Κάποτε ο Φωτόπουλος έκανε μαθήματα και στο τέλος είπε απαλλάσσεσαι με βούλευμα!!!
-
ΛΙΡΕΣ
Τις δηλώνεις παρέα με δύο μάγκες μεγαλοδικηγόρους ( κάποια από τα γνωστά ονόματα του Ζητουνίου ) λέγοντας ότι είναι οι χαμένες λίρες του παππού σου που τις βρήκε στην κατοχή όταν έβοσκε τα κατσίκια και τις βρήκες στον κήπο καθώς έσκαβες για να φυτέψεις ένα δένδρο.
Το θέμα είναι να κρατήσεις τα προσχήματα και να μην το παίξεις αρκουδόμαγκας, από κει και πέρα δεν ενδιαφέρονται. -
ΛΙΡΕΣ
Ακου μπαρμπα αν τα ειχα τι θα εκανα.απο τα 10000 τα 500 πεταμα χυμα σε ενα παρτερι στους 50 ποντους.τα υπολοιπα λουφαρισμενα μεσα στην βαρελισια φετα.νομιμη ερευνα με την υποδειξη ο παππους εδω τα εβαλε.ετσι εχεις ενα καλο κεφαλαιο για να ξεκινησεις να κινεισαι χωρις να κινεις υποψιες.οσιοι απο εδω και περα εχουν μαγαζια το εργο ειναι ευκολο.αν παιξει και κανα κερδισμενο δελτιο ακομα πιο ευκολα ολα μετα…
Αρκει να εχεις και γατονι λογιστη και εχεμυθο.εξυπνη απαντηση απο την στιγμη που θα εισαι διατεθιμενος να χασεις τα μισα και τα υπολοιπα να τα παρεις σε ομολογα
-
ΛΙΡΕΣ
ναι τα εχουνε χυμα οι χρυσοχοοι να σε πληρωσουν
ορε μπαινεις ενας αγνωστος σε ενα χρυσοχοειο και του λες σπαω 10 λιρες και αυτος θα σου ανοιξει το ταμειο αμεσως
ασε που οι μισοι συνεργαζονται με την αστυνομιατο εχω κανει μπαρμπα τις ειδε εριξε το χρημα και αντε γεια.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
ΛΙΡΕΣ
Τις δηλώνεις παρέα με δύο μάγκες μεγαλοδικηγόρους ( κάποια από τα γνωστά ονόματα του Ζητουνίου ) λέγοντας ότι είναι οι χαμένες λίρες του παππού σου που τις βρήκε στην κατοχή όταν έβοσκε τα κατσίκια και τις βρήκες στον κήπο καθώς έσκαβες για να φυτέψεις ένα δένδρο.
Το θέμα είναι να κρατήσεις τα προσχήματα και να μην το παίξεις αρκουδόμαγκας, από κει και πέρα δεν ενδιαφέρονται.διαβασε συντοπιτη τι εγραψα στο dimos vol
-
ΛΙΡΕΣ
@metal:
το θεμα αν καταλαβα καλα δεν ειναι πως της εξαργυρωνεις αυτο ειναι ευκολο αλλα πως της δικαιολογεις!γιατι λεφτα που δεν μπορεις να δικαιολογησεις τι να τα κανεις ουτε ενα αμαξι της προκοπης δεν μπορεις να παρεις…:36_2_18:
εγω σε πρωτη φαση ανηψουδ μιλαω για την εξαργυρωση
μετα θα μιλουσα για το ποθεν εσχες γιατι αυτα ναι μεν πανε μαζι αλλα και εκει υπαρχει λυση να δρασουν χωριστα -
ΛΙΡΕΣ
απο τις πιο σοβαρες απαντησεις αλλα και παλι παναη ο φοβος ανακαλυψης και το ανχος αποθηκευσης των υπολοιπων???
τι φοβασαι? μην στις βρω με το αποστατικο?????????????????
δεν χρειαζεται να σε παρουν ειδηση. οσο πιο επιφυλακτικος και φοβισμενος δειχνεις, τοσο προκαλεις.
αυτην την κουβεντα αν την ανοιγες το σαββατο, ακομη εκει θα ειμασταν.
εχουμε 2 αυτοκινητα, το ενα το αφηνεις χυμα, με ανοιχτα παραθυρα και το αλλο το κλειδωνεις, βαζεις συναγερμο, σε σημειο να το βλεπεις, να το ελεγχεις και, και, και….., απο το ανοιχτο, δεν θα σου παρουν ουτε ενα στυλό, .... το αλλο θα στο ανοιξουν. -
ΛΙΡΕΣ
Ναι, τα μισά θα τα χάσεις και θα κερδίσεις την υγεία σου και επιπλέον θα έχεις καλύψει το "πόθεν έσχες" για όλες σου τις μπίζνες. ( Αν καταλαβαινόμαστε.)
Τα πράματα με την εφορία θα γίνουν όπως στην Αμερική : καλύτερα να είσαι σήριαλ κίλερ παρά φοροφυγάς.
Γιατί να τα πάρεις σε ομόλογα και να μην τα βγάλεις έξω ώστε να μπορείς να την κοπανήσεις όταν εδώ θα ξεσπάσει το μεγάλο μπάχαλο ? -
ΛΙΡΕΣ
τι φοβασαι? μην στις βρω με το αποστατικο?????????????????
δεν χρειαζεται να σε παρουν ειδηση. οσο πιο επιφυλακτικος και φοβισμενος δειχνεις, τοσο προκαλεις.
αυτην την κουβεντα αν την ανοιγες το σαββατο, ακομη εκει θα ειμασταν.
εχουμε 2 αυτοκινητα, το ενα το αφηνεις χυμα, με ανοιχτα παραθυρα και το αλλο το κλειδωνεις, βαζεις συναγερμο, σε σημειο να το βλεπεις, να το ελεγχεις και, και, και….., απο το ανοιχτο, δεν θα σου παρουν ουτε ενα στυλό, .... το αλλο θα στο ανοιξουν.τωρα μου τα χαλας
-
ΛΙΡΕΣ
Ναι, τα μισά θα τα χάσεις και θα κερδίσεις την υγεία σου και επιπλέον θα έχεις καλύψει το "πόθεν έσχες" για όλες σου τις μπίζνες. ( Αν καταλαβαινόμαστε.)
Τα πράματα με την εφορία θα γίνουν όπως στην Αμερική : καλύτερα να είσαι σήριαλ κίλερ παρά φοροφυγάς.
Γιατί να τα πάρεις σε ομόλογα και να μην τα βγάλεις έξω ώστε να μπορείς να την κοπανήσεις όταν εδώ θα ξεσπάσει το μεγάλο μπάχαλο ?γιατι συντοπιτη λεφτα δεν υπαρχουν ακομα και τις αποζημιωσεις απο τον δρομο σε ενα ποσοστο θελουν να μας τις δωσουν μετα απο 12 χρονια σε ομολογα
-
ΛΙΡΕΣ
απο τις πιο σοβαρες απαντησεις αλλα και παλι παναη ο φοβος ανακαλυψης και το ανχος αποθηκευσης των υπολοιπων???
Συντρέχει λόγος να μετατρέψεις όλη την ποσότητα χρυσού σε παλιόχαρτο ;;;;;;
Χαλάς τόσες ….που σου χρειάζονται ......με τον τρόπο που σου είπε ο indiana jones στο ποστ#37.....και κάνεις την δουλειά σου.
Νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα στην αποθήκευση με τις υπόλοιπες ......αφού γνωρίζεις και σε τι βάθος θα τα βάλεις......που δεν τα πιάνει το καλύτερο μηχάνημα.