Καλημερα φιλαρακια
το νημα το αναρτησα επειδη εχει διαρευσει η πληροφορια οτι ετοιμαζεται μια πανευρωπαικη συναντηση στα 3-5 πηγαδια για την ερχομενη κυριακη
μετα απο τηλεφωνικες συνομιλιες που ειχα με βουλγαρια τσεχια πολωνια αγγλια και φυσικα με ελλαδα κανεις επισημως δεν γνωριζει τιποτα
το σαιτ μας ( ψαχτηρια) μεσω της σελιδαρχισα μας παρολο που επικοινωνησε με τον υποτιθεμενο διοργανωτη ο οποιος ισχυριζεται οτι εχει καλεσει αρκετους ευρωπαιους και ολους τους Ελληνες ( εμπορους κοκ και φυσικα ψευδεται ασυστολως ) δεν συμετεχει επισημως σε αυτην την συναντηση μαιμου
προτεινω λοιπον σε ολους τους συναδελφους και μαλιστα την στιγμη που βρισκεται σε εξελιξη η δημιουργια συλογου να μην παρευρεθουν σε τετοιου ειδους υποπτη και παρανομη συναντηση ( αν τελικα γινει )
τυρεμπορας
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ
Καλημερα φιλαρακια
το νημα το αναρτησα επειδη εχει διαρευσει η πληροφορια οτι ετοιμαζεται μια πανευρωπαικη συναντηση στα 3-5 πηγαδια για την ερχομενη κυριακη
μετα απο τηλεφωνικες συνομιλιες που ειχα με βουλγαρια τσεχια πολωνια αγγλια και φυσικα με ελλαδα κανεις επισημως δεν γνωριζει τιποτα
το σαιτ μας ( ψαχτηρια) μεσω της σελιδαρχισα μας παρολο που επικοινωνησε με τον υποτιθεμενο διοργανωτη ο οποιος ισχυριζεται οτι εχει καλεσει αρκετους ευρωπαιους και ολους τους Ελληνες ( εμπορους κοκ και φυσικα ψευδεται ασυστολως ) δεν συμετεχει επισημως σε αυτην την συναντηση μαιμου
προτεινω λοιπον σε ολους τους συναδελφους και μαλιστα την στιγμη που βρισκεται σε εξελιξη η δημιουργια συλογου να μην παρευρεθουν σε τετοιου ειδους υποπτη και παρανομη συναντηση ( αν τελικα γινει )
τυρεμποραςΚαι φυσικα δεν πρεπει να παμε δημητρη και να ξερες και γιατι γινεται στο συγκεκριμενο σημειο η συναντηση αμα το πω εκτος οτι δεν θα γινω πιστευτος θα με παρετε και με τις πετρες επισης ακουστηκε απο ραδιο αρβυλα οτι θα ειναι και ο κ παλμος με το υπεροπλο του
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ
ξερω οτι καποια ατομα απο το φορουμ θα παρεβρεθουν..ετσι τουλαχιστον μου ειπε καποιος φιλος τηλεφωνικα πριν 10 λεπτα.εχω και εγω την περιεργεια να δω απο κοντα το υπερμηχανημα του γκιολβα..αν ερθει ο παλμος να το παρουσιασει ετσι οπως υποσχεθηκε.τωρα ..γιατι να εινε υποπτη και παρανομη η συναντηση..αυτο δεν το καταλαβενω μητσο.
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ
ξερω οτι καποια ατομα απο το φορουμ θα παρεβρεθουν..ετσι τουλαχιστον μου ειπε καποιος φιλος τηλεφωνικα πριν 10 λεπτα.εχω και εγω την περιεργεια να δω απο κοντα το υπερμηχανημα του γκιολβα..αν ερθει ο παλμος να το παρουσιασει ετσι οπως υποσχεθηκε.τωρα ..γιατι να εινε υποπτη και παρανομη η συναντηση..αυτο δεν το καταλαβενω μητσο.
