ναι για της Μεγάλης Τεσσαρακοστῆς τῆς Τετάρτης καί τῆς Παρασκευῆς
-
Εκκλησία
προσωπικα με μαθαν να νηστευω να ακολουθω τους κανονες της εκκλησιας…δεχτηκαν και με ακολουθησαν αρκετοι...ητε μεγαλοι και με χαρωποιει που κοντα μου τραβηξα και μικρους....στην νηστεια στην προσευχη και στους κανονες της εκκλησιας...
Προσωπικα Σακη εγω αυτο το χαπατο πλεον δεν το τρωω φιλε δικαιωμα του καθενος αλλα και δικαιωμα μου να μην πιστευω σε αυτο που λες εκκλησια και παπαδιλικη κλπ.
-
Εκκλησία
ρε σακη μου θυμηζεις κατι ιεχοβαδες που ερχονται καθε χριστουγεννα και πασχα τις ιερες αυτες μερες του χριστιανισμου για να μας δωσουν χαρτακια και βιβλια.δεν ειναι τυχαιο που διαλεγουν αυτες τις ημερες. εσυ με το μυαλο που διαθετης τι πυστευεις οτι αυτο που εβαλες ειναι αληθηνο? παλι τυχαιο τετοιες μερες? εσυ εχεις παει σε πολλα μοναστιρια και να τρωνε κρεας? μην πηγαινεις μονο σε γκρεμισμενα και γενικα μερικοι μου θημηζουν σαν να βλεπω mega chanel μες την παραπληρωφοριση. οποιος δεν πυστευει η ειναι ντεμι ειναι δικαιομα του. ας παει πρωτα εδω στην χασια σε μια εκλησια που κανει εξορκισμους και μετα ας κανει οτι θελει. και στην τελικοι και αυτοι που δεν πυστευουν πρεπει να νιωθουν υποχρεωμενοι στον χριστο και στον τριαδικο θεο γιατι αμα δεν ηταν αυτος να μας ξεχωρισει απο τους μογκολους τωρα τα χωρια και οι πολης θα λεγοντουσταν οπως πριν 200 χρονια που ηταν οι τουρκοι εδω.
σακη δεν το λεω προσωπικα απλος οποιος πυστευει δεν θα βλεπει αυτα τα θεματα και δεν θα απαντανε.και οσοι τα διαβαζουν θα εσθανονται αιδια οπως και εγω. και εγω μπικα γιατι ελεγε εκλησια. -
Εκκλησία
ρε σακη μου θυμηζεις κατι ιεχοβαδες που ερχονται καθε χριστουγεννα και πασχα τις ιερες αυτες μερες του χριστιανισμου για να μας δωσουν χαρτακια και βιβλια.δεν ειναι τυχαιο που διαλεγουν αυτες τις ημερες. εσυ με το μυαλο που διαθετης τι πυστευεις οτι αυτο που εβαλες ειναι αληθηνο? παλι τυχαιο τετοιες μερες? εσυ εχεις παει σε πολλα μοναστιρια και να τρωνε κρεας? μην πηγαινεις μονο σε γκρεμισμενα και γενικα μερικοι μου θημηζουν σαν να βλεπω mega chanel μες την παραπληρωφοριση. οποιος δεν πυστευει η ειναι ντεμι ειναι δικαιομα του. ας παει πρωτα εδω στην χασια σε μια εκλησια που κανει εξορκισμους και μετα ας κανει οτι θελει. και στην τελικοι και αυτοι που δεν πυστευουν πρεπει να νιωθουν υποχρεωμενοι στον χριστο και στον τριαδικο θεο γιατι αμα δεν ηταν αυτος να μας ξεχωρισει απο τους μογκολους τωρα τα χωρια και οι πολης θα λεγοντουσταν οπως πριν 200 χρονια που ηταν οι τουρκοι εδω.
