παιδια ξερει κανεις αν στην ολη ιστορια του γιαννουλη ακουγετε το ονομα ΓΚΑΤΣΗΣ οχι ο στρατοδικης ΓΚΑΣΤΗΣ΅, να μην μπερδευομαστε.
-
Γ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ mia mikrh plhroforia.
γιασας ,επιδη λιπο συνεχεια ,τορα εκατσα να ξεκουραστο ,και διαβαζω ,και της 9 σελιδες ,του γιανουλη.μπερδεμα πιγε να γινη ,χρηστοζ,ευτηχος ο χαμπος εβαλε με τη σηρα της φωτο πιος ειναι ο γιανουλης διαμαντης κτλ,,φιλε ακρητα ,ενα χοριο εκει πανο το λενε πευκο αν θυμαμε καλα ,ειχε πολυ καλο λιμερι ο γιανουλης ,,επισης σημερα ακομα ζη και ειναι και σε πολυ καλη καταστασση υγειας ,,κολιτος του ανταρτης ,αν ενδιαφερεσε μπορης να μου το ζητησης να σου πο ,,σε πμ,,,,και επισης να σημπληροσω ,τον περασαν στρατοδικιο,γιατι αποτηχε να καταλαβη τα γρεβενα ,,,,,,πασμαν φιλε μου μην γραφης συνεχεια μαλακιες στης ιστηριες αντατων γιατι μπενη το δικοσου ποστ μπροστα και δεν θα μινη κανα μερα το δικο μου μπροστα ασε να το δη ο ανθροπος ,κατσε και λιγο ,,σορι ,,ακριτα υπαρχει και βιντεο
-
γιασας ,επιδη λιπο συνεχεια ,τορα εκατσα να ξεκουραστο ,και διαβαζω ,και της 9 σελιδες ,του γιανουλη.μπερδεμα πιγε να γινη ,χρηστοζ,ευτηχος ο χαμπος εβαλε με τη σηρα της φωτο πιος ειναι ο γιανουλης διαμαντης κτλ,,φιλε ακρητα ,ενα χοριο εκει πανο το λενε πευκο αν θυμαμε καλα ,ειχε πολυ καλο λιμερι ο γιανουλης ,,επισης σημερα ακομα ζη και ειναι και σε πολυ καλη καταστασση υγειας ,,κολιτος του ανταρτης ,αν ενδιαφερεσε μπορης να μου το ζητησης να σου πο ,,σε πμ,,,,και επισης να σημπληροσω ,τον περασαν στρατοδικιο,γιατι αποτηχε να καταλαβη τα γρεβενα ,,,,,,πασμαν φιλε μου μην γραφης συνεχεια μαλακιες στης ιστηριες αντατων γιατι μπενη το δικοσου ποστ μπροστα και δεν θα μινη κανα μερα το δικο μου μπροστα ασε να το δη ο ανθροπος ,κατσε και λιγο ,,σορι ,,ακριτα υπαρχει και βιντεο
Γεια σου ρε ανδρονικε, ναι πηγε να γινη ενα μπερδεματακι αλλα τελικα με προλαβε ο χαμπος και το διορθοσε, να ναι καλα. το χωριο πευκο που λες το ξερω και παιζει καποιο ρολο σημαντικο στην ιστορια μας, μιας και τα λιμερια του ηταν στα λιβαδια της παλιας κοτυλης, που ειναι πολλυ κοντα στο πευκο. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΘΕΣ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΝΑ Π.Μ. (οπος ανεφερα και γο ξερω καποιον που ηταν 1000% απ τους εμπιστους του Γιαννουλη. αλλα ο ανθρωπος ειναι σε βαθια γεραματα και δυσκολο να παρεις πληροφοριες. τωρα οσο για τα γρεβενα, ναι αυτο ηταν η σταγονα που ξεχυλησε, οπος σιγουρα θα ξερεις εκτος απ τα ερωτηκα που ειχαν πεχτει. σε μια μαχη στον γραμμο (δεν θυμαμε τωρα ποιο υψωμα τον εβαλαν να υπερασπηση), αλλα οταν καταλαβε οτι πλεων δεν μπορουσε να κανει τιποτα, για να σωσει τους αντρες που του ειχαν απομηνη, εγκατελιψε την θεση του, και προσοπικα πιστευο οτι καλα εκανε γιατι οπος ολοι γνωριζουμε απεδηξε τι αξιζε σαν αξιοματικος απο το 1940. τελος δεν καταλαβα για ποιο βιντεο εννοεις φιλε μου. περιμενω μυνημα σου.
-
φιλε ΚΑΠΤΕΝ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ, ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΟΠΟΣ ΤΟ ΕΘΕΣΑ, ΑΛΛΑ ΕΓΡΑΨΑ ΠΩΣ ΕΙΔΕ ΤΑ ΡΕΟ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΘΗΚΕ ΑΠ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΓΡΑΨΑ, ΟΤΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΦΩΡΤΟΝΑΝ, ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ 2 ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΤΙ ΠΕΡΙΕΙΧΑΝ. ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΛΕΓΕ Μ….Σ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΑΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΗΧΑΝ κιτρινα?? τελος παντων εγω αυτα ξερω.
2. πως τον λεγαν τον τυπα ε? λογο του οτι ο γιος του ειναι φιλος μου ειμασταν συμαθητες δεν θα ηθελα να βγαλω φορα το ονομα, ολη η οικογενια ελειπε στον καναδα μετα τον πολεμο. οταν γυρισαν κατα το 1990 πανω κατω ημερομινια δεν θυμαμε ακριβος αλλα απο τοτε ο γιος του και εγω ειμασταν στην ιδια ταξη. σε μια κουβεντα που ειχα με το παλικαρι μου ειπε οτι ο πατερας του οταν ειρθαν ελλαδα και εμεναν εδω, εφευγε για το χωριο και οταν τον ρωτουσε που πας μπαμπα? ξερεις τι απαντουσε? ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΩ ΤΟΝ ΤΟΡΒΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ. :36_2_56: για να μιλιση ο πατερας του ξεχασε το, παντως το αγαπημενο του τραγουδι ειναι οι ΚΛΕΦΤΕΣ που τραγουδαει ο αλεκος κιτσακις και το χωρεψε και στο γαμο του γιου του οσο μπορουσε γιατι πλεον δεν μπορει να περπατιση καλα.
YouTube- The Greek Revolution 1821 - Oi Kleftes :5_2_108: αντε να σου πο μονο οτι το επιθετο του ξεκιναει απο Δ. τωρα τι ονομα χρισιμοπιουσε σαν καπετανιος δεν ξερω. φιλικαγεια σασ παιδια πολυ ενδιαφερον για τον γιανουλη.φιλε ακριτα πηγενε στον παπαιοανου ηταν υπαργηγοσ στο γραμμο θα στα πει ολα λιγο ποιο πανο απο το χοριο σου.το πασχα που θα ρθο στο χοριο σου θα σου πο για τα μονοπατια φιλικα νεστορ