το εγραψα γιαννη και θα το ξαναγραψω μπας και το καταλαβεις
μιλαει για πανευρωπαικη συναντηση και κανεις ευρωπαιος δεν ειναι ενημερωμενος
λεει ψεματα οτι εχει ενημερωσει κατασκευαστες εμπορους κοκ
οργανωνει μια συναντηση μεσα σε αρχαιολογικους χωρους εντελως παρανομη
τι αλλο θελεις δλδ να γραψω για να το καταλαβεις???? -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ
Ας ανατρεξει καποιος στο προηγουμενο νημα που ειχε ανοιξει για το συγκεκριμενο θεμα.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ
Και φυσικα δεν πρεπει να παμε δημητρη και να ξερες και γιατι γινεται στο συγκεκριμενο σημειο η συναντηση αμα το πω εκτος οτι δεν θα γινω πιστευτος θα με παρετε και με τις πετρες επισης ακουστηκε απο ραδιο αρβυλα οτι θα ειναι και ο κ παλμος με το υπεροπλο του
Πριν λιγα χρονια ορισμενοι επιφανεις απο γυρω περιοχη ξοδεψαν περι το 1000000 ευρωνα βρουν κατι λιγα χιλιομ πιο μακρια απο αυτο το ξενοδοχειο πριν 4 χρονια ενας αλλος διεθεσε 200000 χιλ στον φιλομου να αναλαβει παλι ο φιλος δεν δεχτηκε γιατι καποια σημαδια δεν βρεθηκανε λετε να ειναι τυχαια η τοποθεσια του συνεδριου?παντως δεν λεω τι ψαχνανε γιατι δεν θα με πιστεψετε και κατι αλλο :στην πρωτη αναζητηση οι συμβαλομενοι ηταν 17
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ
Ας ανατρεξει καποιος στο προηγουμενο νημα που ειχε ανοιξει για το συγκεκριμενο θεμα.
http://www.psaxtiria.net/forum/showthread.php?t=16197&highlight=%F3%F5%ED%E1%ED%F4%E7%F3%E7
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ
για να τελειωνει η συζητηση με τον εν λογω κυριο και την υποτιθεμενη πανευρωπαικη συναντηση του θα κανω οχι μονο προταση αλλα και θα βαλω βετο οτι μελη που εχουν εκδηλωσει ενδιαφερον η εχουν υπογραψει στο καταστατικο του συλογου αν παρευρεθουν να διαγραφουν χωρις δευτερη κουβεντα
εδω προσπαθουμε να δημιουργησουμε εναν νομιμο συλογο και εμεις θα ειμαστε παροντες σε παρανομες συγκεντρωσεις??? και μαλιστα με διοργανωτη που ουτε καν μας καλεσε σαν φορουμ και που αποδεδειγμενα ψευδεται οτι καλεσε ευρωπαιους και Ελληνες
σκευτηται σε μια στραβη τι επιπτωσεις θα εχει η προσπαθεια που κανουμε για την δημιουργια του συλογου μας
δεν μπορει σε ενα τυχαιο που διοργανωνει μια παρανομη συνταση να υπαρχει παρουσια συναδελφων που διεκδικουν την νομιμοτητα
αν ειναι νομιμος ας μας κοινοποιησει την αδεια του και πρωτος θα παω εγω διαφορετικα θα απαιτησω και ετσι ειναι το σωστο οποια μελη παρευρεθουν και εχουν υπογραψει το καταστατικο να διαγραφουν αυτοματως οχι μονο απο τον συλογο αλλα και απο το φορουμ διαφορετικα υποβαλω την παραιτηση μου και την διαγραφη της υπογραφης μου απο το καταστατικο εγωτυρεμπορας
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ
ειχα μιλησει με τον κυριο που διοργανωνει την συναντηση και μου ειπε οτι εχει καλεσει ολους τους ελληνες και ξενους εμπορους και οτι ολοι τους δειξανε ενδιαφερον για να παρευρεθουν. οταν τον ρωτησα ποιους, ονομαστικα να μου πει μου λεει πολλους….ποιοι ειναι αυτοι οι οποιοι προσκαλεστηκαν? μιλησα με αρκετους εμπορους στην ελλαδα και κανεις μα κανεις δεν ηξερε τιποτα, κανενας δεν καλεστηκε και ολοι το μαθανε απο σπονδα. το ιδιο και οι εμποροι απο το εξωτερικο.
