υποψιν για να μην γινεται και παρεξηγηση απο τυχον φιλοζωους
δεν τα σκοτωνω
τους υπενθυμιζω οτι αυτο που κανουν δεν ειναι σωστο
Αν πω να ερθω για γουρουνια θα ερθεις να με παρεις;;;Τι θελεις κυρΜιτσο να σου εξηγισω,για σενα οτι σου γουσταρι
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
υποψιν για να μην γινεται και παρεξηγηση απο τυχον φιλοζωους
δεν τα σκοτωνω
τους υπενθυμιζω οτι αυτο που κανουν δεν ειναι σωστο
Αν πω να ερθω για γουρουνια θα ερθεις να με παρεις;;;Τι θελεις κυρΜιτσο να σου εξηγισω,για σενα οτι σου γουσταρι
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
θυμασε αρχηγε μου που σου ειπα οτι θα κανω ζωα;Εχω αισιος4 μοσχιδουλες απο 14 μηνων εως 7 και 2 μοσχαρακια ,ενα 2 μηνων τον Σταυρο το καμαρι μου,τον εχω μαναρι και αλλο ενα 6 μηνων,βεβαια κοιταξα και για καρυδιες που μου ειπες και μαλλον παω και προς αυτην την κατευθηνση.
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
εμενα τι να μου εξηγησεις φιλαρακι???
απλα ρωτησα απο ενδιαφερον σε αλλο ποσταρισμα αν τα μηχανηματα που σου κλεψανε ηταν ακριβα και τι ηταν αυτα
τωρα αν δουλευανε η οχι και απο που τα πηρες το ξερω
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
Δεν σας ρωτησα κατι κακο,απλα δεν καταλαβα αν ειχατε καποια απορια,το ρεζουμε ειναι οτι παλιοτερα ειχα κανει καποιες λαθος αγορες και ειχα πληρωσει κοροιδιστικα λεφτα,το εφαγε και γαιδαρος οταν μου τα κλεψαν ,βεβαια πηραν και εργαλια που χρησημοποιουσα .Καποια στιγμη οταν εχεις και εσυ ορεξη μεσα απο το νημα σου να κανουμε μια κουβεντα να βοηθησουμε τους καινουργιους και τους ευπιστους συναδελφους με τα μηχανιματα μουφες και τους κατασκευαστες μουτρα αν θελεις και εσυ.
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
αρχιζουμε και καταλαβαινομαστε νομιζω
το θεμα ομως ειναι να γνωριζουν οπως και εσυ εκαι οι καινουργιοι πριν την παθουν…... και για να γινει αυτο οι παθοντες..... πρεπει να ενημερωνουν
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
Μπαρμπα τσιμπησε το ψαρι στην απογευματινη την βολτα?πηρες κανενα κακομουτσκουνο τετραποδο?
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
Μπαρμπα τσιμπησε το ψαρι στην απογευματινη την βολτα?πηρες κανενα κακομουτσκουνο τετραποδο?
για να με βλεπεις τετοια ωρα να εχω επιστρεψει ανηψουδ τα πετχα στο σκαρο
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
Σημερα οντως κωστα ηταν καλη βραδια για περπατημα ως το πρωι…ειναι και η βραδια τελεια με φεγγαραδα και θα εχουμε παραπανω διαθεση....
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
@metal:
ποτε προλαβες ρε θεριο,,,ασε τα γουρνακια και παρε το αλλο ανυψουδι και πατε καμια τσαρκα στη εξοχη:7_16_2: το φεγγαρι αποψε βγαζει ματι…..
πραγματι μερα ηταν
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
Στα μερη μας,μας εχει μουχλιασει απο την βροχη τοσες μερες…και σημερα εδεινε βροχες και ευτυχως δεν εβρεξε..εχει το φεγγαρακι το λαμπρο...οταν στρωσει ο καιρος για καλα θα ειναι για την αρπαγη της ωραιας ελενης απο την τροια...
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
Αντε ρε Μητσιο παρε και ενα τραγουδακι απο εμενα.
[h=1]Φυσικη Ιστορια,
Ο Ρομπεν των ….Χαζων![/h]https://www.youtube.com/watch?v=NwRZvyluLAI
**Είμαι σε μια γλάστρα στο σαλόνι
άντε το ταβάνι με πλακώνει
Το αίμα μου έχει γίνει χλωροφύλλη
άντε με ποτίζουν κάτι φίλοι
Μ' έχουνε στριμώξει στη μεσοτοιχία
μ' έχει μαραζώσει η ακινησία
Αχ, πού να τ' απλώσω τα κλαδιά μου
μου 'χουνε κλαδέψει την καρδιά μου
Μ' έχουνε φυτέψει δημοσιογράφοι
χάλαγα τη μόστρα έπεφτα απ' το ράφι
Μ' έχουνε φλομώσει ζιζανιοκτόνα
για να μη μιλάω, να μην έχω στόμα
Οι χειμερινοί οι κινηματογράφοι
κάθε καλοκαίρι μ' αγαπούν το γράφει
Τώρα που οι ταμπέλες έχουν κατέβει
χίλια ραντεβού σ' ένα Σεπτέμβρη
Οπα, όπα είπα λέω,
όπα, τραγουδάω και κλαίω**
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
@metal:
τυρεμπορα εγω λεω να αφησουμε τα μηχανηματα στην ακρη και να αρχισουμε να πηγενουμε σε ωραια πανηγυρια:36_2_34:
χιχιχι
καλα τα λες ανηψουδ ειπαμε οτι αντεχουμε αλλα σαν πολλες και ψωμομενες δεν ειναι ???????
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
χιχιχι
καλα τα λες ανηψουδ ειπαμε οτι αντεχουμε αλλα σαν πολλες και ψωμομενες δεν ειναι ???????
οχι τιποτε αλλα να εχουμε και το γνωθις αυτων
αμα βοηθησεις σε αυτη με το ασπρο τσ αλλες τσ κανωωωωωω καλα
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
χιχιχι
…....και αν στραβοκαθήσει απάνω σου,κάποια από αυτές,βλέπω μπάρμπα να στα τσιατσιαλιάζει ....τα αισθήματα...........:36_2_33::36_2_33::36_2_33:
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
@wolf:
…....και αν στραβοκαθήσει απάνω σου,κάποια από αυτές,βλέπω μπάρμπα να στα τσιατσιαλιάζει ....τα αισθήματα...........:36_2_33::36_2_33::36_2_33:
μπρουμτααααααα μονο μπρουμταααα
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
οχι τιποτε αλλα να εχουμε και το γνωθις αυτων
αμα βοηθησεις σε αυτη με το ασπρο τσ αλλες τσ κανωωωωωω καλα
…..... μα αυτή είναι η καλύτερη .....στο κοφινοστριφογυριστό.......χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
χιχι
θμασαι που σεβαλα και κουβαλαγες το minelab????
σκοτινα πριν κανα 2 χρονια!! Ειδες?τι μονο στα δυσκολα το ανιψουδ'?
Αμα λαχει και στα πανηγυρια παει