αφγανο που πηγενε με ενα ποδηλατο στο δρομο
δεν προκητε να υσυχασουμεκρατατε γερα και δωστε το παραδηγμα και σε αλλες περιοχες μπας και γινει κατι γιατι απο τους ρεμπεσκεδες που μας κυβερναν δεν προκιτε .
μονο ετσει θα τους πεταξουμε εξω.