@gate:
και αν θελεις σου λεω και τη θα ερθει ολυμπιακος ντορτμουν
Για πες να γελασουμε.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
@gate:
και αν θελεις σου λεω και τη θα ερθει ολυμπιακος ντορτμουν
Για πες να γελασουμε.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
@gate:
Δεν θα κερδισει ιντι
Eιδες αρχισες να καταλαβενεις μερικα πραγματακια στο ποδοσφαιρο.χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Το μονο τωρα που μενει ειναι να γινεις και:36_1_32: ΠΑΟΚ :36_1_32:και εισαι οκ.χαχαχαχαχαχαχαχα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Eιδες αρχισες να καταλαβενεις μερικα πραγματακια στο ποδοσφαιρο.χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Το μονο τωρα που μενει ειναι να γινεις και:36_1_32: ΠΑΟΚ :36_1_32:και εισαι οκ.χαχαχαχαχαχαχαχα
Σου ειπα μαλον δεν θα κερδησει οχι οτι δεν θα περασει
χεχεχεχεχε
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ρε φιλε ελεοσ κινεζικα μιλαμε ?τι λεμε τοσο καιρο φυσικα και θα χασει δεν μπορει ο χοντροσ να στηση παιχνιδι του τσαμπιονσ για υτο εισαι πατοσ μια ζωη.στην ελλαδα ομωσ τα πληρωνει και τα παιρνει τα ματσ ο χοντροσ.πασ ενα στοιχημα οτι ο γαυροσ φετοσ στο πρωταθλημα δεν θα χασει ποτε????και οτι στο τσαμπιονσ θα τρματισιετε το ομιλο με 0 βαθμους???ξυπνα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε…......................................................................
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
@gate:
Σου ειπα μαλον δεν θα κερδησει οχι οτι δεν θα περασει
χεχεχεχεχε
Αμα δεν κερδισεις δεν περνας οπως και αν δεν σκαψεις δεν βρισκεις.χαχαχαχαχαχα
Οσο για το στοιχειμα εχω σιγουρο τον ΠΑΟΚ .χεχεχεχεχεχεχεχεχε
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
πασ ενα στοιχημα οτι ο γαυροσ φετοσ στο πρωταθλημα δεν θα χασει ποτε
Και η ΤΟΥΜΠΑ ποιος περναει ετσι απο εκει.χεχεχεχεχεχεχεχε
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
@gate:
Εγω φιλε το βλεπω χ
1-1 η 2-2
1+2= 3 χαχαχαχαχαχαχα Τριαρα μυριζω Βασιλακη χεχεχεχεχεχεχεχε
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
@gate:
Ο Τοροσιδης
χεχεχεχε
Μην μου πεις οτι θα παρει και αυτος το κινιτο του να τραβαει φωτο απο την 4 χαχαχαχαχαχα σαν τον αλλον πως τον λεγανε μορε Νταμπισαιρρρρρρρρρρρρ.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
1+2= 3 χαχαχαχαχαχαχα Τριαρα μυριζω Βασιλακη χεχεχεχεχεχεχεχε
Μπορει φιλε
αλλα αν ερθει χ
εγω παλι θα κονομησω
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/video/sport/football/3852331/Is-this-the-fastest-goal-ever.html :36_8_7::36_8_7::36_8_7::36_8_7: Χρηστο το επόμενο γκολ που θα βάλουμε στον πάοκ θα είναι σαν αυτό τόσο γρήγορο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μην μου πεις οτι θα παρει και αυτος το κινιτο του να τραβαει φωτο απο την 4 χαχαχαχαχαχα σαν τον αλλον πως τον λεγανε μορε Νταμπισαιρρρρρρρρρρρρ.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Αγκλος το παιδι δεν υξερε
χαχαχαχα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/video/sport/football/3852331/Is-this-the-fastest-goal-ever.html :36_8_7::36_8_7::36_8_7::36_8_7: Χρηστο το επόμενο γκολ που θα βάλουμε στον πάοκ θα είναι σαν αυτό τόσο γρήγορο
Πανο οχι ρε φιλε και εσυ γαυρος ε μεχρι εδω και σε ειχα για καλο παιδι.χαχαχχαχαχαχαχαχα
Αν θελεις να τα παμε καλα αλλαξε ομαδα και Την Κυριακη στην τουμπα με τον κηδεμονα σου αλλιως δεν σου ξανα μιλαω χεχεχεχεχεχεχεχεχε
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πανο οχι ρε φιλε και εσυ γαυρος ε μεχρι εδω και σε ειχα για καλο παιδι.χαχαχχαχαχαχαχαχα
Αν θελεις να τα παμε καλα αλλαξε ομαδα και Την Κυριακη στην τουμπα με τον κηδεμονα σου αλλιως δεν σου ξανα μιλαω χεχεχεχεχεχεχεχεχε
Με απηλες μαζευετε κοσμο
ολυμπιακαρα και ξερο ψωμι
χεχεχεχεχε
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 18-5
Και στο πολο
Οπου σας βρεισκουμε σας ρηχνουμε
χαχαχαχαχα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
@gate:
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 18-5
Και στο πολο