ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΑΣΤΟΡΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΜΕ ΤΟ TDA 2030 TO ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΤΟ TDA 2006 ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΥΚΛΩΜΑ Η ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ??
-
TDA 2030 -TDA 2006
Αν κανεις αλλαγη στο 3 και στο 4 ποδαρακι ….
image ru
photo storage[/QUOΣΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΗ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΠΛΟΚ ΕΓΡΑΦΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ?? -
TDA 2030 -TDA 2006
To 2006 εχει αποκριση εως 100Khz.Για το 2030 δεν δινει αποκριση,ισως μεχρι 22Κ.
http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/T/D/A/2/TDA2006.shtml
Χτυπα το pdf εχει και τυπωμενο.
-
TDA 2030 -TDA 2006
To 2006 εχει αποκριση εως 100Khz.Για το 2030 δεν δινει αποκριση,ισως μεχρι 22Κ.
http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/T/D/A/2/TDA2006.shtml
Χτυπα το pdf εχει και τυπωμενο.
ΚΑΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ TDA 2030 ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 150ΚΗΖ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟ 2006 ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΙΖΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΠΩΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ 3 ΚΑΙ 4 ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΒΡΕΙΚΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ
-
TDA 2030 -TDA 2006
Οσα βατ και να ειναι το ολοκληρωμενο ειναι τσαμπα κοπος, δεν μπορει να τα αποροφησει το εδαφος εκτος και βαλεις σχεδον κολητα τα καρφια και σε βρεγμενο τερεν. Καλυτερο ειναι να χρησιμοποιησεις Μ/Σ για ανεβασμα της τασης εξοδου αλλα εκει παλι δεν μπορεις να ανεβεις σε συχνοτητα. Οπως λεει η παροιμια προς τον λυκο η προς την αρκουδα….
-
TDA 2030 -TDA 2006
Παρακαλώ αν ξέρει κάποιος πώς μπορούμε να προσωμοιώσουμε το μήκος μιας κεραίας χρησιμοποιώντας την ωμική αντίσταση?
Εννοώ αν έχουμε μια μικρή κεραία στη γεννήτρια (όχι λούπα) πχ 1,5 μέτρο και εκπέμπουμε στον αέρα. Επειδή στη χαμηλή συχνότητα το μήκος της κεραίας θα έπρεπε να είναι πολύ μεγάλο, ρωτάω αν με την ωμική αντίσταση με κάποιο τρόπο μπορούμε να συντονίσουμε- προσαρμόσουμε την μικρή κεραίας μας ώστε να δουλεύει περίπου σαν την πραγματική με το μεγάλο μήκος.
-
TDA 2030 -TDA 2006
Εννοώ αν έχουμε μια μικρή κεραία στη γεννήτρια (όχι λούπα) πχ 1,5 μέτρο και εκπέμπουμε στον αέρα. Επειδή στη χαμηλή συχνότητα το μήκος της κεραίας θα έπρεπε να είναι πολύ μεγάλο, ρωτάω αν με την ωμική αντίσταση με κάποιο τρόπο μπορούμε να συντονίσουμε- προσαρμόσουμε την μικρή κεραίας μας ώστε να δουλεύει περίπου σαν την πραγματική με το μεγάλο μήκος.
Προσαρμογη μπορεις να κανεις, ισχυ δεν θα μπορεσεις να εκπεμψεις.
-
TDA 2030 -TDA 2006
@Geo:
Προσαρμογη μπορεις να κανεις, ισχυ δεν θα μπορεσεις να εκπεμψεις.
Αν είναι για λήψη Γιώργο, μπορούμε να κάνουμε προσαρμογή?
-
TDA 2030 -TDA 2006
υπαρχη και η λυση της απομακρυνσης των καρφιων εκμεταλευομενος την αντισταση της γης για δημιουργια βρονχου
Ακριβως αυτο εννοω, οτι εαν απομακρυνεις τα καρφια θα μεγαλωσει η αντισταση οποτε η ισχυς που θα αποροφησει το εδαφος απο μια εξοδο 5…10 Βολτ θα ειναι ελαχιστη ανεξαρτητα εαν ο ενισχυτης θα μπορουσε να δωσει 5 η 500 βατ.
-
TDA 2030 -TDA 2006
@Geo:
Αν είναι για λήψη Γιώργο, μπορούμε να κάνουμε προσαρμογή?
Η προσαρμογη γινεται σχετικα ευκολα με πολλους τροπους. Το προβλημα ειναι η υπερβολικα μειωμενη αποδοση της κεραιας.
-
TDA 2030 -TDA 2006
@Geo:
Η προσαρμογη γινεται σχετικα ευκολα με πολλους τροπους. Το προβλημα ειναι η υπερβολικα μειωμενη αποδοση της κεραιας.
Μπορείς να πεις αν θέλεις κανένα τρόπο έτσι για να προσαρμόσω στις χαμηλές συχνότητες τις ραβδοσκοπικές μου κεραίες. Να κάνω κανένα πείραμα με προσαρμοσμένες τις κεραίες να δω αν έχω καμιά διαφορά στο αποτέλεσμα.
-
TDA 2030 -TDA 2006
@Geo:
Μπορείς να πεις αν θέλεις κανένα τρόπο έτσι για να προσαρμόσω στις χαμηλές συχνότητες τις ραβδοσκοπικές μου κεραίες. Να κάνω κανένα πείραμα με προσαρμοσμένες τις κεραίες να δω αν έχω καμιά διαφορά στο αποτέλεσμα.
Ξεκινας με απλη προσθηκη αυτεπαγωγης εν σειρα με την κεραια η καλυτερα κανεις ενα κυκλωμα Π με δυο πυκνωτες και ενα πηνιο. Ομως μην με βαλεις να στα υπολογισω…. :36_13_3:
-
TDA 2030 -TDA 2006
@Geo:
Ακριβως αυτο εννοω, οτι εαν απομακρυνεις τα καρφια θα μεγαλωσει η αντισταση οποτε η ισχυς που θα αποροφησει το εδαφος απο μια εξοδο 5…10 Βολτ θα ειναι ελαχιστη ανεξαρτητα εαν ο ενισχυτης θα μπορουσε να δωσει 5 η 500 βατ.
ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΩΝΟ ΜΕ ΓΕΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ ΥΨΗΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑΙΑ ΚΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΓΕΙΩΣΑ ΤΟ (-) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΧΑ ΑΠΛΩΣΗ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΗΣΤΗ ΕΙΧΑ ΠΗΝΙΟ ΜΕ ΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΑΦΤΑ ΕΠΙΓΡΑΜΑΤΙΚΑ