φιλε μου αν διαβασες καλα το μηνυμα αναφερω οτι η δουλεια βγηκε. Ηταν πραγματικη .
-
Tone generator
Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του περιβάλλοντος που φθάνει 1.000.000 –2.000.000 μV, δηλαδή 2 V (βολτ) περίπου, είναι κατά πολύ ισχυρότερο του ανθρώπινου πεδίου. Το πεδίο του περιβάλλοντος, που είναι διάχυτο, επηρεάζει άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά τον άνθρωπο. Ωστόσο το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο υγιούς ανθρώπου, με την ενέργεια (φως-ηλεκτρισμό) που απορροφά από το περιβάλλον, είναι σε θέση να διατηρεί ισορροπία, ώστε δράση και αντίδραση να είναι ίσες.δεν το κανω για αντιπαραθεση μην με παρεξηγης απλα προσθετω εναν απο τους πολλους λογους.βεβαια ο καθε ενας μπορει να εχει την δικια του αποψη.
-
Tone generator
φιλε μου αν διαβασες καλα το μηνυμα αναφερω οτι η δουλεια βγηκε. Ηταν πραγματικη .
Φιλε εχεις δικιο, δεν ειχα διαβασει καλα το σχολιο σου, παντως αν εννοεις οτι η δουλεια βγηκε μονο με ραβδοσκοπια και πηγαν κριβως πανω απο το στοχο, εγω προσωπικα δεν το πιστευω.
Τα ειδες με τα ματια σου που τα βγαλαν, η ετσι σου ειπαν?? αν θες απαντας.
-
Tone generator
Ολο δικαιολογιες εισαστε ….και νεες θεωριες.
Εμενα οταν παω....μερα νυχτα ,με βροχη και χιονι....(με το κρυο πεφτει καπως η ομαδα)....σχεδον παντα ...το ιδιο ειναι.
Τα βιβλια ειναι χαλια....ουτε τα μισα απο αυτα που εχουμε γραψει εδω μεσα...ολα τα παιδια δεν γραφουν...και γραφουν και πολλες βλακειες.
Το ψαξιμο παντως ποτε δεν εβλαψε...οποτε καλο διαβασμα και δοκιμες...:10_1_136:
-
Tone generator
Στην δουλεια ημουν παρων .Εκτος το μεσημερι που το ανεφερα σαν ενα χρονικο σημειο μεσα στην ημερα ,ειχαν γινει δοκιμες και πρωι και απογευμα και ολα ηταν σωστα. Εκει που δεν πηραμε καλο σημα ηταν στο απολυτο σκοταδι.
Κατι που δεν ανεφερα προς αποφυγει παρεξηγησεων ειναι οτι η δουλεια δεν ειχε κιτρινο. Σημασια είχε ο στοχος και η ανιχνευση του και απο τους ραβδοσκοπους.Το μονο που μας εμεινε ηταν ιθηκη ικανοποιηση.Εχω ακουσει απο ραβδοσκοπο οτι αν την δουλεια την βρισκεις και μερα και νυχτα ειναι ακομα ποιο σιγουρη , απλως την νυχτα ανιχνευεται πολυ ποιο δυσκολα.Δηλαδη ο στοχος πρεπει να ειναι μεγαλος.
Την ιδια αποψη εχει και ο ANTERSON που λεει οι καλυτερες ανιχνευσεις γινονται νωρις το πρωι και πριν τη δυση του ηλιου. Χωρις να σημαινει αυτο οτι δεν θα βγει και δουλεια τη νυχτα.
-
Tone generator
<<<Ολο δικαιολογιες εισαστε ….και νεες θεωριες.>>>!!!
σε μενα το λες αυτο ακονιζω τα σκαπτικαμου εργαλεια!!
<<<Εμενα οταν παω....μερα νυχτα ,με βροχη και χιονι....(με το κρυο πεφτει καπως η ομαδα)....σχεδον παντα ...το ιδιο ειναι.>>>
τι ενοεις??
<<Τα βιβλια ειναι χαλια....ουτε τα μισα απο αυτα που εχουμε γραψει εδω μεσα...ολα τα παιδια δεν γραφουν..<<<<<.και γραφουν και πολλες βλακειες.>>>>!!!
δηλαδη γραφω και εγω βλακειες??
Το ψαξιμο παντως ποτε δεν εβλαψε...οποτε καλο διαβασμα και δοκιμες...
ακι ακι --μαυρο σκλακι.
-
Tone generator
αχαχαχαχαχ…..ωρε ολα λαθος τα διαβασες....
Για τα βιβλια λεω οτι γραφουν βλακειες....
Τωρα ...εμενα οι βεργες μου, δουλευουν παντα...οτι καιρο και να κανει...
Φυσικα με μια καποια χασουρα...σε αποδοση...αν εχει κρυο.Το θεμα ειναι...πως εγω δεν δουλευω στο πολυ κρυο....μπριιρρρρρρ:36_2_40: