χερετω τους φιλους σηναδελφους ,κοιτατε να δητε ,,,,δεν ξερω πος με εχετε ψηχολογιση ,αλα εχω να σας πο ,δεν ειμαι θεος ουτε υπερανθροπος ,απλα εχω το χουι αυτο με της λιρες κτλ.τορα ολοι το εχουμε αυτο αλα με διαφορετικο τροπο και αντηληψη ,,να καταλαβης φιλε κρις για τα χωραφια και της δουλιες μου κτλ ,φετος τα εχω σπιρη ολα σιταρια κι ετσι εχω ολο το χρονο για της λιρες κτλ,οσο για τα μετοπα μην νομιζης πος επιδη λεο πος εχω 4 ,,5 ,,μετοπα πος θα χασο μπαλα ,ξερω να κινουμε κτλ ,δεν τα περνο ολα σβαρνα ,σιγα σιγα ,1 μηνα την μια ενα μηνα την κτλ,το θεμα ειναι οπος λεει και ο καραβιτης ,να εχει ψωμι κτλ ,αυτο κανης δεν το ξερη μεχρι να αποδηχτη στην πραξη ,γιατι συνφονα με τα λεγομενα μου ,και της πληροφοριες μου κτλ σε καπια δουλια να αξιζη μπορη να εχουν βγη τα λεφτα εστο και απο τυχη πρην ,,,πχ,,,5 10 χρονια που να το ξερω ,αλα αν δεν τρεξης δεν γινετε τιποτα υπαμε δεν ειμαι θεος ανθροπος ειμαι και δινο το 200/100,,απο της δηνατοτητες μου ,,τη αλο πρεπη να κανο διαθετο καλη γκαμα μηχανηματον ,αλα δεν κανο το λαθος που κανουν πολυ απο μας ξερω τη πιανουν πος το πιανουν κι αν εχει και τη εχει κτλ ,και ολα αυτα απο τεραστια εμπιρια που εχω στα μηχανηματα μου ,απο κει και περα αν εχει καπου να ειστε σιγουρη πος θα τα παρω δεν διανοουμε να μου σταθη εμποδιο κατι μπροστα μου ,,,αυτα εχω να πο συναδελφοι ,που σας σεβομε ολουε σας και σας ευχομε ολους σας να πιασετε μια δουλια καλη ,γιατι σημερα δουλια καλη δεν βρησκετε ευκολα ,και δεν φτενε τοσο τα μηχανηματα ,αλα οι δουλιες ,ναστε καλα ολοισας ,θα γραφω οταν εχω κατι να πο ,και κατι για τον γκολτεν που τον αρεσε οι υστορια ,,κοιτα φιλε μου ,ετσι ειναιη ομολογια του ,αλα ειναι μονο για την ιστορια ,δεν παρασερομε τη να την κανο εγω την ιστορια οκ,καλη αλα μεχρι εκει το δουμι για μενα ειναι το τεφτερι που λεει ,προφανος οι οικογενια δεν ξερη απο αυτα οι λογαριασμοι ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΤΣΙ ,πος ειναι οι κοδικες ξερης εσυ πος ειναι κτλ,,και αυτο το θεμα θα εχω τον χρονο να το δουλεψω να δο πος ειναι κτλ,με τη σηρατου ,ετσι ειναι η δουλιες αυτες ψυχοφθορες και μακροχρονιες κτλ ,τη να κανο μονο θεος δεν ειμαι τα λεμε ,,