-
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
Θα το βάλω ….να φαίνεται καλύτερα.....αυτό που είπε ο πατριώτης μου ο Καραϊσκάκης...<<άμα ζήσω θα σας γ@@@@ω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσετε τον π@@@@ο >>
πριν 10 χρόνια Φήμη: 20 | Δημοσιεύσεις: 2,135 -
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
φχαριστω λυκο
καππως ετσι θα το εβαζα και εγω αλλα βλεπεις οτι ειμαι αρχαιος σε σχεση με την εξελιξηπριν 10 χρόνια Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7,481 -
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
φχαριστω λυκο
καππως ετσι θα το εβαζα και εγω αλλα βλεπεις οτι ειμαι αρχαιος σε σχεση με την εξελιξηχαχαχαχαχαχαχαχαχα…...αμ φίλε,αυτή η ριμάδα η εξέλιξη.....είναι που τελευταία κοντεύει να μας φάει ...........
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
οι βλαχοι σαν και μενα ετσι τουλαχιστον πιστευουνε
εξελιχτηκαμε αφου εφτιαξα και δικο μου νημα
οεοοοοοοοοοοπριν 10 χρόνια Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7,481 -
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
οι βλαχοι σαν και μενα ετσι τουλαχιστον πιστευουνε
εξελιχτηκαμε αφου εφτιαξα και δικο μου νημα
οεοοοοοοοοοο:36_2_33::36_2_33::36_2_33: …...δεν παίζεσαι ......ούτε με τριπλή......
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
@wolf:
:36_2_33::36_2_33::36_2_33: …...δεν παίζεσαι ......ούτε με τριπλή......
γραψε οτι θελεις παροτι δεν εχουμε γνωριστει εισαι ευπροσδεκτος μεσα στο νημα κλικας …..................τυρεμπορας γιατι εχεις καλη διαθεση
πριν 10 χρόνια Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7,481 -
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
αειντε και για τους ρουμελιωτες
Youtube Videoπριν 10 χρόνια Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7,481 -
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
@wolf:
χαχαχαχαχα…......βάλε εσύ ότι θέλεις......και μην ρωτάς ...........
θα κανω μια προταση προς την διαχειρηση δεν νομιζω οτι η ωρα ειναι καταληλη
πριν 10 χρόνια Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7,481 -
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
θα κανω μια προταση προς την διαχειρηση δεν νομιζω οτι η ωρα ειναι καταληλη
τωρα μιλαμε για μας
αληθεια με το ανηψουδ metal ( κωστακη ) ανηψουδ επικοινωνησε κανεις????πριν 10 χρόνια Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7,481 -
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
θειο!!!!! υγειά να εχουμε, και ολα θα γένουν!!!!
καλημερα!!!!
πριν 10 χρόνια Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 1,308 -
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
θειο!!!!! υγειά να εχουμε, και ολα θα γένουν!!!!
καλημερα!!!!
καλημερα νικολα
οταν υπαρχει θεληση και λογικη ολα γινονταιπριν 10 χρόνια Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7,481 -
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
πολυ σωστη η αποφαση σου χριστινα
πιστευω οτι ηταν επιθυμια της πλειοψηφειας
ξερω θα μου πεις οτι η αποφαση αυτη δεν σημαινη και αδυναμια και οτι καποια μελη πρεπει να ειναι πιο προσεκτικα στο μελλον
μαζι σου ειμαιπριν 10 χρόνια Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7,481 -
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
Καπετανιε μου καλημερα,ειχα τον τελευταιο μηνα ενα τεχνικο προβλημα,μου ανοιξαν το μαγαζι κοι μοθυ πηραν το λαπ τοπ και ολα τα εργαλια για το χομπι( ετσι κι αλλιος ειτε ηταν χαλασμενα ειτε δενδουλευαν εξαρχης).το μονο που με πειραξε ειναι για το ενα δισκακι που ειχα vlf.και τις βεργες.Εκτος απο αυτα δεν θυμομουν τον κωδικο για να μπω στο φορουμ οταν βρηκα υπολογιστη και ετσι εχω χασει επισοδια,ποιος κακος ανθρωπος σου την επεσε παλι. Υγ Με εκτιμηση μαστωρα,να 'σαι παντα ωραιος
πριν 10 χρόνια Φήμη: 13 | Δημοσιεύσεις: 339