χριστιδης???? γιαννακιδης???? σαβιδης??? και καμποσα ακομα σε η ιδης υπαρχει αναμεταξυ μας ρε παιδια???
το ανφερω γιατι μου ειπανε οτι ενα απο αυτα τα ονοματα εχει δαγκωσει πολυ κοσμο
-
ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ
χριστιδης???? γιαννακιδης???? σαβιδης??? και καμποσα ακομα σε η ιδης υπαρχει αναμεταξυ μας ρε παιδια???
το ανφερω γιατι μου ειπανε οτι ενα απο αυτα τα ονοματα εχει δαγκωσει πολυ κοσμοΓιατι ειναι ο μονος??????
Ποσοι δεν πουλανε αδεια κουτια και καποιοι τους χειροκροτανε κιολας????
Η…. δεν επεσε στην αντιληψή σου, αλλα ολα τα αλλα τα τσιμπας απο χιλιομετρο????Ετσι κουβεντα να κανουμε!!!!!!
-
ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ
@Geo:
Γιατι ειναι ο μονος??????
Ποσοι δεν πουλανε αδεια κουτια και καποιοι τους χειροκροτανε κιολας????
Η…. δεν επεσε στην αντιληψή σου, αλλα ολα τα αλλα τα τσιμπας απο χιλιομετρο????Ετσι κουβεντα να κανουμε!!!!!!
Συμφωνω, κ αυτοι οι καποιοι που χειροκροτανε πως λεγονται???
-
ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ
@Geo:
Ξαναπαντησα αλλα χαθηκε το ποσταρισμα. Λοιπον αυτοι που χειροκροτανε λεγονται Κλικες….:36_1_20::36_1_20:
Φαίνεται πως θα το έφαγε ο μούμος,για αυτό και χάθηκε ….... χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Πατριώτη .....αυτοί,που χειροκροτούν αυτούς που τους πουλάνε άδεια κουτιά,δεν είναι κλίκα όπως λες αλλά αδαή κορόιδα.....και δυστυχώς δεν είναι λίγα .
Είναι σαν τους οπαδούς κάποιας ομάδας που κάθε χρόνο πέφτει κατηγορία......που αν τους πεις ότι δεν έχουν καλή ομάδα .....πέραν ότι δεν θα το δεχτούν αυτό....θα σου επιτεθούν λες και τους είπες ότι δεν έχει ομάδα η ρεάλ ή η μπαρτσελόνα.
-
ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ
Δεν τοπιασες καλα.
Οταν λεμε αυτους που τους χειροκροτουν εννοουμε τους αβανταδορους.
Για παραδειγμα φτιαχνω μια βεργα απο σκουριασμενο συρμα φραχτης (κοινως σε εμας μπαλοσυρμα). Βγαινει ο κλικαδορος-αβανταδορος και αρχιζει…. πω..πω συναδελφε συγχαρητηρια αυτη ειναι βεργα τα πατησε ολα, και εχει ειδικη επεξεργασια για να αποριπτει τη σκουρια (επειδη ειναι σκουριασμενη), ειναι ελαφρια κλπ κλπ. Τι??? μονο 17000 ευρωπουλα την δινεις??? μα θα τα βγαλει στην πρωτη δουλεια κλπ.
Και παει λεγοντας... και τσιμπανε τα θυματα.
(Το παραδειγμα περι βεργας ειναι φανταστικο και ουδεμια σχεση εχει με πραγματικα στοιχεια).
Πισευω τωρα πως γκεκε.....:36_2_34: -
ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ
Τωρα το πιασες απ τη καλη, Αβανταδοροι λεγονται.
Ξερεις τι ειναι να δουλευεις ολο το χρονο για ενα εισοδημα 8 10 χιλιαδες, κ αυτοι με 5 10 μηχανηματα τουλαχιστον που θα πουλησουν το χρονο
να βγαλουν το εισοδημα σου ετσι στη πλακα αερατα??
Και απο κει κ περα ας φανταστη ο καθεις ποσα μπωρουν να κονομησουν το χρονο.
Και τους βλεπεις καθε μερα στα cafe k στη σουλατσα, k κατσε εσυ να βγαζεις 8ωρα k 12ωρα στη δουλεια.