Ασε φιλε μου μην το συζητας. Εχω προσωπικη εμπειρια. Ο πατερας μου είναι επαγγελματιας οδηγος φορτηγου. Το ’94 σε μια διασταυρωση, δυο παππουδες, αδελφια 69 κ 74 χρονων, βγηκαν στην μεση ανεμελοι. Ο πατερας μου εκανε τετοιο αποτομο ελιγμο για να τους αποφυγει που σηκωθηκε στης πλαϊνές ροδες το φορτηγο, από ότι λενε μαρτυρες κ ο πατερας μου. Δυστυχως όμως το μοιραιο ηταν αναποφευκτο κ οι δυο παππουδες δεν ζουν. Ποιος φταιει? Τα παιδια τους που υπεγραψαν για να συνεχισουν να εχουν οι παππουδες διπλωμα? Η πολιτεια? Αν χανοταν και ο πατερας μου? Γιαυτο πρεπει να λαμβανονται μετρα για την αποφυγη τετοιων περιστατικων. ΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ…
-
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΩΣ …
@wolf:
Ο παππούς Ταλιαδούρος βουλευτής νομού Καρδίτσας ο οποίος ήταν μέγας εκτροφέας βοοειδών.
Το εκτροφείο πάει καλά μέχρι και σήμερα με αύξηση των βοοειδών από τον εγγονό και νυν βουλευτή.
Τα συμπτώματα σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας στον νομό κάνουν θραύση.
πρεπει να εχεις προσωπικη αποψη περι βοοειδων
-
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΩΣ …
Το σίγουρο ειναι ότι αυτοί που μας κυβερνάνε προέρχονται απο ατύχημα κάλπης.Iσως να ήταν καλύτερα να υπήρχε ηλικιακο ανώτερο όριο ψήφου όπως και διπλωματος.Εδω που τα λέμε για να διαβάσει μόνο ένας ηλικιωμένος τα πετραχήλια-ψηφοδέλτια ήθελε μια μέρα.
πετραχήλια-ψηφοδέλτια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χα,χαχα,χα,χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :3_8_14: