Α και ενα μπραβο για τα αμερικανακια που καταφεραν να κανουν τους ελληνες ιδολολατρες και να πηστευουν μον σε αυτα τα κολοχαρτα
ΜΠΡΑΒΟ
Θα διαφωνησω φιλε δεν φτεει κανενα αμερικανακι
Εμεις φτεμε και μονο εμεις κανενας αλλος
Χρυση αυγη και γιατι
Α και ενα μπραβο για τα αμερικανακια που καταφεραν να κανουν τους ελληνες ιδολολατρες και να πηστευουν μον σε αυτα τα κολοχαρτα
ΜΠΡΑΒΟ
ΙΔΟΛΟΛΑΤΡΕΣ μας εκαναν οι μετα ΧΡΙΣΤΟΝ παπαδες.
Στα αρχαια χρονια ειχαμε ενα θεο πολεμου τον ΑΡΗ.
ΤΩΡΑ:
Αγ. Βαρβαρα πυροβολικο
Αγ Γιωργη πεζικο
Αρχαγγελοι Μηχ. & Γαβρ. αεροπορια
ΠΟΥ το ιδες γραμμενο να ευλογουν τα οπλα για να σκοτωσεις ανθρωπους.
αν συνεχισω να γραφω θα γεμιση ολη η σελιδα.
ΠΑΜΕ και φιλαμε τις εικονες ΠΑΜΕ και τα ακουμπαμε στις εικονες.
ΠΟΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΙΔΟΛΟΛΑΤΡΕΣ
Χρυση αυγη και γιατι
για αυτο χασαμε φιλε αντικαταστησαμε το ΠΑΤΡΗΣ-ΘΡΗΣΚΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ για το χρημα και την πολιτικη
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΑΙ
Πατρις-Θρησκεια- για φιλοσοφισε το λιγο ταιριαζουν αυτα τα δυο(δες την πραγματικη ιστορια τι εκανε ο χριστιανισμος στον ελληνισμο!)
ας μη τρωμε ωμο το παραμυθι των παπαδων
Χρυση αυγη και γιατι
γιατι ρε μαγκες αυτο το κολημα με τους παπαδες? ο χριστος δεν σταυροθηκε για τους παπαδες,δηλαδη εσεις για του παπαδες πηστευεται η για εσας?
και μιας και ρωτησες geo αν ταιριαζουν πατριδα με θρησκια σου απαντω κοιταξε τον ορκο των φιλικων το 1821 (ορκιζομαι ενοποιον του ΑΛΗΘΗΝΟΥ ΘΕΟΥ ΟΙΚΙΟΘΕΛΟΣ…......)
κοιταξε ακομα το λαβαρο της επαναστασης ακομα και την σημερινη σημαια μας εχει τον σταυρο κοιτα ακομα
http://www.youtube.com/watch?v=nj2jNCs7lqg και αλλα πολα
δεν ξερο για εσας παντος εγω πηστευα-πηστευω και θα πηστευω στον χριστο ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ
Χρυση αυγη και γιατι
γιατι ρε μαγκες αυτο το κολημα με τους παπαδες? ο χριστος δεν σταυροθηκε για τους παπαδες,δηλαδη εσεις για του παπαδες πηστευεται η για εσας?
και μιας και ρωτησες geo αν ταιριαζουν πατριδα με θρησκια σου απαντω κοιταξε τον ορκο των φιλικων το 1821 (ορκιζομαι ενοποιον του ΑΛΗΘΗΝΟΥ ΘΕΟΥ ΟΙΚΙΟΘΕΛΟΣ…......)
κοιταξε ακομα το λαβαρο της επαναστασης ακομα και την σημερινη σημαια μας εχει τον σταυρο κοιτα ακομα
http://www.youtube.com/watch?v=nj2jNCs7lqg και αλλα πολα
δεν ξερο για εσας παντος εγω πηστευα-πηστευω και θα πηστευω στον χριστο ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ
Φιλε μου σεβαστη η πιστη σου και δεν θα προσπαθησουμε εδω μεσα να σε αλλαξοπιστησουμε.
Αλλα και Κοπερφιλτ σημερα κανει τρελα πραγματα αν ζουσε τα χρονια εκεινα θα ειχαμε δυο σταυρους και δυο Χριστους.
Χρυση αυγη και γιατι
Φιλε μου σεβαστη η πιστη σου και δεν θα προσπαθησουμε εδω μεσα να σε αλλαξοπιστησουμε.
Αλλα και Κοπερφιλτ σημερα κανει τρελα πραγματα αν ζουσε τα χρονια εκεινα θα ειχαμε δυο σταυρους και δυο Χριστους.
αυτο φιλε μου δεν το ξερουμε, και συγκριναι την τεχνολογια που εχει ο κοπερφιλντ και τα κανει αυτα με την τοτε χρονολογια
Χρυση αυγη και γιατι
ανεβαζω αυτο το θεμα και κανονιστε να μην κραυγαζετε οπως εχετε μαθη σε πολλα θεματα
ακουω απο πολλους για την χρυση αυγη και αυτους που την ψηφισαν,λοβοτομημενους,ανεγκεφαλους,φασιστες,χιτλερικοι,ρατσιστες και διαφορα αλλα τοπονυμικα προσωνυμια
ενας απο τους ηλιθιους οπως αποκαλη ο κοσμος ημουν και εγω που ψηφισε χρυση αυγη,και ερωτω,εγω γνωριζα γιατι ψηφιζα και το ποιον της ιστοριας ολης,εσεις γνωριζετε γιατι βριζετε 450000 ανθρωπους που την ψηφισαν?
το αποκλειω να γνωριζετε πραγματικη ιστορια των γεγονοτων,γιατι ακουμε κοντοφθαλμα οτι μας εχουν πει οι παπουδες και οι γονεις μας
το ΚΚΕ η ακρα αριστερα με τις ιδεες του σταλιν δεν ειναι φασιστικη? γιαυτην ομως δεν ακουμε τιποτα και ερωτω παλι γιατι???????????
τα χρονια 1940-1945 χοτζας και τιτο εφαρμοσαν την ανατροπη των κυβερνησεων και ειχαν συμφωνηση με το ΚΚΕ το ιδιο να συμβη και εδω αμεσως μετα τον πολεμο και ειχαν συμφωνηθη μυστικα η μακεδονια και ηπειρος να προσαρτηθουν σε αυτες τις χωρες,δεν θα μπω σε λεπτομερειες,απλα δειτε αυτες τις χωρες με αυτα τα καθεστωτα πως ειναι σημερα
και ερχομαι στα δικα μας γεγονοτα του 1940-49 με την γεννηση των ταγματων ασφαλειας να βοηθανε τους ναζι στο κυνηγημα των οπαδων του εαμ-ελας,αναρωτηθηκατε γιατι εγιναν αυτα?
αυτο το αφηνω σε εσας να το ερευνησετε
μετα την βαρκιζα η χωρα εισερχετε σε μια καταστροφικη πορεια του εμφυλιου με τα γνωστα γεγονοτα ο αδελφος να πυροβολη τον αδελφο γιατι ποτισαν τον λαο με το δηλητηριο του μισους
τελειωνη ο εμφυλιος και ξεκινα η βασιλεια με τα γνωστα παρατραγουδα μεχρι το 1967 που αναλαμβανουν οι στρατιωτικοι,ολα αυτα τα χρονια παντα με τον φοβο μια κομμουνιστικης απειλης
περνα η χωρα μια 7ετια αναπτυξης και φοβου,και ερχομαστε στο 1974 που ανοιξανε τα συνορα με τους πολιτικους μεταναστες που αρχισαν να επιστρεφουν δειλα δειλα
συνεχιζεται
Πρεπει να εχουμε πολλα αποθυμενα!!!!! Απο εδω ξεκινησε και που φτασαμε!!! Τι να πω ειμαστε …................
Χρυση αυγη και γιατι
ρωσε και που εισαι ακομα,αυτο το βαρελι ειναι απυθμενο,μετα τις σημερινες δηλωσεις των πολιτικων κομματων περι χρυσης αυγης,δηλαδη μισο μυριο ελληνες και το 90% νεοι ειναι αντιδημοκρατες φασιστες ναζιστες
ποσο ευκολα ξεχνανε την ιστορια καμμια φορα οι πολιτικοι μας και το αιμα που χυθηκε,οχι εχθρικο αλλα αμιγως ελληνικο
Χρυση αυγη και γιατι
ΙΔΟΛΟΛΑΤΡΕΣ μας εκαναν οι μετα ΧΡΙΣΤΟΝ παπαδες.
Στα αρχαια χρονια ειχαμε ενα θεο πολεμου τον ΑΡΗ.
ΤΩΡΑ:
Αγ. Βαρβαρα πυροβολικο
Αγ Γιωργη πεζικο
Αρχαγγελοι Μηχ. & Γαβρ. αεροπορια
ΠΟΥ το ιδες γραμμενο να ευλογουν τα οπλα για να σκοτωσεις ανθρωπους.
αν συνεχισω να γραφω θα γεμιση ολη η σελιδα.
ΠΑΜΕ και φιλαμε τις εικονες ΠΑΜΕ και τα ακουμπαμε στις εικονες.ΠΟΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΙΔΟΛΟΛΑΤΡΕΣ
Φιλε Ρωσε το να κρηνει ο ενας τον αλον ειναι πολυ ευκολο και κατι τετοιο δεν θα το κανω
Ο καθενας μπορει να πιστευει οπου θελει σε θεο σε δια σε αλαχ σε βουδα ακομα και στο διαολο
Οσο για τους μετα χριστο παπαδες σε ποιους αναφερεσε?
Πιστευω πως θα σημφωνησεις οτι τα παντα τα διοικουν μασονοι
Και για αυτο που λες οτι τα ακουμπαμε ακομα και σε αυτο ο χριστος ηταν αντιθετος
χρημα και χριστος δεν πανε ειπε
εκτος αν δεν το ξερεις
Χρυση αυγη και γιατι
Πατρις-Θρησκεια- για φιλοσοφισε το λιγο ταιριαζουν αυτα τα δυο(δες την πραγματικη ιστορια τι εκανε ο χριστιανισμος στον ελληνισμο!)
ας μη τρωμε ωμο το παραμυθι των παπαδων
Εγω παντος ξερω οτι οι αρχαιοι πιστευαν στον αγνωστο Θεο
και δεν μιλαω για αυτους του περικλη που ηταν αυτος που εφερε την ομοφιλοφιλια και τη παιδεραστια στην Αθηνα μαζι με τους και καλα θεους του
Χρυση αυγη και γιατι
@gate:
Εγω παντος ξερω οτι οι αρχαιοι πιστευαν στον αγνωστο Θεο
και δεν μιλαω για αυτους του περικλη που ηταν αυτος που εφερε την ομοφιλοφιλια και τη παιδεραστια στην Αθηνα μαζι με τους και καλα θεους του
Παιδαρε δεν θελω να το συνεχισω το μουχαμπετι αυτο γιατι θα πω ασχημα λογια για τον θεο σου και δεν φτες σε τιποτα να τα ακουσεις εσυ.
Νασε καλα.
Χρυση αυγη και γιατι
μια απλη ερωτηση σε ολους τους θρησκευομενους εδω μεσα
αν γεννιοσασταν απο κινεζους γονεις και ζουσατε στην κινα ποια θρησκεια θα ειχατε?
περιμενω απλες απαντησεις
φιλε μου αν ζουσαμαι στην κινα η στην ινδια δυστιχος για εμενα θα πηστευα σε κατι μαλον ψευτικο
αλλα επιδη καταλαβαινω που το πας ο κυριος ειπε μακαριοι οι πτωχοι το πνευματη
ο νοων νοητο
φιλικα:36_2_9:
Χρυση αυγη και γιατι
ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟΥΤΟ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΕΝΝΟΩ ΠΧ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΕΦ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ.ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΑΘΟΣ.ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΜΗΝ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ;ΑΝ ΓΕΝΙΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ,ΣΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ,ΣΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ;ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ;ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ;ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ Α ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΚΤΛ;ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΟΛΟΙ;ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΨΑΛΤΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΑΠ.ΠΑΥΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΔΟΘΗ Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΚΕΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΑΝΤΑΞΙΟΣ,Η ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΔΗΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΗ ΣΥΓΧΕΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΙ ΖΗΤΗΣΑΝ;ΛΕΦΤΑ.ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ;ΛΕΦΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ.Ο ΚΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ.