παιδες χθες λογω της μικρης συνγκεντρωσης που ηταν του μερακλη μου ηρθε νεα ιδεα,να δημιουργησουμε στεκια χρυσοθηρων,οπως αυτο που πηγαμε,σε ολη την ελλαδα και να τα αναρτησουμε μπροστα με διευθηνσεις και φιρμες,ειναι τι ποιο σωστο να βοηθαμε τους συναδελφους σε περιοδο κρισης,και να τους εχουμε σαν σημεια συναντησης ανα νομο,πολλες φορες ταξιδευουμε χιλιομετρα για να συναντησουμε καποιους,η να παμε για ερευνα και να κατσουμε για τσιπουρο σε αδιαφορα μαγαζια,γιαυτο προτεινω οσοι εχουν τετοια μαγαζια η καφενεια να μου στειλουν μηνυμα με τα στοιχεια του μαγαζιου,και να φτιαξουμε ενα καταλογο ανοικτο για ολους
ακουω τις αντιδρασεις σας
-
Στεκια χρυσοθηρων
-
Στεκια χρυσοθηρων
παιδες χθες λογω της μικρης συνγκεντρωσης που ηταν του μερακλη μου ηρθε νεα ιδεα,να δημιουργησουμε στεκια χρυσοθηρων,οπως αυτο που πηγαμε,σε ολη την ελλαδα και να τα αναρτησουμε μπροστα με διευθηνσεις και φιρμες,ειναι τι ποιο σωστο να βοηθαμε τους συναδελφους σε περιοδο κρισης,και να τους εχουμε σαν σημεια συναντησης ανα νομο,πολλες φορες ταξιδευουμε χιλιομετρα για να συναντησουμε καποιους,η να παμε για ερευνα και να κατσουμε για τσιπουρο σε αδιαφορα μαγαζια,γιαυτο προτεινω οσοι εχουν τετοια μαγαζια η καφενεια να μου στειλουν μηνυμα με τα στοιχεια του μαγαζιου,και να φτιαξουμε ενα καταλογο ανοικτο για ολους
ακουω τις αντιδρασεις σαςοπου γαμους κι γιουρτη η βασιλου πρωτη. χαχαχχαχαχα. σωστα μιλας. μακαρι να γινει διοτι η ελειψη επικοινωνιας βλαπτει σε ολους μας
-
Στεκια χρυσοθηρων
ακουω τις αντιδρασεις σαςMaστορα πολυ καλη η ιδεα σου αλλα…... πρεπει πρωτα να φυγει απο μεσα μας ο φοβος μην μας δουνε η μην μαθουνε τι κανουμε. Εδω βλεπεις σε συναντησεις και εχουν προβλημα στο να βγαλουν μια φωτο, οχι να παρκαρουν σε τετοιο στεκι.
Παντως μακαρι να προχωρησει η ιδεα σου. -
Στεκια χρυσοθηρων
@Geo:
Maστορα πολυ καλη η ιδεα σου αλλα…... πρεπει πρωτα να φυγει απο μεσα μας ο φοβος μην μας δουνε η μην μαθουνε τι κανουμε. Εδω βλεπεις σε συναντησεις και εχουν προβλημα στο να βγαλουν μια φωτο, οχι να παρκαρουν σε τετοιο στεκι.
Παντως μακαρι να προχωρησει η ιδεα σου.κατα την γνωμη μου συναδερφε, ολα τα κακως κειμενα οφειλονται στο ελειπες θεσμικο νομικο πλαισιο,που δημιουργει μυστικοπαθειες. και τι εννοω με αυτο….. παει ενας βοσκος στο βουνο και βλεπει καποια σημαδια. καταλαβαινει το τι ειναι αλλα δεν υπαρχει δημοσια υπηρεσια που να αποταθει για την διελευκανση των σημαδιων. να εχει μια ομαδα χρυσοθηρων το δημοσιο που να μπορουν να επεμβουν σε αυτες τις περιπτωσεις για το καλο ολων. να πανε στο μερος με τον αναλογο εξοπλισμο και μετην αναλογη συνοδεια κρατικων υπαλληνων, να περιφραξουν το χωρο για ενα χρονικο διαστημα και να γινουν οι απαιτουμενες ενεργειες. τωρα ο βοσκος θα βρει τα σημαδια θα τα διαλυσει κιολας για να τα ξερει μονο αυτος, ο φουκαρας ο χρυσοθηρας θα παιρνει αλλα δεν θα ξερει να προσδιορισει το χωρο και κανενας να μην εχει οφελος
-
Στεκια χρυσοθηρων
Ο κωλος μας βρακι δεν εχει η π@@τσα μας μ@@νι γυρευει.
Α ρε δασκαλε ποσα θελεις να μας τρελανεις.βασικα καλημερα και χρονια πολλα. αυτη ειναι η γνωμη μου. υπαρχει νομικο κενο το οποιο δημιουργει πολλα προβληματα. καθε μερα ερχομαι στο σοχο. εκει διαβαζω.χαχαχαχα. ποτε θα τα πουμε καμια φορα??
-
Στεκια χρυσοθηρων
@Geo:
Maστορα πολυ καλη η ιδεα σου αλλα…... πρεπει πρωτα να φυγει απο μεσα μας ο φοβος μην μας δουνε η μην μαθουνε τι κανουμε. Εδω βλεπεις σε συναντησεις και εχουν προβλημα στο να βγαλουν μια φωτο, οχι να παρκαρουν σε τετοιο στεκι.
Παντως μακαρι να προχωρησει η ιδεα σου.οπως τα λεει ο Γιωργος , εδω μια συναντηση για καφε ιγκοκνητο πτοτηνεις
και η φοβεια φρεναρη ποσο μαλων και με δηλωμενο στεκι . -
Στεκια χρυσοθηρων
καλημερες.
δλδ ρε παιδια, πιστευετε οτι εγω π.χ. που εχω μαγαζι και ψαχνω για λιρες, δεν το γνωριζουν οι συναθλητες και οχι μονο?
ή αν γινει αυτο που λεει ο παρης, θα σταματησουν να ερχοντε ολοι οι αλλοι που δεν εχουν σχεση με το αθλημα και οσοι θα ειναι μεσα, πρεπει σονυ και καλα να ειναι χρυσοθηρες? -
Στεκια χρυσοθηρων
οπως τα λεει ο Γιωργος , εδω μια συναντηση για καφε ιγκοκνητο πτοτηνεις
και η φοβεια φρεναρη ποσο μαλων και με δηλωμενο στεκι .Σωστός ο Πάνος έτσι πιστεύω και εγώ απέχουμε αρκετά απο μια τέτοια επικοινωνία, και συναντήσεις, είναι άπαντες καχύποπτοι και ειδικά σε αυτούς τους καιρούς που διανύουμε είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα . Αν και είμαι υπέρ σε ομαδικότητα και ότι γνωρίζω θέλω προσωπικά να το μοιράζομαι και να βοηθάω τους <συναδέρφους> νόμιζα ότι όλοι σκέφτονται όπως εγώ, και πολύ παλιά την πλήρωσα πολύ ακριβά αυτή την αφέλεια μου. Δεν ξέρω Πάρη αλλά είμαι επιφυλακτικός είδομεν καλό απόγευμα σε όλους ….....
-
Στεκια χρυσοθηρων
ακουω τις αντιδρασεις σαςΠερασαμε ομορφα παντως …..Παρη εχουν προβληματα μονο αυτοι που δεν θελουν να υπαρχει ομαδικοτητα.
Οπου μπορουμε να βοηθησουμε αφιλοκερδος η ακομα και με καποιο ελαχιστο κερδος το κανουμε.....
Κανονισαμε για ενα τσιπουρακι ...να βρεθουμε να κουτσομπολεψουμε....να μαθουμε ,να διξουμε οτι ξερουμε και οτι ειδαμε και να τα πουμε σαν παρεα....το ευχαριστω ειναι οτι υπαρχουν πολυ καλα παιδια στο χομπι μας..στην χρυσοθηρια αλλα και στον τομεα των κατασκευων και αντισταθμιζετε λιγο η βρωμια.
Με τις συναντησεις καταπολεμαμε την βρωμια και την δυσοσμια των κρυψινων .....βοηθαει παντα να κατανοησουμε ο ενας τον αλλο και καποια στιγμη ακομα και να συνεργαστουμε. ΑΥΤΑ -
Στεκια χρυσοθηρων
@Geo:
Παντως μακαρι να προχωρησει η ιδεα σου.πολυ ωραια τα γραφει ο φιλος geo
αν κατσει εδω λαρισα εχουμε μπολικα σκαπανια…εγω ειμαι μεσαLet The Games Begin"