περασε σημερα φιλος με το deus δισκο 9"και ακουστικα.ο χειριστης απειρος.
τ αποτεσματα δεν ειχαν καμια σχεση με το προηγουμενο deus που ειχε ερθει για δοκιμες,απειρος και αυτος ο χειριστης.
επιασε ασιμη στους 30cm καθαρο χτυπημα(εχουν αποτυχη τα περισοτερα μηχανακια)
επιασε σφαιρες στους 60cm καθαρα
επιασε 20 χαλκινα νομισματα σε κιουπακι στους 25cm
επιασε λαμαρινα στους 70cm καθαρα
δεν επιασε χρυσο στους 50cm.
θα συνεχιστουν η δοκιμες και με αλλες ρυθμισεις…
-
Δοκιμαστηριο sideras
-
Δοκιμαστηριο sideras
περασε σημερα φιλος με το deus δισκο 9"και ακουστικα.ο χειριστης απειρος.
τ αποτεσματα δεν ειχαν καμια σχεση με το προηγουμενο deus που ειχε ερθει για δοκιμες,απειρος και αυτος ο χειριστης.
επιασε ασιμη στους 30cm καθαρο χτυπημα(εχουν αποτυχη τα περισοτερα μηχανακια)
επιασε σφαιρες στους 60cm καθαρα
επιασε 20 χαλκινα νομισματα σε κιουπακι στους 25cm
επιασε λαμαρινα στους 70cm καθαρα
δεν επιασε χρυσο στους 50cm.
θα συνεχιστουν η δοκιμες και με αλλες ρυθμισεις…Εσυ φταις που δεν εχεις κατσαρολα με οροφη στους 80 ποντους και να την πιανει και απο υψος 70 ποντους
-
Δοκιμαστηριο sideras
Σημερα δοκιμασα και εγω ενα DEUS με το μεγαλο πηνιο. Στο δοκιμαστηριο εχω 1 κουτι αναψυκτικου 330μλ στους 60 ποντους, αλλο ενα στους 80 ποντους και ενα μπρουτζινο κοματι 15 χ3 ποντους στο 1,15 περιπου. Το Deus τα πηγε αρκετα καλα αλλα μεχρι εκει. Επιασε το κουτακι στους 60 ποντους και μαλιστα καμια 20ρια ποντους σηκωμενο απο την επιφανεια. Το GTI 2500 το πιανει αλλα οχι με τοσο "ευρος". Το Fisher CZ7, CZ70, CZ20 den to pianoyn kauoloy. Τα ασχημα ξεκινανε απο εδω και περα. Δεν πηρε κανενα αλλο στοχο. Δηλαδη εδειξε οτι ειναι ενα πολυ καλο vlfικο αλλα χωρις καμια διαφορα απο μερικα αλλα κορυφαια της αγορας (π.χ spectra V3). Μαζι μου ειχα και ενα TDI SL με τον 12αρη δισκο. Το συγκεκριμενο επιασε το κουτακι στους 60 ποντους περιπου το ιδιο με το DEUs αλλα επιασε και το κουτακι στους 80 ποντους. Οποτε η διαφορα φανηκε…
Ο διαχωρισμος του δεν μου αρεσε. Σε ενα αλλο σημειο που ειχα 10 χαλκινα νομισματα στους 30....35 ποντους τα επιανε αλλα τα εβλεπε σαν σιδηρο.
Αυτα προς το παρον απο το σουπερ μηχανημα.....Ξεχασα να πω πως η δοκιμη σε καθε στοχο γινοταν σε ολες τισ συχνοτητες.
-
Δοκιμαστηριο sideras
@Geo:
Σημερα δοκιμασα και εγω ενα DEUS με το μεγαλο πηνιο. Στο δοκιμαστηριο εχω 1 κουτι αναψυκτικου 330μλ στους 60 ποντους, αλλο ενα στους 80 ποντους και ενα μπρουτζινο κοματι 15 χ3 ποντους στο 1,15 περιπου. Το Deus τα πηγε αρκετα καλα αλλα μεχρι εκει. Επιασε το κουτακι στους 60 ποντους και μαλιστα καμια 20ρια ποντους σηκωμενο απο την επιφανεια. Το GTI 2500 το πιανει αλλα οχι με τοσο "ευρος". Το Fisher CZ7, CZ70, CZ20 den to pianoyn kauoloy. Τα ασχημα ξεκινανε απο εδω και περα. Δεν πηρε κανενα αλλο στοχο. Δηλαδη εδειξε οτι ειναι ενα πολυ καλο vlfικο αλλα χωρις καμια διαφορα απο μερικα αλλα κορυφαια της αγορας (π.χ spectra V3). Μαζι μου ειχα και ενα TDI SL με τον 12αρη δισκο. Το συγκεκριμενο επιασε το κουτακι στους 60 ποντους περιπου το ιδιο με το DEUs αλλα επιασε και το κουτακι στους 80 ποντους. Οποτε η διαφορα φανηκε…
Ο διαχωρισμος του δεν μου αρεσε. Σε ενα αλλο σημειο που ειχα 10 χαλκινα νομισματα στους 30....35 ποντους τα επιανε αλλα τα εβλεπε σαν σιδηρο.
