Θελετε να ψαχνεται με παρεα η μονοι σας?????????
-
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
φιλε Δημητρη και λοιποι φιλοι καταρχας παρεα ειναι καλυτερα γτ τα πολλα ματια ειναι καλυτερα απο τα 2.επισης για λογους ασφαλειας η αντιμετωπισης εκτακτης αναγκης θεωρω ειναι καλυτερο παρεα.3 δεν ημαστε επαγγελματιες χομπιστες ημαστε τι καλυτερο απο λιγη ανταλλαγη αποψεων χαβαλε και κανα ουζακι με παρεα στο ψαξιμο
-
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
Ψάξιμο .
Πάντα με παρέα,αναμφίβολα
Οταν βρίσκουμε είναι το εύλογο ερώτημα !
Προσωπικά και όταν βγάζω θέλω να είμαι με παρέα ,αλλά με φίλους που αξίζουν.σεβαστη πρωσωπικη αποψη και επιλογη
κατα την γνωμη μου η πιο σωστη
θα βαλω ομως ως θεμα καποια μηχανηματα που αναγκαστικα χρειαζονται συναδελφους για τον χειρισμο τους
η γνωμη σας????????? -
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
σεβαστη πρωσωπικη αποψη και επιλογη
κατα την γνωμη μου η πιο σωστη
θα βαλω ομως ως θεμα καποια μηχανηματα που αναγκαστικα χρειαζονται συναδελφους για τον χειρισμο τους
η γνωμη σας?????????Αν ειναι αξιοπιστος(απο θεμα εμπιστοσυνης) ο χειριστης που εχει το μηχανημα και σου εχει δειξει και πως δουλευει,αρα ξερεις και συ τι βλεπει ,με παρεα.
-
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
Το λεω αυτο γιατι πηγα καποτε σε δουλεια καποιον ,και εψαχνε με κλειστο μηχανημα.Προφανως για να πει δεν υπαρχει τιποτε ,και να παει με την ησυχια του.Αλλα εγινε μ…ας δυο φορες,και γιατι το ειδαμε και γιατι ειχε δωσει δειγμα απ την συμπεριφορα του και εκει που πηγαμε μονο πικραλιθρες ειχε.
-
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
Μονο με καλη παρεα.προσωπικα παω και βουνο μονος αλλα δεν πολυπερπαταω.βαργιεμαι.και το μηχανακι ουτε που το παιρνω μαζι.οταν βρω κατι ομως παντα καποιος μαζι,να μοιραζομαστε και την αγγαρεια τουλαχιστον!!αλλα ο Νικολας εχει και την μεση του ρε γαμωτο…
Ναι αλλα στο πετρωτο τι λιμα τη βγαλαμε σε χρονο dt.
-
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
Μονο με καλη παρεα.προσωπικα παω και βουνο μονος αλλα δεν πολυπερπαταω.βαργιεμαι.και το μηχανακι ουτε που το παιρνω μαζι.οταν βρω κατι ομως παντα καποιος μαζι,να μοιραζομαστε και την αγγαρεια τουλαχιστον!!αλλα ο Νικολας εχει και την μεση του ρε γαμωτο…
το νημα ανηψουδ το ανηρτησα γιατι επανειλημενως συναδελφοι που εχουν μηχανηματα επειδη απο μονοι τος δεν μπορουν να τα χειριστουν καθονται στον καναπε λογω ελειψης δυναμικου
τι φταιει?????????????????? -
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
το νημα ανηψουδ το ανηρτησα γιατι επανειλημενως συναδελφοι που εχουν μηχανηματα επειδη απο μονοι τος δεν μπορουν να τα χειριστουν καθονται στον καναπε λογω ελειψης δυναμικου
τι φταιει??????????????????Μηπως υπαρχει απογοητευση απ τις πολλες φολλες,και τα βαζουν στη ντουλαπα γιατι αρχιζει και η γκρινια απ το σπιτι;
-
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
Το χομπυ μας βρωμα οπως και να εχει,ειμαστε χειροτεροι απο τους κυνηγους και τους ψαραδες.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."