ανεβαζω αυτο το θεμα και κανονιστε να μην κραυγαζετε οπως εχετε μαθη σε πολλα θεματα
ακουω απο πολλους για την χρυση αυγη και αυτους που την ψηφισαν,λοβοτομημενους,ανεγκεφαλους,φασιστες,χιτλερικοι,ρατσιστες και διαφορα αλλα τοπονυμικα προσωνυμια
ενας απο τους ηλιθιους οπως αποκαλη ο κοσμος ημουν και εγω που ψηφισε χρυση αυγη,και ερωτω,εγω γνωριζα γιατι ψηφιζα και το ποιον της ιστοριας ολης,εσεις γνωριζετε γιατι βριζετε 450000 ανθρωπους που την ψηφισαν?
το αποκλειω να γνωριζετε πραγματικη ιστορια των γεγονοτων,γιατι ακουμε κοντοφθαλμα οτι μας εχουν πει οι παπουδες και οι γονεις μας
το ΚΚΕ η ακρα αριστερα με τις ιδεες του σταλιν δεν ειναι φασιστικη? γιαυτην ομως δεν ακουμε τιποτα και ερωτω παλι γιατι???????????
τα χρονια 1940-1945 χοτζας και τιτο εφαρμοσαν την ανατροπη των κυβερνησεων και ειχαν συμφωνηση με το ΚΚΕ το ιδιο να συμβη και εδω αμεσως μετα τον πολεμο και ειχαν συμφωνηθη μυστικα η μακεδονια και ηπειρος να προσαρτηθουν σε αυτες τις χωρες,δεν θα μπω σε λεπτομερειες,απλα δειτε αυτες τις χωρες με αυτα τα καθεστωτα πως ειναι σημερα
και ερχομαι στα δικα μας γεγονοτα του 1940-49 με την γεννηση των ταγματων ασφαλειας να βοηθανε τους ναζι στο κυνηγημα των οπαδων του εαμ-ελας,αναρωτηθηκατε γιατι εγιναν αυτα?
αυτο το αφηνω σε εσας να το ερευνησετε
μετα την βαρκιζα η χωρα εισερχετε σε μια καταστροφικη πορεια του εμφυλιου με τα γνωστα γεγονοτα ο αδελφος να πυροβολη τον αδελφο γιατι ποτισαν τον λαο με το δηλητηριο του μισους
τελειωνη ο εμφυλιος και ξεκινα η βασιλεια με τα γνωστα παρατραγουδα μεχρι το 1967 που αναλαμβανουν οι στρατιωτικοι,ολα αυτα τα χρονια παντα με τον φοβο μια κομμουνιστικης απειλης
περνα η χωρα μια 7ετια αναπτυξης και φοβου,και ερχομαστε στο 1974 που ανοιξανε τα συνορα με τους πολιτικους μεταναστες που αρχισαν να επιστρεφουν δειλα δειλα
συνεχιζεται
-
Χρυση αυγη και γιατι
-
Χρυση αυγη και γιατι
Οταν πηγα να ψηφισω το πακετακι με τα ψηφοδελτια που παρελαβα ειχε επανω επανω την χρυση αυγη.
Σκεφτηκα να το ριξω αλλα λεω δεν θα πιασει τετοιο ποσοστο ωστε να καθορισει εξελιξεις…μονο τζερτζελες να γινεται και ετσι εριξα τους ανεξαρτητους Ελληνες που φαινοταν να εχει δυναμικη οπως και ο συριζα να ανατρεψει τα δεδομενα.
Το θεμα ομως με ολους ποιο ειναι;;
Δεν μπορει να απαρνιεσαι ..π.χ την ακρα δεξια αλλα να λες π.χ ..μακαρι να μπουνε καμια 50αρια εκλεγμενοι απο δαυτους και να δερνουνε ολη μερα τους βουλευτες...αυτο σημαινει οτι τρεφεις μια πραγματικη συμπαθεια προς την ακρα δεξια αλλα η ανατροφη σου και οι πεποιθησεις σου δεν μπορουν να το δεχθουν....δηλαδη να το πω ποιο απλα...αλλα σου λέει η καρδια σου και αλλα το μυαλο σου.
Τι κανουμε λοιπον σε αυτην την περιπτωση;;
Συνεχιζουμε να λεμε ψεματα στον εαυτο μας;;
Προσωπικα για μενα εχουμε κανει πολλες φορες κουβεντες και θερμες γι αυτα τα θεματα και γνωριζεται τα πιστευω μου....ομως ειπαμε το 2012 (και στην πραγματικοτητα χρονια ποιο μπροστα ) ειναι η χρονια των ανατροπων της νεας γνωσης της αφυπνισης.
Αν τολμησουν και κανουν εκλογες τωρα απο ακομη ποιο μεγαλη αντιδραση .Χ.Α....προσωπικα θελω να σχηματισουν κυβερνηση ωστε να δωσουν ολοι δειγματα γραφης!
Αν δεν το κανουν ελπιζοντας οτι ο κοσμος τρομαξε και θα ψηφισει τα 2 κομματα...πλεον Χ.Α . και μαλιστα και με φανελακι!
Basta!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Χρυση αυγη και γιατι
μαζι με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ εισαγετε και η νεολαια πασοκ το γνωστο ΠΑΚ,δημιουργειται η νεολαια ΚΚΕ,1978 αρχιζη το μπασιμο στην ΕΟΚ,με τα γνωστα σλογκαν εξω απο την εοκ και το νατο του πασοκ,συμπλοκες στους δρομους απο το πακ-ονεδ-κνε και το 1982 ξεμυτιζη ο μιχαλολιακος με την χρυση αυγη να συμπληρωση τα ακρα και τα κεντρα με την ιδεολογια του,με κυβερνηση πασοκ να μοιραζη τα χρηματα σε συνταξεις και μισθους,να μπαζη στο δημοσιο οποιον βρη μπροστα του,να ξεχυλιζη ολη η ελλαδα απο αχαλινωτη δημοκρατια χωρις πορεια,να γλυφη το ΚΚΕ και να φτιαχνουν την ιστορια υπερ των αριστερων,τους ηρωες του πολυτεχνειου,την εθνικη αντισταση με τα γνωστα παρατραγουδα,την φυλακιση των χουντικων στρατιωτικων-αλλα οχι των πολιτικων,τον διωγμο του βασιλια,και αλλα πολλα τετοια απανθισματα δημοκρατιας,η χρυση αυγη σε αυτα τα χρονια αντιδρουσε το ιδιο με γροθιες-μπουνιες και κλωτσοπατιναδες στους δημοκρατες του σοσιαλιστικου κουμονισμου,αν και μικρη ομαδα οπου εμφανιζοταν γινοτανε μπαχαλο,φτανουμε στο 89 με τα γνωστα παρατραγουδα και σκανδαλα και στην συγκυβερνηση δεξιων αριστερων(τοτε τα βρισκανε με τον φλωρακη) την κυβερνηση μητσοτακη με τις ιδιωτικοποιησεις και τα γνωστα παρατραγουδα με τι μπιλιες στα λεωφορεια και συνεχιζουμε με τον σημητακο τον τεχνοκρατη,να εχη δωση 4.5 δις για αποζημιωσεις στον βασιλια να παρη τον μπουλο(δεστε τα χαλια του τατοι)να μας εχη μπαση στο χρηματηστηριο με την ζημια των 120 δις απο τον λαο,να εχουν καταστραφη τα ταμεια των ασφαλιστικων ταμειων,να εχη διωξη την βιοτεχνια απο την βορειο ελλαδα,και να εχη κανη την μεγαλυτερη ζημια με τις ελληνοποιησεις των γεωργιανων και ουκρανων και παη λεγοντας με την ζημια της νεας δημοκρατιας επι καραμανλη τζουνιορ να εχη ανεβαση το δημοσιο χρεος στο διπλασιο,και ξανα πασοκ με τα γνωστα παρατραγουδα που αυτην την φορα αποσκοπη στον εξευτελισμο του πολιτη και την ανοδο των ακρων αριστερων και δεξιων δυναμεων
αυτα τα λιγα περιληπτικα γα να δω αν καταλαβατε το νοημα των γραφωμενων ειδικα οι νεωτεροι που δεν ζησαν καταστασεις και απλα ακουν
ανοιγω το θεμα και συνεχιζουμε -
Χρυση αυγη και γιατι
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΑΚΡΗ ΑΛΛΑΞΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΑΡΧΗΓΕ.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ.ΠΡΩΤΟΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ Χ.Α(ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΤΛ)ΤΡΙΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ (ΜΙΚΡΟΦΟΝΙΑΔΕΣ) ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΗΡΥΣΑΝ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ;Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ;ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΟΥΝΤΑ ΑΥΤΟ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ;ΤΟ ΕΓΕΡΘΗΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ;ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΜΟΥ. -
Χρυση αυγη και γιατι
ανεβαζω αυτο το θεμα και κανονιστε να μην κραυγαζετε οπως εχετε μαθη σε πολλα θεματα
ακουω απο πολλους για την χρυση αυγη και αυτους που την ψηφισαν,λοβοτομημενους,ανεγκεφαλους,φασιστες,χιτλε ρικοι,ρατσιστες και διαφορα αλλα τοπονυμικα προσωνυμια
ενας απο τους ηλιθιους οπως αποκαλη ο κοσμος ημουν και εγω που ψηφισε χρυση αυγη,και ερωτω,εγω γνωριζα γιατι ψηφιζα και το ποιον της ιστοριας ολης,εσεις γνωριζετε γιατι βριζετε 450000 ανθρωπους που την ψηφισαν?
το αποκλειω να γνωριζετε πραγματικη ιστορια των γεγονοτων,γιατι ακουμε κοντοφθαλμα οτι μας εχουν πει οι παπουδες και οι γονεις μας
το ΚΚΕ η ακρα αριστερα με τις ιδεες του σταλιν δεν ειναι φασιστικη? γιαυτην ομως δεν ακουμε τιποτα και ερωτω παλι γιατι???????????
τα χρονια 1940-1945 χοτζας και τιτο εφαρμοσαν την ανατροπη των κυβερνησεων και ειχαν συμφωνηση με το ΚΚΕ το ιδιο να συμβη και εδω αμεσως μετα τον πολεμο και ειχαν συμφωνηθη μυστικα η μακεδονια και ηπειρος να προσαρτηθουν σε αυτες τις χωρες,δεν θα μπω σε λεπτομερειες,απλα δειτε αυτες τις χωρες με αυτα τα καθεστωτα πως ειναι σημερα
και ερχομαι στα δικα μας γεγονοτα του 1940-49 με την γεννηση των ταγματων ασφαλειας να βοηθανε τους ναζι στο κυνηγημα των οπαδων του εαμ-ελας,αναρωτηθηκατε γιατι εγιναν αυτα?
αυτο το αφηνω σε εσας να το ερευνησετε
μετα την βαρκιζα η χωρα εισερχετε σε μια καταστροφικη πορεια του εμφυλιου με τα γνωστα γεγονοτα ο αδελφος να πυροβολη τον αδελφο γιατι ποτισαν τον λαο με το δηλητηριο του μισους
τελειωνη ο εμφυλιος και ξεκινα η βασιλεια με τα γνωστα παρατραγουδα μεχρι το 1967 που αναλαμβανουν οι στρατιωτικοι,ολα αυτα τα χρονια παντα με τον φοβο μια κομμουνιστικης απειλης
περνα η χωρα μια 7ετια αναπτυξης και φοβου,και ερχομαστε στο 1974 που ανοιξανε τα συνορα με τους πολιτικους μεταναστες που αρχισαν να επιστρεφουν δειλα δειλα
συνεχιζεταιφιλε μου βασικα καλησπερα εχω πει παρα πολα για την χρηση αυγη εδω μεσα και θα συνεχησω να λεω δεν προσπαθω να πεισω κανεναν απλα αυτη ειναι η αποψη μου.η χρυση αυγη οπως και το κκε δεν πηστευω πως θα βοηθησουν την ελλαδα ΜΑΚΑΡΕΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ.αρηστεροι και δεξιοι αιματοκηλησαν την ευρωπη αλλα και ολο τον κοσμο μερος του συστηματος ειναι ολοι ΡΕΕΕΕΕΕΕ.http://www.youtube.com/watch?v=bABj0VPRdIU&feature=related
ΔΕΝ ΕΙΜΕ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΣ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΜΕ ΕΛΛΗΝΑΣ -
Χρυση αυγη και γιατι
@ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΑΚΡΗ ΑΛΛΑΞΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΑΡΧΗΓΕ.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ.ΠΡΩΤΟΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ Χ.Α(ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΤΛ)ΤΡΙΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ (ΜΙΚΡΟΦΟΝΙΑΔΕΣ) ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΗΡΥΣΑΝ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ;Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ;ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΟΥΝΤΑ ΑΥΤΟ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ;ΤΟ ΕΓΕΡΘΗΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ;ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΜΟΥ.αφραγκε φιλοσοφε δες τα μηνυματα σου
-
Χρυση αυγη και γιατι
χρυσοθηρα ποτε δεν θα καταλαβετε γιατι αυτα τα δυο κομματα εχουν πτωση και ανυψωση και ποτε δεν θα καταλαβης οτι το κεντρο ειναι γεννημα αυτων των δυο
το ποιος ειναι και κανη για να κυβερνηση την χωρα ειναι αλληνου παπα ευαγελλιο αυτοδηλαδη εσυ ποιο νομιζεις οτι ειναι ο καλος της υποθεσης
-
Χρυση αυγη και γιατι
αμα μπεις στο νοημα του παιχνιδιου σφυρα μου χρυσοθηρα
το θεμα αγαπητε μου admin δεν ειναι να μπω εγω στο νοημα το θεμα ειναι να μπουν ολοι οι ελληνες
το θεμα συνεχηζεται εχω και αλλα να διξω
Α και επι της ευκαιριας κανα κομα να υποστιριζει το χομπι υπαρχει?γιατι μονο σε αυτο ελπιζω πλεων
αντε το vk40 να βαλει το χερι του:36_11_20: -
Χρυση αυγη και γιατι
Γι αυτο φιλε χρυσοθηρα κοιταξε μπας και γινει κατι….και μην περιμενεις τιποτα απο αυτους τους κοπριτες.....................
Αρκετοί από τους νεοεκλεγέντες βουλευτές έθεσαν επίμονα θέμα καταβολής ολόκληρου μισθού τους στο προεδρείο της Βουλής, για τις λίγες ώρες που θα λειτουργήσει το κοινοβούλιο ώσπου να διαλυθεί εκ νέου λόγω εκλογών.
Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι εξόργισε τον απερχόμενο Πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο ο οποίος ανέλαβε πρωτοβουλία και συνομίλησε με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων που πέτυχαν την είσοδό τους στο κοινοβούλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομόφωνα αποφασίστηκε να μην εκταμιευτεί κανένα ποσό για πληρωμές βουλευτών καθώς κάτι τέτοιο θα αποτελούσε πρόκληση.Την Πέμπτη πρόκειται να συγκληθεί σε σώμα η Βουλή και θα ορκιστούν οι βουλευτές ενώ την ερχόμενη Παρασκευή η Ολομέλεια θα εκλέξει το νέο προεδρείο της Βουλής. Στην συνέχεια – Παρασκευή βράδυ ή Σάββατο – ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εκδώσει Διάταγμα με το οποίο θα διαλύει την Βουλή και θα προκηρύσσει εκλογές.
Στο κλίμα αυτό, κάποιοι βουλευτές, παρότι γνωρίζουν καλά τη δυσμενή κατάσταση της οικονομίας, έθεσαν το ερώτημα «τι θα γίνει με τις βουλευτικές αποζημιώσεις;» με μια ομάδα να υποστηρίζει ότι πρέπει να τους καταβληθεί το ποσό που αντιστοιχεί στις δύο ημέρες που θα λειτουργήσει η Βουλή και μια άλλη να λέει ότι πρέπει να «πληρωθούν» μια ολόκληρη αποζημίωση συν τα έξτρα που λαμβάνει ένας βουλευτής, δηλαδή έξοδα κίνησης, γραφείου κλπ. Υπήρξαν δε και πιο προωθημένες απόψεις που ζήτησαν να μετρήσει το «κοντέρ» από την 7η Μαΐου έως την ημερομηνία τον επόμενων εκλογών, προκειμένου να πήρωθούν για δύο μήνες!!!
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=15459&subid=2&pubid=112864933