στην ατικη τι οριο εχει γιατι καμια φορα πηγαινω δαιμονισμενα εκει..
τα ορια διαφερουν,εμενα με επιασε πρωτοχρονια ερχομενως απο λουτρακι στις 5 το πρωι με το που μπενεις αττικη οδο απο ελευσινα στο πρωτο τουνελ με 188:36_2_27:
Ρανταρ τροχαιας
θελει μονοβολα γιατι το γυαλι ειναι αλεξισφαιρο.. η ακομα καλυτερα να ριξετε στην ασφαλτο εκει που εχει την καιρεα 2 χουφτες μολυβακια μικρα αυτα που ειναι για ψαρεμα οποτε ειναι σαν να ειναι βραχυκυκλωμενει η καιρεα.. ( μολισ περασουν καποια αυτοκινιτα και τα μολυβακια πατηθουν δεν ξεκολανε απο την ασφαλτο )
Η κεραία που είναι στο δρόμο είναι καλώδια που λειτουργούν με το πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο όπως οι ζυγαριές και μόλις πατηθη το πρώτο μετράει χρόνο που θα πατηθη και το δεύτερο και έτσι υπολογίζει τα χιλιόμετρα το μόνο που μένει είναι αποτη στιγμή που το αντιληφθης το κόβεις στα φρένα να υπολογίσει λιγότερα χιλιόμετρα
Ρανταρ τροχαιας
Παληκαρια για σας θα σας πω και τη δικη μου αποψη σε πολλα σημεια υπαρχουν καμερες αυτες που δουλευουν μπορειτε να τις καταλαβετε οτι παιρνουν ρευμα απο κολονα διπλα η απο κουτι διπλα θα δειτε ενα μαυρο χοντρο καλοδιο που συνδεεται με την καμερα απο κολονα η απο κουτι η δευτερη περιπτωση τωρα τελευτεα εχουν υπογεια συνδεση και δεν φενεται εγω τι κανω: επειδη ενος προβληματος υγειας εχω καλυψει σε 2 χρονια 185000 χιλιομετρα και λογω αποφυγης διοδιω για λευτα το κοματι κοζανη αθηνα που πηγαινω καθε 4μερες κοζανη λαρισα φαρσαλα δομοκο λαμια θηβα ελευσινα σθηνα εψει πολες καμερες και με δεδομενο οτι οι καμερες βγαζουν φωτο υπερβασης ταχυτητας μονο απο πισω εξετιας ενος δικαστηριου σπο εναν τυπο που ηταν μετη γκομενα στο αμαξι και τον ηρθε η κληση μετην φωτο στο σπιτι και εφαγε το τεφαλ στο κεφαλι και εκανε αγωγη οι καμερες βαραν μονο απο πισω και αν δεν εχεις πινακιδα πισω πληρωνεις προστιμο εγω εκανα μια ξυλινη κασα που βαζουν τα σκυλια και εχω κανει 185 χιλ χιλιομετρα εδω και 2 χρονια με ταχυτηυες στανταρ 100 με 150 εκει που εχει καμερες και παρολο που αστραφτουν ταφλας βγαζουν φωτο τη κασα μου
Ρανταρ τροχαιας
το μόνο που μένει είναι αποτη στιγμή που το αντιληφθης το κόβεις στα φρένα να υπολογίσει λιγότερα χιλιόμετρα
Θα προλάβεις να κοιτάξεις καθρέφτη αν έρχεται ο beep beep με το κογιότ? Χαχαχαχαχα!!!
image upload no compression
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!
Ρανταρ τροχαιας
Θα προλάβεις να κοιτάξεις καθρέφτη αν έρχεται ο beep beep με το κογιότ? Χαχαχαχαχα!!!
image upload no compression
οτι προλαβει κανεις..