@panasss περαστικά αδερφέ να γυρίσεις σιδερένιος
-
Καπεταν Μαύρος
@Α.Ν.Π.Α έχεις ένα μηχάνημα που κάνει εκπομπή αρχικά δεκτό
αλλά τι εκπέμπει???Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Καπεταν Μαύρος
@panasss Μαγνητικα πεδια της υλεις για την οποια ψαχνει...............Δεν μπορω να κανω και αναλησει για ευνοητους λογους.
-
Καπεταν Μαύρος
Ο/Η @ozzy-nik είπε στο Καπεταν Μαύρος:
@panasss περαστικά αδερφέ να γυρίσεις σιδερένιος
Αυτό θα ήθελα να αποφύγω φίλε το σιδερένιος !
σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Καπεταν Μαύρος
@Α.Ν.Π.Α μαγνητικά παιδεία τα ευγενή μέταλλα σε αδράνεια δεν εμφανίζουν τώρα αν μιλάμε για συσκευασία είναι τόσο αμελητέα η δραστηριότητα που πολύ αμφιβάλλω ότι θα μπορούσαν να γίνουν μετρήσεις δεν μιλάμε για εργαστηριακές συνθήκες!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Καπεταν Μαύρος
@panasss Οτιδηποτε υπαρχει μεσα στη γη .......Η εκτεθημενο στην ατμοσφαιρα η μεσα σε μια σπηλια που αερηζετε η ειναι σφραγισμενη και δεν αερηζετε ειναι φορτησμενο την αντισταση αυτου του φορτιου που παραγη η ποσοτητα του παμε να ξυπνησουμε
-
Καπεταν Μαύρος
@panasss Μην μασάς και εγώ το ένα γόνατο είναι σίδερο τόρα ζήλεψε το άλω πρέπει να το κάνω σε αυτά να είναι
-
Καπεταν Μαύρος
@ozzy-nik αλλος Αραπης αυτος ..απο αυτον που εκτελεσαν στο Καιμακ τσαλαν .. βλεπεις πολλες φορες υπηρχαν αρκετοι ανταρτες με τα ιδια παρατσουκλια .. οπως κεραυνος .. φλογας .. καραγιωργης... φωτεινος ..μαυρος ..αραπης .. τιγρης .. και παει λεγοντας που λεμε ..
-
Καπεταν Μαύρος
Ο/Η @loukilouk είπε στο Καπεταν Μαύρος:
@doctorpella αυτός ο καπετάν μαύρος που λες ότι έπεσε σε δυσμένεια έπεσε γιατί υπεξέρεσε κάποια χρήματα... και τον λέγανε καπετάν αράπη σε ένα άλλο θέμα εδώ στην σελίδα αν γράψεις καπετάν αράπη θα σου βγάλει και θα βρεις το θέμα με την ίδια ιστορία που λες... αλλά με παραλλαγές..
1 τον λέγανε καπετάν αράπη
2 έπεσε σε δυσμένεια για υπεξέρεση
3 στο άλλο θέμα αναφέρει πως τον σκοπτωσαν οι ίδιοι σε μια σύσκεψη που έγινε στο αρχηγείο στο καιμακ τσαλάν μετά από διαφωνεία που είχαν...
Ενώ εσύ λες περίπου την ίδια ιστόρια με άλλο όνομα και με διαφορετικό τρόπο θανάτου..Συνοψίζοντας κάποιος δεν γνωρίζει καλά την ιστορία....
Ο καπεταν Αράπης ζούσε μέχρι το 1996/97 νομίζω στην Βέροια.
Η μνήμη του Έλληνα είναι θολή, ρηχή και κοντή.
-
Καπεταν Μαύρος
@pozitron71 αν ζούσε φίλε μου όπως λες μέχρι το 96/97 τότε λογικά ότι είχε κρύψει θα τα έβγαλε ο ίδιος του... Μήπως όμως είναι άλλος καπετάν αράπης αυτός που ανέφερα εγώ από αυτόν που λες εσύ γιατί αυτόν που λέω υποτίθεται τον σκοτώσανε οι ίδιοι τότε... και άλλος είναι ο καπετάν μαύρος που αναφέρουν οι φίλοι πιο πάνω...
Ο επιμένων νικά!!!
-
Καπεταν Μαύρος
Ο/Η @panasss είπε στο Καπεταν Μαύρος:
Ο/Η @Hatzi είπε στο Καπεταν Μαύρος:
@doctorpella Μαλιστα. Οπότε ολοι εκεινοι που εζησαν καταστασεις κ ειπανε τις ιστοριες τους οπως τα εζησαν αυτοι, τα λενε λαθος κ θα πρεψπει τωρα να αλλαξουμε την ιστορια του χωριου μου. OK!!!
Τι θέλεις να πεις συνάδελφε?
Κατά πόσο είσαι σίγουρος ότι τα έζησαν στα αλήθεια Εδώ είμαστε στα πρόθυρα να αλλάξουμε την ιστορία από καταβολής κόσμου το χωριό σου σκέφτεται?
Για γράψε δύο κουβέντες τι περίπου γνωρίζεις για τον συγκεκριμένο???Φιλε μου, δεν εχω καμια ανασφαλεια η καποια αναγκη να δημιουργησω καποια ιστορια απο ιστοριες "φαντασματα"! Το θεμα το αρχησε ενας συναδελφος κ ειπα να μοιραστω κατι γυρω απο αυτο το ονομα που γνωριζω απο πρωτο χερι κ μιας κ το θεμα αναφερει Κοζανη κ Βέρμιο που τυχαίνει να ειναι κ η καταγωγή μου κ την εχω δουλεψει πολυ καλα εδω κ πολλα χρονια την περιοχη. Αλλωστε, γι'αυτο υπαρχουν κ οι σελιδες! Να μοιραζωμαστε τις γνωσεις μας. Ειμαι 100% σιγουρος οτι ο παππούς μου που εζησε εως 102 χρονών κ ηταν κ ο γραμματέας του χωριου εκεινα τα χρονια (περα απο το οτι ηταν στους πολεμους) που με εδωσε τα φωτα του σε πολλες ιστιριες κ μαλιστα με καθοδήγησε κ σε άλλα ατομα που οντως εζησαν τις δικες τους τις ιστοριες. Αλλωστε, τα σημαδια παραπανω δεν τα βρηκα τυχαία!! Αυτο ομως που εμαθα μεσα απο τις έρευνες μου, ο Μαυρος που αναφερω εγω ηταν απο Μαυροδένδρι Κοζανης κ επίσης εμαθα οτι υπηρχαν αλλοι δυο με αυτο το ονομα αλλά δεν βρηκα πληροφοριες που έδρασαν στο Βέρμιο (Κοζανης). Γι'αυτο αγαπητε συναδελφε ειπα κ εγω μηπως προσφερω καποια πληροφορια στο ψαχτιρι που ανοιξε το θεμα.
-
Καπεταν Μαύρος
@doctorpella Αγιος Δημητριος (Ελλησπόντου) Κοζανης. Πρώην "Topsilar" επι Οθωμανική περίοδος.
-
Καπεταν Μαύρος
Ο/Η @ozzy-nik είπε στο Καπεταν Μαύρος:
@Α.Ν.Π.Α μακάρι να ειπαρχουν έχω 20 χρόνια στο βουνό αδερφέ έχω δη άπειρα μηχανήματα αλά επειδή το Βέρμιο έχει πολλά μεταλλεύματα και πολλά κενά φυσικά δεν κάνουν δουλειά μπορεί να ειπαρχει εγώ δεν είδα κανένα καλό μέχρι τόρα
Ένας καλός συνδυασμός μηχανημάτων μαζί με καλό χειριστή φέρνουν αποτέλεσμα απλά οι αποκρύψεις είναι πολύ λιγότερες απ' ότι νομίζουμε
-
Καπεταν Μαύρος
@ΑΝΔΡΕΑΣ Πάνω από όλα θα πρέπει να σιγουρέψουμε ότι πατάμε την όποια χ δουλειά και μετα
Βλέπουμε ποιο μηχάνημα έχει τις προδιαγραφές να την βάλει χέρι αφού βεβαίως βεβαίως
Εξασφαλίσουμε ότι έχουμε προικισμένο χειριστεί!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Καπεταν Μαύρος
Ο/Η @panasss είπε στο Καπεταν Μαύρος:
@ΑΝΔΡΕΑΣ Πάνω από όλα θα πρέπει να σιγουρέψουμε ότι πατάμε την όποια χ δουλειά και μετα
Βλέπουμε ποιο μηχάνημα έχει τις προδιαγραφές να την βάλει χέρι αφού βεβαίως βεβαίως
Εξασφαλίσουμε ότι έχουμε προικισμένο χειριστεί!!!Άι μόλις γενς καλά πες ν βάλω άδεια κ πάρε τον ανήφορου