rider αστο δεν αναφερθηκα μονο σε μπαταρια και οσο και ο goldmaniac ο ηλεκτρονικος ειναι εδω και 10 χρονια μονο με ενα γεωφυσικο μηχανιματακι και λαπτοπ ονομαζομαινο 3d και βγαζει κονσερβες απο λακους που νομιζεις πως εσκαψε πουλτουζα αλλα πραξη ειναι μηδεν εχεις απελπιστη αστο…οσο για το γεορανταρ και τα φιλτρα δεν μου λενε κατι
-
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
@savvasf1:
αστο μαζευτικανε πολοι ηλεκτρονικοι εδω μεσα,δεν αναφερθηκα συγκεκριμενα στην μπαταρια,δηλαδη ο goldmaniac εδω που του εδωσα συντεταγμενες και κουνιθηκε ολοκρηρος δορυφορος γιατι εμεινε στο γεωφυσικο ακομα δηλαδη τι επρεπε να τον βγαλω εγω αστροναυτη???
Εχεις ξεφυγει!!!!!!
Αυτο ειναι το site της περιβοητης ΝΑΣΑ…...την καταληξη gov την βλεπεις?????ξερεις τι σημαινει<national aeronautics="" and="" space="" administration="">
Κανε και εσυ ενα site με τετοια καταληξη......και διερευσε μετα στοιχεια ερευνων εαν μπορεις και μετα μιλα μας....εαν υπαρχεις!
Αντε γιατι ακουω μ.α.λ.α.κ.ι.ε.ς βραδιατικα!!!!!!!</national> -
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
σαβα κοψε τις π….ες περι νασα και μπαταριων και οτι γυρισαν δορυφορο για χαρη σου,πρεπη καπου να ερευνουμε πριν αμολησουμε τετοιες κουβεντες,εκτος αν κανενα γατονι σας μαδησε κανα χιλιαρικο την φωτο απο δορυφορο και τον πιστεψατε,δεν υπαρχουν τετοια συστηματα για τους κοινους θνητους ουτε ακομα και για στρατηγους
σε ειπα σκαψε αλλα εσυ ψαχνεσε ακομα,και μηχανηματα μεσα σε πλεγμα απο περιφραξη δεν δουλευουν,μονο ο γκασμας και τιποτα αλλο -
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
αστο εισαι μικρος για αυτα πεξε εκει με τα μπιπ μπιπ και εχω δει και καλυτερα μερακλη απο μια πλακετα,δεν αναφερθηκα αποκλιστικα στην μπαταρια αλλα επειδει ολοι γινικατε ιλεκτρονικοι πισω απο μια οθονη,μακαρι να βρειτε κατι και να φυγει η μοδα του γεορανταρ που τρωει τα χρηματα του πορομενου κοσμακι
-
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
@savvasf1:
αστο εισαι μικρος για αυτα πεξε εκει με τα μπιπ μπιπ και εχω δει και καλυτερα μερακλη απο μια πλακετα,δεν αναφερθηκα αποκλιστικα στην μπαταρια αλλα επειδει ολοι γινικατε ιλεκτρονικοι πισω απο μια οθονη,μακαρι να βρειτε κατι και να φυγει η μοδα του γεορανταρ που τρωει τα χρηματα του πορομενου κοσμακι
Ακου για να ξερεις!!!! Ναι ειμαι μικρος αλλα με περισσοτερες γνωσεις απο εσενα και πιστοποιημενες σε Ευρωπη και Αμερικη ! 100%!!!!
Δεν κανω μηχανηματα που κανουν μπιπ…μπιπ, αυτα ειναι παιχνιδια ενος απογευματος με φραπε στο μπαλκονι και κολλητηρι στο αλλο!
Για δορυφορους και αστροφυσικα εχεις πεσει πολυ εξω........δεν ξερεις τι σου γινεται.........ειναι ο τομεας που ασχολουμε εδω και πολλα χρονια και με βοηθησε πολυ ακομα και στα ηλεκτρονικα μου....βλεπεις καθομαι με επιστημονες και οχι με αερολογους. Ακομα και το πρωτο μπαλονι που ανεβηκε <Ελλαδα>στην Στρατοσφαιρα και φωτογραφισε ολυμπο....χαλκιδικη και ολη την Βορεια Ελλαδα με σκοπο καμπυλοτητας της Γης αλλα και μετρησεις ποσοστων ραδιενεργειας αλλα και αλλων πειραματων ηταν συμμαθητη...φιλου ....μου! Και σχεδιαστηκε το 40% των κυκλωματων ........απο ποιον???? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????
Αντε παιξε με κανενα δορυφορο......και ασε μας με τα απλα ηλεκτρονικα που ξερουμε να πορευθουμε
Καλο σου βραδυ -
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
@savvasf1:
ενταξει οτι πεις εσυ,πατισες σελινη τωρα
Με αυτα που λες …....σε λιγο θα πατησω!!!! Απλως περιμενω μια μπαταρια απο την ΝΑΣΑ για να λειτουργησει το οχημα μου....μετα θα παω μια βολτα....αρκει να μην πεσω σε κανεναν δορυφορο πανω ...που εχει γυρισει για να ψαξει λιρες!
-
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
@savvasf1:
ναι μερακλη χαλαρωσε δεν χρειαζετε λοιπον να λεει κανενα μελος εδω μεσα την γνωμη του η κατι αλλο γιατι υπαρχεις εσυ και ενημερωνεις τους παντες
βρε τρελο αγορι εαν δεν ηταν ο μερακλης και καμια δεκαρια ακομη ατομα να φτιαχνουν εργαλεια, ολες οι τιμες θα ηταν πενταπλασιες. και μιλαω και για τοπικα και για αποστατικα. ειχες γραψει οτι ειμαστε ολοι μας τεμπεληδες, αλλα εσυ ακομη ψαχνεσαι και δεν καταλαβαινουμε ολοι μας το τι θελεις. και κανε γρηγορα να βγεις με το κασμα στην υπαιθρο γιατι πολλοι δωδεκανησιοι εχουν εξοπλιστει με τερατα και μεσα στο 13 εσυ θα μεινεις με το …............λαπ τοπ στο χερι
-
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
@savvasf1:
απολιτος τιποτα δεν θελω απλα αν δεν αρεσει σε καποιον ενα νημα που γραφει ενας ας κραταει την αποψη για τον εαυτο του,ναι με τα γεορανταρ τα ειδα τα τερατα πως ειναι
Τοτε δεν υπαρχει διαλογος…..να κρατησω την αποψη μου για τον εαυτο μου???? Τοτε θα εκανα λαθος εαν γραφομουν σε site με τοσα μελη η θα ημουν τελειως ηλιθιος!!! Εαν θελω γραφω....εαν δεν θελω δεν γραφω,μου φαινετε απολυτα Δημοκρατικο.
Τελος εαν δεν θες να κριθεις δεν γραφεις...1+1 κανουν 2 -
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
@savvasf1:
απολιτος τιποτα δεν θελω απλα αν δεν αρεσει σε καποιον ενα νημα που γραφει ενας ας κραταει την αποψη για τον εαυτο του,ναι με τα γεορανταρ τα ειδα τα τερατα πως ειναι
το νημα αυτο δεν το ανοιξες εσυ. εσυ απλα το εκανες παιδικη χαρα με τα γραφομενα σου. και στη παιδικη χαρα που εκανες ερχομαι κι εγω. δεν εισαι ο αρμοδιος για το νημα και πως να γραφουμε. αλλος ειναι. εσυ εισαι ο υπαιτιος της παιδικης χαρας.