Ταχμα αν δεν ήσουν τόσο ¨μικρός¨ δεν θα το έγραφες αυτό!
είναι γνωστή η κόντρα σου με το Λεωνίδα! βέβαια εδώ λαμβάνει χώρα η μικροπρέπεια που σε τυφλώνει και δεν μπορείς να δεις την σοβαρότητα του θέματος που δημιουργήθηκε!!!
-
Αν ειναι δυνατον…!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Αν ειναι δυνατον…!!!
Ταχμα αν δεν ήσουν τόσο ¨μικρός¨ δεν θα το έγραφες αυτό!
είναι γνωστή η κόντρα σου με το Λεωνίδα! βέβαια εδώ λαμβάνει χώρα η μικροπρέπεια που σε τυφλώνει και δεν μπορείς να δεις την σοβαρότητα του θέματος που δημιουργήθηκε!!!Η μαλακια που !
Σας δερνει λαμβανει χωρα εδω μεσα ,,, ακου μικροπρεπεια , σηκωνει μπινελικι αλλα εχει χαρη τωρα, κ επειδη βρωμάει εδω μεσα ενα μονιμο μπανακι δεν θα με χαλουσε αντε γιατι μπουχτισα με τους ******* εδω μεσα -
Αν ειναι δυνατον…!!!
Ρε τυφλητη μας δέρνει μαμακια? Και εσύ είσαι ο έξυπνος που δίνεις δεκανίκι στον καμένο!!!
Όταν θα χάνονται τα μηχανήματα που θα πηγαίνουν βόλτα προς τα εκεί μετά τι θα λες?Σε κανεναν δεν δινω δικιο, απλα γιατι τοσος ντορος για μια μαμακια καποιου? Κατα τα αλλα εσυ εισαι ο καλος ανθρωπακος που θελει να βοηθησει ξαφνικα τον ταχμα με την σφραγιδα ε? Μασαμε ρε ? Λαμογια ε λαμογια μη σας παρει κ σας σηκωσει
-
Αν ειναι δυνατον…!!!
Ρε παδια απορω πως εσεις γραφετε και γω βλεπω μονο απο το πλαινο παραθυρακι στο φορουμ τα μισα…και δεν μπορω να συμμετεχω
κανε κλικ εδω στο Link
http://www.psaxtiria.net/forum/showthread.php?t=10753
και δεs τι λεει ο Παναγιωτηs στην αναρτηση # 38
και οταν απανταs στο καθε θεμα θα σου λεει οταν στελνειs το μηνυμα Database Error αλλα αυτο θα το εχει παρει….....Ειναι το γνωστο προβλημα που το λεω καθε μερα οτι εχει προβλημα και θα διορθωθει αλλα καλο ειναι να διαβαζετε τηs αναρτησηs γιατι μαλλιασε η γλωσσα μου να λεω καθε μερα τα ιδια πραγματα ΛΕΩΝΙΔΑ
-
Αν ειναι δυνατον…!!!
Θεμα το κάνατε βλεπω ε? Ενα λαθος εκανε ο τυπος κ το κανατε θεμα, κ εσυ λεων λες κ εισαι κανα παιδακι κ φοβασε τι θα πει ο μπαμπας σου κ ο κοσμος…..στα χωρια ετσι ειναι λενε πολλα
Καλα εσυ εχεις ξεφυγη προπολου δηλαδη να κατσουμε να μας γα…....σι το καθε τσο......νι να το μαθη ολο το χωριο γιατι ετσι του ηρθε και οπος το ειπες επιδη ειναι χωριο και λενε πολλα δεν φταιει σε τιποτε ο πατερας του ουτε ο λεων να τον σηζητανε και για πεσμου που εισαι εξηπνος πιος θα παει ξανα στο δοκιμαστιριο να δοκιμασει μηχανακι τωρα??κανενας και ξερεις γιατι???μολις φυγης να στην πεσουνε τα στρουμφακια αλλα ξεχασα θα ερθης εσυ με τον (κυριο) να ξεμπερδεψης
-
Αν ειναι δυνατον…!!!
…δες τε και τις εμμεσες απειλες-σποντες απο τον κυριο που θελει να βγει και απο πανω...
ειναι ενα κομματι απο το τελευταιο μηνυμα που μου ειχε στειλει...Από: attil
Προς: night-scan...Ούτε τώρα το πιστεύω πως στο χωριό δεν το ξέρουν έστω και αν δεν το ξέρανε μερικοί μόνο που ρώτησα...Σε κάθε περίπτωση όμως σίγουρα το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής μας το γνωρίζει...Μα για να σε ενοχλήσει η Αστυνομία θέλει γραπτή καταγγελία κάποιου για να το κάνει...Έτσι περισσότερο κινδυνεύεις από τη δημοσιότητα και κακίες του χώρου μας παρά από κακίες των συγχωριανών σου..Στην κυριολεξία είσαι τυχερός που από κακίες ή ανταγωνισμούς του χώρου μας δεν σε έδωσε κάποιος μέχρι τώρα τουλάχιστον..Εγώ ουδέποτε το έκανα ή θα το κάνω όχι μόνο σε σένα μα σε κανένα παρόλο που πολλοί μου φέρθηκαν αισχρά και ξέρω να τους ελέγξω ένεκα αντικειμένου για το παραμικρό που κάνουν ως επίσης και για τους περισσότερους από αυτούς έχω αντιληφθεί τι κάνουν.. Τι στιγμή λοιπόν που δεν το έκανα σε αυτούς γιατί να έκανα κάτι σε σένα που δεν είχα λόγους...
-
Αν ειναι δυνατον…!!!
λεων πες του συνχωριανου σου να μαζευτη γιατι θα τον κλαδεψω
μου εστειλαν ενα μηνυμα που εγραψε καποιος discmen
αρκετα ασχοληθηκαμε με ψυχασθενεις του χωρου,τετοια ατομα οπως ο ατιλ που εχη υπαρξιακα προβληματα μην τα δινετε σημασια,οι χειροτεροι ρουφιανοι ειναι αυτοι και κανεις αλλος