Αυτα προς το παρον απο το σουπερ μηχανημα.....Ξεχασα να πω πως η δοκιμη σε καθε στοχο γινοταν σε ολες τισ συχνοτητες.
Φιλε geo Τα προγράμμα που δούλεψε το μηχανημα ποια ήταν ?
-
Δοκιμαστηριο sideras
Φιλε geo Τα προγράμμα που δούλεψε το μηχανημα ποια ήταν ?
Δεν ξερω. το μηχανημα ηταν του Σταμπα. Το εχει πολυ καιρο (οταν πρωτοβγηκε η εκδοση 2.0) και το παιζει στα δαχτυλα. Αυτος εκανε τις ρυθμισεις και εγω το δοκιμαζα. Οι εντυπωσεις γενικα ηταν αρκετα καλες, απλα δεν ειχε καμια σχεση με αυτα τα διαστημικα νουμερα που λεγονται και γραφονται…
-
Δοκιμαστηριο sideras
@Geo:
Δεν ξερω. το μηχανημα ηταν του Σταμπα. Το εχει πολυ καιρο (οταν πρωτοβγηκε η εκδοση 2.0) και το παιζει στα δαχτυλα. Αυτος εκανε τις ρυθμισεις και εγω το δοκιμαζα. Οι εντυπωσεις γενικα ηταν αρκετα καλες, απλα δεν ειχε καμια σχεση με αυτα τα διαστημικα νουμερα που λεγονται και γραφονται…
Ευχαριστω φιλε geo . Θα μιλήσω με τον πανο να μου πει παραπέρα λεπτομέρειες .
-
Δοκιμαστηριο sideras
Geo με το μεγαλο δισκο?.. ποσο ιντζων ? αυτο θελω να το δω. αν εχει το κουτι απο σφαιρες στο μετρο,για μενα εκει θα δειξει αν αξιζει,και μιλαμε για καθαρη ενδειξη,δηλ.να εισαι στο βουνο και να πεις εδω σκαβω εχει στοχο
Τον 34αρη obal (34x28).
Πιστευω οτι το κουτι το εχει στο μετρο αλλα επειδη δεν το εχω στο δοκιμαστηριο δεν μπορω να πω με σιγουρια. -
Δοκιμαστηριο sideras
Για να τελειωνει αυτη η υποθεση
Ο πλεον αρμοδιος ειναι αυτος που το εχει στην κατοχη του και ξερει να το δουλευει
Παναγιωτη ( stamba) εχεις τον λογο και ξερω οτι θα πεις θα ειναι και το πραγματικοΓιατι οι αλλοι που το δουλευουν ειναι αναρμοδιοι????
Μας εδωσες και αρμοδιοτητες τωρα??? -
Δοκιμαστηριο sideras
Παιδια οπως και παλιοτερα εχω αναφερει οτι ειναι ενα πολυ καλο vlf, γι αυτο που κατασκευαζεται να κανει δηλ,
τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο…τα προγραμματα που ηταν ολα εκτος της παραλιας σε διαφορετικες συχνοτητες...
Κωστα sidera ο δισκος ο μεγαλος ειναι 34χ28 και το κιβωτιο στο μετρο θα το εχει...αν κατι που αξιζει σε αυτο το μηχανακι ειναι ο μεγαλος δισκος του...μην περιμενετε ομως τρελα βαθη που αναφερθηκαν καποιες φορες εδω μεσα...αλλαζουμε κατηγορια μηχανηματων μετα...
Εχετε παντα υποψιν οτι σε δοκιμαστηριο ξερει ο εκαστοτε χειρηστης που βρισκεται ο στοχος και περιμενει την ενδειξει...εξω ομως σε κανονικο ψαξιμο αλλαζουν τα πραγματα, οπως επισης να εχετε υποψιν οτι το ντεους στα ορια του το ευγενες δεν θα το κανει διαχωρισμο και θα το δει σιδηρο.PS
-
Δοκιμαστηριο sideras
@Geo:
Γιατι οι αλλοι που το δουλευουν ειναι αναρμοδιοι????
Μας εδωσες και αρμοδιοτητες τωρα???Τι επαθες Γιωργο σε τσιμπησε τιποτα η σε προσβαλα πουθενα????
Αυτον ξερω που το εχει…... αυτον προτεινω να μιλησει εσυ τι προβλημα εχεις ?
Εαν το εχεις και εσυ δεν το ξερω
Εχεις να πεις κατι παρα πανω που γνωριζεις πεστο