σακη δεν το λεω προσωπικα απλος οποιος πυστευει δεν θα βλεπει αυτα τα θεματα και δεν θα απαντανε.και οσοι τα διαβαζουν θα εσθανονται αιδια οπως και εγω. και εγω μπικα γιατι ελεγε εκλησια.ιαχοβας εεεε? μμμμμ καλη σκεψη μανο…τουλαχιστον εχουν και χρηματα αυτοι...
-
Εκκλησία
Σε εσενα .αλλα Μιλαω γενικα οχι ειδικα σε εσενα
Μιας και απευθυνεσε σε εμενα να σου απαντησω.
Επειδη δεν μπηκες στον κοπο να διαβασεις ολοκληρο το θεμα και να ελενξεις την πηγη να σε Πληροφορησο οτι το Σαιτ το οποιο δημοσιευη το αρχικο θεμα ειναι ενα σαιτ που υπαρχει με σκοπο να Χαροποιει τους αναγνωστες του με τον ιδιαιτερο τροπο του "Εξυπνου" χιουμορ μεσα απο τις λεξεις.
Απευθυνεται σε ατομα με Νοημοσυνη δλδ με δεικτη εφυιας ανω του 70 εαν δεν μπορει καποιος να κατανοηση την Ιδιαιτεροτητα του Χιουμορ του τοτε λυπαμε.
Απο εκει και περα ουδεν σχολειο και εαν θελεις να μιλησουμε περι πιστεως και γραφων ας κανουμε διαλογο με, εαν οχι επικληση στη διανοια και στην αυθεντια σε γραπτα και αναφορες στα βιβλια πιστεως τησ εκαστοτησ θρησκεια προς συζητησεη οπως παρατηρησες κατα το διαλογο μου με τον ntraaxtar.και στην τελικοι και αυτοι που δεν πυστευουν πρεπει να νιωθουν υποχρεωμενοι στον χριστο και στον τριαδικο θεο γιατι αμα δεν ηταν αυτος να μας ξεχωρισει απο τους μογκολους τωρα τα χωρια και οι πολης θα λεγοντουσταν οπως πριν 200 χρονια που ηταν οι τουρκοι εδω.
Οσον αφορα αυτο χρωστω τον πολιτισμο και την Παιδεια μου στους Αρχαιους ελληνες οι οποιοi ητανε ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ αρα ειδολωλατρες για σενα και πρεπει να τους αποκυριξεις σαν σωστος χριστιανος.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Εκκλησία
Σακη σου ειπα δεν στο λεω προσωπικα. Αλλα να ξερεις και απο το ποιο χαζο περναει το υποσυνηδιτο μηνημα που θελει καποιος εσκεμενα. Εγω απο γραφτα και βιβλια δεν ξερω. Αλλα δεις τι ειναι η πυστη, κανει μεχρι και γραμματιζουμενο να απορει τι ειναι .σου λεει εγω ξερω ποιο πολλα γραμματα ειμαι ποιο εξυπνος απο αυτον γιατι δεν μπορω να τον κανω να του περασω αυτο που θελω εγω.
-
Εκκλησία
Tη λετε ΟΡΕ τορα περη κανωνων , ΠΙΟΥ του ΧΡΙΣΤΟΥ??? Του ταπηνου!!!. Η των δικων σας κανωνων.??? Εσεις οπου δειμιοργισατας κανονας στη πλατη του ονοματος του. ΤΟΥ??? Δειμιουργισατε δεκαδες θρεισκιες ις βαρος ΤΟΥ???
