Ξερει μηπως κανεις πως μπορουμε να καταλαβουμε το κουρασανι στην επιφανεια της πετρας χωρις να το καταστρεψουμε?
-
Κουρασανι το υλικο της εποχης!!!!
Μαστόρια για πείτε και εμένα του νέου τι είναι το κουρασάνι? :36_2_1:
Καταυλακιώτη, κόβεσαι, να ξανάρθεις το Σεπτέμβρη με τον κηδεμόνα σου.
Τασε , αυτοι , φαινεται , και τις τρυπες , με μαρμαρα τις κλεινανε !
"Το κουρασάνι είναι ένα είδος κονιάματος που ανακαλύφθηκε και χρησιμοποιήθηκε κατά τους ρωμαϊκούς και βυζαντινούς χρόνους.
Αποτελείται από θηραϊκή γη, ποταμίσια άμμο, κεραμάλευρο και υδρασβέστιο.Με λιγα λογια , σπαζαν το βραχο για ν' ανοιξουν την τρυπα. Τα κομματια τα θρυμματιζαν και με το σκονη αυτη εκαναν το κονιαμα , προσθετοντας ειτε σκονη κεραμιδιων , ειτε ασπραδι αυγων , ως συνδετικο υλικο.
Επειδη , δε, ειχε κατασκευασθει απο τμηματα της ιδιας πετρας , πε την παροδο του χρονου , δεν ξεχωριζε καθολου απο το συνολο .
Να το φερεις γραμμενο 32 φορες , σε κολλα αναφορας !
Και προστιμο : θα κυκλοφορησεις με το καμπριο , το μανιακο στην παραλιακη για καμακι…. -
κ υπαρχει τροπος να σπασει κ ευκολα αν ειναι οντως κουρασαν…βαζεις βαμβακι το ποτιζεις με οινοπνευμα κ το βαζεις φωτια ,αυτο αρχιζει κ σκαει μολις ζεσταθει:36_2_1:το ειδα απο εναν μπαρμπα που πηγαμε σε ενα μερος κ το κανε,δεν διεκρινες τιποτα στον βραχο κ μολις το καψε εσκασε κ πηρε εναν χαρτι απο μεσα κ κατι λιγα κομματια:36_2_1:
-
Τασε , αυτοι , φαινεται , και τις τρυπες , με μαρμαρα τις κλεινανε !
αμέ τι εμείς είχαμε πολιτισμό βρε, σιγά να μην φτιάχναμε και χαρμάνι :36_2_1::36_2_1:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
mpravo taxma!!!
etsi akrivws einai!!
imoun kai egw martiras enos kolaouzo pou vgike me ton idio tropo!
ena flogistro gia ligi wra kai amesws skaei kai pernei fwtia!!
oute nera oute fournous!!!
xexe
to kolaouzo vgike stin perioxi tou 42 xiliometro sto fylakio konta sto diasparto!
plai apo ena samari alogou (omoioma/).
thnks tagma!!!!!!! -
:36_2_1: o μονος τροπος αυτος ειναι για το συγκεκριμενο υλικο,,επισης υπαρχει κ ενας αλλος τροπος για πιο αρχαιο υλικο:36_2_1:περνεις τα βρασμενα σταφυλια απ το βαρελι που μενουν οταν κανεις κρασι κ απο αυτα νομιζω κανουν ξυδι…το ξυδι το ριχνεις στο υλικο πανω κ αυτο επειδη περιεχει αυγο μαλακωνει πολυ...θελει ομως να το αφησεις καμια δυο μερες:36_2_1:
-
@admin:
τετοια παραμυθακια μην τα πιστευετε,οτι χτιζετε σπαη με εργαλεια και μονο
Εδώ το έχω και με μπαταρία για να μην κουβαλάμε γεννήτριες :36_2_1:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Εγω παντως 3 μπουκαλια οινοπνευμα εριξα σε ενα κρουασαν και δεν ελιωσε ..ηθελα να φαω την σοκολατα…...επειδη ηταν σε δυσκολο μερος και μαλλον 1-2 κομματια το παρατησα!
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
bazw stoixima me ton pari pos mai to inopnebma i oti dipote olo, eflekto ama to kapsoume to kourasani spaei, kai kapnizei entona…kai me to ksidi malakoni kai tribete san bregmenos asbestis..stoixima pari 50 soublakia kai retsines georgiadi...:7_4_33::7_4_33::36_2_27:
-
Εγω παντως 3 μπουκαλια οινοπνευμα εριξα σε ενα κρουασαν και δεν ελιωσε ..ηθελα να φαω την σοκολατα…...επειδη ηταν σε δυσκολο μερος και μαλλον 1-2 κομματια το παρατησα!
Επειδη εφτασες κοντα,μνημονευσες οινοπ.αν βρεις και το αλλο,συν ενα μικρο θαυματουργο εργαλειο,,το εχεις λιωσει οπως το κερι!!δεν ηταν μ@@@@@ς αυτοι που τα εφτιαχναν ετσι!!
-
@giannhs:
bazw stoixima me ton pari pos mai to inopnebma i oti dipote olo, eflekto ama to kapsoume to kourasani spaei, kai kapnizei entona…kai me to ksidi malakoni kai tribete san bregmenos asbestis..stoixima pari 50 soublakia kai retsines georgiadi...:7_4_33::7_4_33::36_2_27:
μεσα σου εχω ενα σπηλαιο για μαλακωμα,και καπνισμα
:36_21_4: -
Επειδη εφτασες κοντα,μνημονευσες οινοπ.αν βρεις και το αλλο,συν ενα μικρο θαυματουργο εργαλειο,,το εχεις λιωσει οπως το κερι!!δεν ηταν μ@@@@@ς αυτοι που τα εφτιαχναν ετσι!!
Δεν καταλαβα την απαντηση σου ,μαλλον θα φταει η γριππη,οχι η μεξικανικη χαχαχα…αν θες κανε ενα εξπλαιν:36_21_4:
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