ο συγκεκριμενος κυριος ή προσπαθει να μαζεψει κοσμο στο ξενοδοχειο του ή εχει σκοπο να "τιναξει στον αερα" απαγορευμενη περιοχη και χρειαζετε κοσμο για καλυψη. καλο ειναι τα ιδρυτικα μελη του συλλογου να μην παρευρεθουν, γιατι σε περιπτωση που γινει κατι στραβο θα μας παρει ολους φαλαγγι!
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ
Μια απλη συγκεντρωση βρε κανει ο ανθρωπος να γεμισει και το ξενοδοχειο του τωρα με την κριση.
Μη βλεπετε παντου δρακους.
Ουτε σε αρχαιολογικο χωρο γινεται η συναντηση ουτε τιποτα και δεν εχει σκοπο να τιναξει τιποτα.
Παντως συμφωνα με πληροφοριες το ξενοδοχειο παρουσιαζει πληροτητα. κατι λιγο εμεινε. μεχρι και απο πελοποννησο εχουν κλεισει. -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ
Μια απλη συγκεντρωση βρε κανει ο ανθρωπος να γεμισει και το ξενοδοχειο του τωρα με την κριση.
Μη βλεπετε παντου δρακους.
Ουτε σε αρχαιολογικο χωρο γινεται η συναντηση ουτε τιποτα και δεν εχει σκοπο να τιναξει τιποτα.
Παντως συμφωνα με πληροφοριες το ξενοδοχειο παρουσιαζει πληροτητα. κατι λιγο εμεινε. μεχρι και απο πελοποννησο εχουν κλεισει.Χαρη μου γιατι δεν μπικε στα φορουμ
Να καλεσει κοσμο και να μας ενειμερωση
Και αυτο εμενα που με χαλαει ειναι η συνετεριστικη ομαδα ευρεσης θυσαυρων ???????????????????????????????????Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ
Αναφέρεσαι σε αυτούς με το ξενοδοχείο που ήθελαν να οργανώσουν κάτι αντίστοιχο, είχαν επικοινωνήσει και με την ΧP.
Το θέμα το είχε ανοίξει ο Stampa, και η Xριστίνα επικοινώνησε μαζί τους,
αλλά κανείς δεν γνώριζε τίποτα…περί οργανώσεως, είναι ο ίδιος ?Ιστοσελίδα: http://www.anixneytes-kyritsis.gr Facebook: https://www.facebook.com/kyritsis.detectors
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ
εσυ ξερεις πολλα …βοηθησε μας να μην μας οδηγησει η περιεργεια και η αγνοια σε αυτή τη συναντηση
πρωτου γινει αυτο με την αποτυχημενη προσπαθεια των 17 επιχηριματιων για την ανευρεση του θησαυρου και στο ινδιαμεσο απο την εμφανιση του γερμανου ερευνητη που αναφερω στο ποσταρισμα για "σημαδια σε βραχο και ομοιωμα προς λυση" και αφου ο γερμανος πεθανε ηρθε πριν καμια 10ρια χρονια περιπου μια γερμανικη εταιρια η οποια χωρις μελετες απεφανθη οτι ηθελε να ενοικιασει την εν λογω περιοχη για εξορυξη χρωμιου για 25 ετη απο τα 3 5 πηγαδια μεχρι το χωριο μεσοβουνο εορδαιας δηλ μια εκταση σε ευθεια 20 επι 20 χλ περιπου φυσικα τα χωρια επαναστατησαν και δεν εγινε τιποτα οποτε συνοψιζοντας: πριν 20 χρονια εμφανιζεται το ψαχτηρι ο γερμανος πριν 10 χρονια πεθαινει και σκαει μυτη η εταιρια για την εν λογω περιοχη πριν 5 χρονια αποτυχημεη προσπαθει ανευρεσης των επιχειρηματιων πριν 2 με 3 χρονια η προσπαθεια ανευρεσης στον φιλο μου πριν 1μηνα αναγγελια συνεδριου εκει και με ολα τα μεσα να σκουζουν για τον "θησαυρο του βερμιου" για μενα ειναι :τυχαιο δεν νομιζω