Να πηστεβετε σε οτι θελετε. Να τιμαται οπιον θελετε. Να μη τρωτε κρεας αυτες τις μερες, Να τοιμαται και τον πεινασμενω το αν αυτες τις μερες του δωσετε κοματι κρεας και το φαη ο """αμαρτολος""" οπος θα τον αποκαλεσετε. Μονο αυτες οι μερες μετρανε??? Μαλον εκρεπεστε με πολα λαθοι. δεστε προτα τα δικα ΣΑΣ λαθοι. Γιατη τρεχεις να βρεις θησαβρους?? Αμαρτολε. Δεν κανη. Λεη η εκλησια. ΑΑΑ ναι .!!! για να βοηθησεις αυριο τους φτοχους και πηνασμενους. Καταλαβα. ΑΜΗΝ. Ολος ο χρονος για μενα ειναι Αγιες μερες. ΑΜΗΝ. Ρωτησες ποσοι αυτες τις μερες δεν εχουν να βαλουν στη κατσαρολα??? ΑΜΗΝ . καπιες ενοριες βοηθανε. τα βλεπω. Αλλα οταν βλεπω τραγοπαπα με μερσεδες με πιανη ευκιλια. ΑΜΗΝη ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
Εκκλησία
Tη λετε ΟΡΕ τορα περη κανωνων , ΠΙΟΥ του ΧΡΙΣΤΟΥ??? Του ταπηνου!!!. Η των δικων σας κανωνων.??? Εσεις οπου δειμιοργισατας κανονας στη πλατη του ονοματος του. ΤΟΥ??? Δειμιουργισατε δεκαδες θρεισκιες ις βαρος ΤΟΥ???
Να πηστεβετε σε οτι θελετε. Να τιμαται οπιον θελετε. Να μη τρωτε κρεας αυτες τις μερες, Να τοιμαται και τον πεινασμενω το αν αυτες τις μερες του δωσετε κοματι κρεας και το φαη ο """αμαρτολος""" οπος θα τον αποκαλεσετε. Μονο αυτες οι μερες μετρανε??? Μαλον εκρεπεστε με πολα λαθοι. δεστε προτα τα δικα ΣΑΣ λαθοι. Γιατη τρεχεις να βρεις θησαβρους?? Αμαρτολε. Δεν κανη. Λεη η εκλησια. ΑΑΑ ναι .!!! για να βοηθησεις αυριο τους φτοχους και πηνασμενους. Καταλαβα. ΑΜΗΝ. Ολος ο χρονος για μενα ειναι Αγιες μερες. ΑΜΗΝ. Ρωτησες ποσοι αυτες τις μερες δεν εχουν να βαλουν στη κατσαρολα??? ΑΜΗΝ . καπιες ενοριες βοηθανε. τα βλεπω. Αλλα οταν βλεπω τραγοπαπα με μερσεδες με πιανη ευκιλια. ΑΜΗΝποιος εκανε δικους του κανονες…....που γνωριζει ο καθενας τα καλα του αλλου.....πιστευει ο καθενας εκει που τον μαθαν.....και και και....οσο για τους παπαδες? κανε αυτα που λενε μην κανεις αυτα που κανουν..αυτα ειναι για μενα ετσι....
-
Εκκλησία
Οι 12 θεοι τι ηταν ανθρωποι δεν ηταν; ετσι λενε εξωγυινοι με πολυ μεγαλοι τεχνολογια. Σε ποιον να πυστεψω σε εναν ανθρωπο; αυτοι δεν ηντουσταν θεοι αληθηνοι. Ενας ειναι ο αληθηνος θεος.αιλος αορατος και πανταχου παρον.
ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ Ο ΔΕΙΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ !! και ο Χριστος ενας Ταπηνος αγγελος ΤΟΥ. Ισως καπιος Απολον. ΕΝΑΣ ΑΠΟ-ΟΛΟΝ
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
Εκκλησία
Αν σε αρπαζαν τοτε παιδι οι τουρκοι εσενα ΕΛΛΗΝΑ θα σε καναν μουσουλμανο φανατικο. Οπου τορα οπου μεγαλωνες αλιος θα μηλουσες. ''''Ελληνοτουρκομπασταρδε.'''' Γιαυτο ας αφησουμε την καθε θρεισκια με σεβασμο να υπερετη το πηστεβω του καθε ανθροπου σε αυτο οπου εμαθε η καταλαβε που πρεπη να πηστευη.
Σε μένα αναφέρθηκες?