Φίλος σε αστυνομικό έλεγχο κατείχε τρία μηχανάκια,ένα δηλωμένο και δύο αδήλωτα.Στο δικαστήριο χθες ανέφερε ότι τα αδήλωτα τα είχε αγοράσει πρόσφατα και τα πήγε για δοκιμή με σκοπό στην συνέχεια να τα δηλώσει.Το δικαστήριο το έλαβε σοβαρά υπ'όψιν και του απέδωσε άμεσα τα μηχανήματα χωρίς καμιά νομική συνέπεια.Αν θέλει ο ίδιος ας γράψει περισσότερα.
-
Έλεγχοι μηχανημάτων.
κανονικα δεν επρεπε να δηλωνουμε τιποτα ηλεκτρονικο μηχανιμα οπως οποιοδηποτε αλλο που πουλανε παντου σκλαβια σε ολα τα επιπεδα ποτε θα ενωθουμε να τους στειλουμε εκει που πρεπει μας πηγανε στην πορτα των τραπεζων και τις φορολογιας και για ολα υπολογοι ειμαστε ελεος και η μεταφορα και η ερευνα ελευθερη επρεπε να ηταν και μονο για σκαψιμο αδεια αυτα ελευθεροι γενιομαστε σκλαβοι ξυπναμε
-
Έλεγχοι μηχανημάτων.
κανονικα δεν επρεπε να δηλωνουμε τιποτα ηλεκτρονικο μηχανιμα οπως οποιοδηποτε αλλο που πουλανε παντου σκλαβια σε ολα τα επιπεδα ποτε θα ενωθουμε να τους στειλουμε εκει που πρεπει μας πηγανε στην πορτα των τραπεζων και τις φορολογιας και για ολα υπολογοι ειμαστε ελεος και η μεταφορα και η ερευνα ελευθερη επρεπε να ηταν και μονο για σκαψιμο αδεια αυτα ελευθεροι γενιομαστε σκλαβοι ξυπναμε
σωστος ο φιλος
-
Έλεγχοι μηχανημάτων.
αν σε ελεγχο στο δρομο για το σπιτι μου βρουν οτι κατεχω αδηλωτο μηχ ποιεσ ειναι οι συνεπειεσ?χωρισ σκαπτικα.εχω προβλημα?αν ξερει καποιοσ ασ απαντησει.να ξερει ομωσ
τι θα πει αδηλωτο τα χαρτια αγωρας εαν εχεις δεν τρεχει τυποτα απλα να μην εχεις σκαμπανικα
εκει θα εχεις προβλημα -
Έλεγχοι μηχανημάτων.
Αραγε δεν θα ειχε κανενα απολυτως προβλημα αν και τα υπολοιπα ηταν δηλωμενα…ευχαριστουμε για την ενημερωση φιλε Γιωργο!
Να είσαι καλά φίλε Λεωνίδα.Ήμουν παρών στο δικαστήριο εκεί έδωσε και τα χαρτιά αγοράς των δύο μηχανημάτων,η δοκιμή είπε έγινε στο πατρικό του σπίτι και δεν είχε μαζί του σκαπτικά εργαλεία.
-
Έλεγχοι μηχανημάτων.
Από προσωπική εμπειρία θα δώσω ένα διαφορετικό παράδειγμα για την κατοχή μηχανήματος : υπάρχουν κάποιοι έμποροι οι οποίοι νοικιάζουν μηχανάκια , απευθύνθηκα σε ένα από αυτούς , θα αναφερθώ στην διαδικασία , μου λέει λοιπόν ο κύριος αυτός πως αν ήθελα να νοικιάσω ένα μηχάνημα πρέπει πρώτα να του στείλω τα στοιχεία μου να βγάλει άδεια κατοχής για λογαριασμό μου , και αφού εκδοθεί η άδεια κατοχής , να μου το στείλει ! Τώρα αυτά περί τιμολογίων αγοράς καλύπτουν τον κάτοχο '' μόνο '' στο ότι δεν το έκλεψε ! Από εκεί και πέρα η κατοχή του ακόμη και στο σπίτι δίχως την άδεια κατοχής '' διώκεται '' . Ποιο λιανά δεν γίνεται !
-
Έλεγχοι μηχανημάτων.
@metal:
πιστευω ηταν στην κριση του δικαστη το πως θα πραξη….
αυτο που θελω να πω ειναι οτι η αποφαση που βγηκε για τον φιλο σου δεν ειναι ο κανονας!!!Κώστα εγώ έγραψα για την εμπειρία που είχα στο δικαστήριο,αλλά το δεδικασμένο αποτελεί πολλές φορές τη συνέχεια σε τέτοιες υποθέσεις.
-
Έλεγχοι μηχανημάτων.
Μπορείς να κάνεις αίτηση περί τροποποίησης Ν.Δ. Με το να μη πληρώνουμε φόρους θα έπρεπε με την λογική όποιος προσφέρει εργασία , είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα να μην υπάρχει μισθός. Στο να μην υπάρχει αντισυνταγματική φορολογία ΝΑΙ. Συμφωνώ. Όσο αφορά τα μηχανήματα δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να το δηλώσεις, ούτε γίνετε κάποιος έρμαιο του ΥΠ. Πολιτισμού. Όσο για τη χρήση αδείας έχει πολλά ωφέλει. Το σκεπτικό ότι γίνεται κάποιος σκλάβος δε κατάλαβα. Σκέψου. Να είχαμε όλοι αδήλωτα μηχανήματα υπήρχε περίπτωση κάποιος να μπει στη διαδικασία για αίτηση χρήσης?
Μια χαρά θα ήταν έτσι. Είχαμε 10 μηχανάκια στο αυτοκίνητο και σε κάποιο τυπικό έλεγχο θα λέγαμε ότι ……. «Για δοκιμή τα πήγα» Δεν είναι έτσι φίλε μου!! -
Έλεγχοι μηχανημάτων.
@metal:
πιστευω ηταν στην κριση του δικαστη το πως θα πραξη….
αυτο που θελω να πω ειναι οτι η αποφαση που βγηκε για τον φιλο σου δεν ειναι ο κανονας!!!Και γιατί να μπούμε στη διαδικασία περί δικαστηρίων - δικηγόρων και έξοδα ?? Γιατί αν ορισθεί δικάσιμος μη μου πει κάποιος ότι θα πάει χωρίς δικηγόρο και χωρίς έξοδα? Τι το καλύτερο να είναι κάποιος νόμιμος.