Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Χαμηλές τιμές ανιχνευτών
Πως είναι δυνατόν ….να ακούτε και οι δύο,από το ίδιο ράδιο ταυτόχρονα,την ίδια συχνότητα.....και ο ένας να ακούει BBC και ο άλλος DW ???????????
@soulis1:
Αντε καλα Στο ειπα εγω στο ειπε ο μεταλικος Θα μιλισουμε αυριο?
Και λοιπον??? τι σημαινη αυτο? οτι παρεκτρεπομαι? Για καθιστε ρε boys, δηλαδη τι δεν καταλαβαινετε για πειτε μου.
Εκανα μια σαφη ερωτιση Και περιμενω μια σαφη απαντιση Τη δεν καταλαβενεις Θα μιλισουμε αυριο στο τηλ
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Soulis1
Α και που εισαι το BMW που εχω φοραει SMG σαζμαν Οποτε χρειαζετε κατεβαζη μονο του ταχητητα
Α και που εισαι το BMW που εχω φοραει SMG σαζμαν Οποτε χρειαζετε κατεβαζη μονο του ταχητητα[/QUOΕ Εισαι ok. ακολουθα απο πισω σταθερα.
Α και που εισαι το BMW που εχω φοραει SMG σαζμαν Οποτε χρειαζετε κατεβαζη μονο του ταχητητα[/QUOΕ
Εισαι ok. ακολουθα απο πισω σταθερα.
Αντε καλα …........
@ioylios999:
@soulis1: Α και που εισαι το BMW που εχω φοραει SMG σαζμαν Οποτε χρειαζετε κατεβαζη μονο του ταχητητα[/QUOΕ Εισαι ok. ακολουθα απο πισω σταθερα. …......να προσέχετε μόνο .....να μην τρακάρετε .......:36_2_34::36_2_34:
…......να προσέχετε μόνο .....να μην τρακάρετε .......:36_2_34::36_2_34:
,…..............