@Dennis:
Λυπάμαι πολύ αλλά στο προηγούμενο μνμ δεν ήμουν ακριβής και σας ζητώ συγνώμη για αυτό. Διορθώνω :
Ο ίδιος ο ερευνητής είναι από την Λαμία και το μικρό του όνομα είναι Παναγιώτης. ( Καμιά σχέση με τον Λόρενζ τον δικό μας εκτός από το ότι κάποτε προσπάθησε να τον ρίξει.)
Στην Θεσσαλονίκη είναι ο κατασκευαστής ( Κώστας ?) που θέλει να μένει στην αφάνεια.
09-16-2009, 03:02 AM
erevnitis
Junior Member Εγγραφή: Aug 2009
–------------------------------------------------------------------------------
Ωραία τα λέτε,τα λέτε και τα ξαναλέτε..!...Αλλά δεν τα ξέρετε κάλα. Εκεί στην Βέροια κοντά,σε ένα χωριό,έχει ένας παππούς ένα δοκιμαστήριο μέσα στα κοτέτσια στον κήπο του,που έιναι γεμάτος απο παλιοσίδερα και σκουπίδια.!!Έχει βάλει 5-6 κιλά μπρούτζινα μπιμπελό,μέσα σε ένα πυθάρι κλείστο,το οποίο έβαλε μέσα σε ένα ΚΕΝΟ κτισμένο με τσιμεντόλιθους,στο1,20μ. βάθος.Έχει φράχτες με σιδερένια παλούκια(για όσους ξέρουν τη σημασία αύτου).Στα 34 μέτρα Βόρεια έχει φράχτη,και δέν μπορείς να δείς αν μπορείς να το ακούσεις και από πιο μακρία027::048:Ψάχνω μηχανήμα αποστατικό να το βρεί μέσα σε 10 ΄λέπτα.Αν ξέρετε ή έχετε εσείς κανένα,τηλεφωνήστε μου να πάμε να δώσουμε ΑΛΛΗ μια χαρά στο παππού:great::yes.Απο το ...96 που τα έβαλε,δεν τα ακουσέ κανένας και κανένα ΚΟΥΤΙ.!!Είπε.Ενα 20 εκατομυρίων(του είπαν):rofl βρείκε τις ροδακινιές απεναντί,που τις έβλεπε και μόνος του.Ενα άλλο εκατομυρίων :011βρείκε την μάντρα του γείτονα.(τούλαχιστον πλησίασε 80 μ.) Έβαλε και ένα (φωτογράφο):011να βγάλει φωτογραφίες, αλλά μάλλον του είχε τελειώση το φίλμ.:011 Όσο για τα κρικρίκια που περάσανε ουδέν σχόλιον.Τόσα χρόνια,και στα μέρη σας κάθως λέτε,θα έχετε πέρασει απο έκει,μήπως το βρίκατε και δεν μου το είπε???Εγώ μιλώ με ΓΕΓΟΝΟΤΑ.-και τα γεγονότα μιλούν για μένα.Σας προκαλώ,αν εχει ΒΑΡΥΤΗΤΑ ο λόγος σας,να πάτε να τον βρείτε να τα μαθετε, και μέτα να μιλάτε. Σας προκαλώ να με διαψεύσετε δημόσια,όσον αφορά το γεγονός.Υ.Γ.Πολύ μου αρέσουν οι φατσούλες που γελάνε.:011:θα αρχίσω να τις χρησιμοποιώ και εγώ027:011::dft012: Apogone μην τις βγάλεις έρχομαι.ΕΡ.Αν τις βρώ, τις πέρνω??Να ξέρω αν είναι να επισπεύσω.8 κίλα θα ήταν ενδιαφέρων γεγονός για την συλογή μου.:027:Τώρα για το κονσερβοπαφιλένιο που είναι μέσα,δεν με χαλάει.Τραπεζάκι για το μέτρημα έχεις?? ή να πάρω μάζι μου?? Χρειαζώμαστε και λίγα φύλλα τηλ. καταλόγου για το μασούριασμα και ζιλοτέιπ.
(Φίλε) Dennis, (Στο θέμα τι παίζει εδώ) είχες πεί ότι θα γράψείς τον επίλογο, μου αρέσει που είσαι συνέπης στο λόγο σου,και το πρωσπαθείς.Σου θυμίζω λοίπον,με την παραπάνω παράθεση,οτι περιμένω ακόμη να με διαψεύσης.Ρώτα τους Βεροιώτες που είχες αναφέρει τώτε στο θέμα και διαψευσέμε,ή σώπασε οπως στο θέμα ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ που απο την σελίδα 9 μέχρι την 21 που το έκλεισε ο Admin,δεν σε ξανακούσαμε. Γιατι?Δεν είχες τι να πείς? Δέν έμαθες?Η δεν ήθελες να πείς την αλήθεια μην στεναχωρήσεις τους φίλους σου που δεν (γουστάρουν) να την ακούν?
Μιάς και είσαι και εσώτεριστης σου θυμίζω αυτό.
[ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΕ ΛΥΤΡΩΣΗ]