Αποψε στο Βολο εριξε παπαδες.Εριξε 10 λεπτα χαλαζι σαν ρεβυθι.Κριμα γιατι οι ανθρωποι σε μια βδομαδα μαζευουν τα αχλαδια(κρυσταλια).Παντως τα σαιτ για καιρο εδειναν υποψια βροχης με 3αρια αερα και εδω για μιση ωρα σηκωνε πετρες ,χωρια νερο και χαλαζι.Και ηθελα να παω για ψαρεμα θα με επνιγε.Τελειως εξω τωρα τελευταια το μετεο.gr .Μην δινεται καθολου βαση γιατι εχει πολλα ξαφνικα φετος απροβλεπτα.
-
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
Και ενα αλλο τοπικο νεο δυσαρεστο.Χθες βραδυ στην παλια εθνικη Βολου Λαρισας ,σκοτωθηκαν τρια νεα παιδια σε τροχαιο.Με τις ******** που κανουν με τις αυξησεις στα διοδια(4 ευρω για Λαρισσα πηγαινε)εχουν κανει καρμανιολα την παλια ,γιατι ολες οι νταλικες πανε απο κει να γλυτωσουν το 15αρι.Παει ομως και πολυ ιχ με θανασιμα αποτελεσματα.Κριμα τα παιδια.
Οποιος φιλος ειναι να ερθει Βολο για διακοπες,ας αποφυγει την διαβολοοδο.Για 4 ευρω δεν αξιζει να φας το κεφαλι σου.
-
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
τον καιρο τον ρυθμιζουν οι αλητες,ειτε για αγροτικους λογους ειτε για τουριστικους.Στην αμερικη μεγαλος μετεωρολογος βγηκε στην τηλεοραση και τους εκραξε δημοσιως.Δεν γινετε ειπε με τα στοιχεια που ειχε (βαρομετρικο, αερηδες,η σεληνη και αλλα στοιχεια που δεν τα θυμαμαι) να συμβαινουν αναποδα καιρικα φαινομενα.Το απεδωσε στο προγραμμα ψεκασμου της ατμοσφαιρας με οξειδιο αλουμινιου,και σε ενα αλλο προγραμμα ιονισμου της στρατοσφαιρας,που μπορει να επιφερει και σεισμους.
-
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
εγω εχω κατι ξαδελφια επαγγελματιες ψαραδες, οταν ακουν το meteo γυρνανε κολυμποντας πισω…
Καλο .Καλημερα Μανο.Αστα παλιοτερα πηγαινε καλα ,αλλα εχει καποιο καιρο που ειναι εξω .Δινει 5 και πισω στο πηλιο ειναι γιαουρτι.Δινει 3 και πας για πνιξιμο.
Ασε που ακομη δεν εχουν βρει ενα χαρτη να βαλουν που να γραφει Fyrom,ακομη Μakedonia τα εχουν τα κολοσκοπια.Γι αυτο τσακωθηκα δικτυακα με τον υπευθυνο σελλιδας,και μου την ειπε κι ολας.Ειναι λεει εφαρμογη του google .Ολοκληρο αστεροσκοπειο και δεν μπορει να φτιαξουν μια σελλιδα με δικο τους χαρτη; -
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
απο σαιτ καιρου πιο ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα σε προγνωση 2 μερων?
αυτα ξερω.
http://www.weather.gr
http://www.hnms.gr
http://www.meteo.gr -
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
Παλι τα ιδια χθες βραδυ.Πολυ νερο και ενας κεραυνος πολυ κοντα.Παει το ρουτερ,και εχω θεμα με εξωτερικη οθονη στο λαπτοπ.Ενω στη δικια του δειχνει οκ(ειναι η μιση σπασμενη,γι αυτο εχω εξωτερικη),στην εξωτερικη εχει μονο πρασινο.Μπορει να εχει θεμα απ τον κεραυνο στο vga;
Εαν η οθονη ειναι Lcd και τα δειχνει πρασινα εχει προβλημα η οθονη ασχετο με τον κεραυνο.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
LCD μια LG ειναι
Και η δικια μου η LG τα ειδια κανει την πηγα σε ηλεκτρονικο 2 φορες και τωρα εφαρμοζο συστημα σφαλιαρα….ειναι κοντα η ωρα που θα παει στον κουβα την κρατω μονο και μονο γιατι ειναι 16:9.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."