Το θεμα αυτο ελπιζω το Καλοκαιρι να μεταφερθει στην ενοτητα ''Αυτα που βρεθηκαν''.:11_9_16: Καλη σοδεια
-
2013, χρονια αρσεων ελληνικων θησαυρων
Και, με την ευκαιρια, να σημειωσουμε και κατι. Οι ανθρωποι, που φαινονται επενω στο γεφυρι (στο προηγουμενο ποστ), υποτιθεται οτι, ειναι οι χρυσοθηρες με τον εξοπλισμο τους (τι εξοπλισμο δηλαδη; … αυτοι και το βρακι τους). Τετοια λαμογια μονο στην Ελλαδα μπορειτε(;) να συναντησετε. Μπορει
-
Τι εχω προγραμματισει για το 2013
- Εξ-επτα Αδειες μεσα στην Ανοιξη. Οι τρεις θα ειναι απο αναψηλαφηση παλαιων υποθεσεων και οι αλλες απο νεες ιστοριες. Ευελπιστω σε ενα τουλαχιστον 50-60% επιτυχια.
- Αναψηλαφηση-ξεσκαρταρισμα ολων των υποθεσεων (μιας δωδεκαετιες) με την τελευταια βεργα μου. Αυτο ειναι μιση ημερα χρονος (κατα μεσο ορο) για καθε μια (και αυτο γιατι αυτη μου ανατρεψε την εικονα που ειχα μεχρι χθες για καποιες απο τις περιπτωσει μου). και
- Επαγγελματικοτερη οργανωση, αν ολα πανε κατ' ευχην.
Αυτα σαν αμεση προτεραιοτητα.
Αρκετα ζοριστηκα τα τελευταια χρονια. Μεχρι εδω ηταν.
-
Ευχαριστω
Και κατι αξιοσημειωτο.
- Εξ-επτα Αδειες μεσα στην Ανοιξη. Οι τρεις θα ειναι απο αναψηλαφηση παλαιων υποθεσεων και οι αλλες απο νεες ιστοριες. …
Στις τρεις αυτες περιπτωσεις, που ειναι απο αναψηλαφηση, εχουν προηγηθει και αλλα σκαψιματα με κατι πεταγματα (σε σχεση με το σημειο που ειμαι εγω τωρα, απο 50μ μεχρι 350(;)μ.