απο τα λιγα που ακουσα το συμπερασμα που εβγαλα ηταν οτι τι παιχνιδι ειναι στημενο και καποιος αθωος θα την πληρωση στο τελος
το προβλημα ειναι ο κοσμος που βραζη και αυτοι ειναι οι χρυσαυγιτες που αν συμβη αυτο που ψιλιαζομαι(συλληψη μιχαλολιακου) τοτε το αιμα θα ειναι μπολικο στους δρομους
τοσος πολεμος νευρων και κατηγοριων αυτα τα αποτελεσματα θα φερη
νεο μνημονιο και εκλογες δεν γινετε με χρυση αυγη στην βουλη,πρεπη να σβηση
-
Το κουτι της πανδωρας 1946-2013
-
Πρεπει να το καταλαβουμε ολοι ,αριστεροι και δεξιοι.Αυτους πρεπει να κρεμασουμε που μας εφεραν εδω και οχι να σκοτωθουμε μεταξυ μας.Εγω ενω ειμαι αντιθετος στη λογικη της χρυσης αυγης ,εχω πολλους φιλους χρυσαυγητες και ουδεποτε θα πηγαινα να καψω λογου χαρη γραφεια του κοματος τους ,ενω αντιθετα θα εκαιγα με μεγαλη ευχαριστηση γραφεις καποιων αλλων.Εχθες δεν ακουσα κανενα επεισοδιο σε νομαρχιακη ΝΔ η ΠΑΣΟΚ.Ποιος μας εφερε εδω ο Συριζα η Χρυση αυγη ¨" τα ακρα" που πιπιλαει ο γκαβος τοσο καιρο ,και βγηκε και η αλλη η ποντικομαμη ,ο πολιτικος του μεσοπολεμου ο Λαζαριδης να βαλει φωτιες.ΞΥΠΝΑΤΕ και ολοι μαζι παμε να τους δωσουμε αυτο που τους αξιζει.Η Ελλαδα μας χωραει ολους απο ανταρσια μεχρι χρυση αυγη.Προδοτες δεν χωραει.
Και κατι ακομα .Ο Σαμαρας ειναι ο μονος που βλεπει φως στο τουνελ.Αλλα δεν μας ειπε αν το βλεπει με τα δικα του τα ματια η το ακουσε.Τυφλος βελονα εψαχνε σε ξενη αχυρωνα κι ενας κουφος του ελεγε ,την ακουσα που εβροντα.
Ερε Ελλαδα ποιοι σε κυβερνανε.
-
Πρεπει να το καταλαβουμε ολοι ,αριστεροι και δεξιοι.Αυτους πρεπει να κρεμασουμε που μας εφεραν εδω και οχι να σκοτωθουμε μεταξυ μας.Εγω ενω ειμαι αντιθετος στη λογικη της χρυσης αυγης ,εχω πολλους φιλους χρυσαυγητες και ουδεποτε θα πηγαινα να καψω λογου χαρη γραφεια του κοματος τους ,ενω αντιθετα θα εκαιγα με μεγαλη ευχαριστηση γραφεις καποιων αλλων.Εχθες δεν ακουσα κανενα επεισοδιο σε νομαρχιακη ΝΔ η ΠΑΣΟΚ.Ποιος μας εφερε εδω ο Συριζα η Χρυση αυγη ¨" τα ακρα" που πιπιλαει ο γκαβος τοσο καιρο ,και βγηκε και η αλλη η ποντικομαμη ,ο πολιτικος του μεσοπολεμου ο Λαζαριδης να βαλει φωτιες.ΞΥΠΝΑΤΕ και ολοι μαζι παμε να τους δωσουμε αυτο που τους αξιζει.Η Ελλαδα μας χωραει ολους απο ανταρσια μεχρι χρυση αυγη.Προδοτες δεν χωραει.
Και κατι ακομα .Ο Σαμαρας ειναι ο μονος που βλεπει φως στο τουνελ.Αλλα δεν μας ειπε αν το βλεπει με τα δικα του τα ματια η το ακουσε.Τυφλος βελονα εψαχνε σε ξενη αχυρωνα κι ενας κουφος του ελεγε ,την ακουσα που εβροντα.
Ερε Ελλαδα ποιοι σε κυβερνανε.
Ακομα ψαχνεις?
-
Εντάξει ξέρουμε ότι υπάρχει οικογενειοκρατεία στην Ελλάδα.Ξέρουμε ποιοι είναι.Μην λέμε τα ίδια.Υπάρχει και πόλεμος μεταξύ τους όμως.Βέβαια στα δύσκολα τα βρίσκουν.Μέχρι και σε πόλεμο μπορεί να μας βάλουν για να επιβοιώσουν.
Κι όταν λέω πόλεμο δεν εννοώ μόνο εμφύλιο αλλά και με τους γείτονες. -
Tιποτα και κανενας δεν νιαζεται για μενα και για σενα και για αυτο τον τοπο ….ενα παιχνιδι παιζεται με πολα λεφτα που διαχειριζονται οι πρωτοι που φτιαχνουν κυβερνησεις καθε φορα , οι κατω απο αυτους και οι διαφοροι μπαχαλακηδες που ο ενας μαχαιρωνει και ο αλλος τα καιει... σε μια δημοκρατια ομως κτυπαει ασχημα το μαχαιρι...καλιτερα οικοιωθελως βουτα απο καπου ψηλα η καπιες φορες καμια καραμπινα.....
Κανενας δεν ειναι για να κανει καλο σε αυτο τον τοπο - τον λαο τον εχουνε γραμμενο........ -
Κάποιος που ήρθε από Αμερική πριν λίγο καιρό και που είναι αλάνι και έχει περάσει πολλά κύματα και ξέρει να επιβιώνει,μου είπε πως ο Γυαλάκιας,αφού κάποτε τον βάλανε να ρίξει τον Μ/κη και μετά τον εγκαταλείψανε,το'χει βάλει αμέτι μοχαμέτι να τους πηδήξει όλους και να στρώσει την Ελλάδα.Πάντως εγώ προσωπικά βλέπω ότι μέχρι στιγμής τους τά'χει κλάσει.Παράδειγμα.Πήρε τίποτα από αυτούς που τα'χαν βγάλει έξω;Μόνο ο κοσμάκης την πληρώνει και έχει στερέψει η αγορά.Πότε θα φτάσουμε επιτέλους στον πάτο για να απογειωθούμε;Ή θα αρχίσουμε να σκάβουμε για να πάμε παρακάτω;
-
συνελφοι συμφωνω με ολα τα παραπανω, και δεν προσθετω τιποτε αλλο πλην ενος. παρτε τα βουνα για καμια αποκρυψη, μονο αυτο θα μας σωσει, και αφηστε τους να κουρευονται που λεει ο σοφος λαος. η μονη μας ελπιδα. αυτοι εχουν βαλθει να μας βγαλουν σαν την τριχα απ' το προζυμι. αν τα εχεις εισαι κυριος τζεντελμαν, αν οχι κλαφτα χαραλαμπε. κουνηθειτε τι καθεστε, φτιαχτε ομαδες συνεργασιας, απ' οτι βλεπω εχετε δουλειες βαρβατες οι περισοτεροι, βγαλτε τες, τι περιμενετε ?