Τους τελευταιους μηνες εμφανιστηκε στη θεσσαλικη πιατσα ενας τυπος,ο οποιος χτυπα το χερι του στην κοιλια και δειχνει στοχους με το χερι.
Εχετε δει κατι παρομοιο?
Εξηγειται αυτη η μεθοδος η προκειται για κοινο λαμογιο?
Σας ακουω..
Υ.Γ
Καλη χρονια
-
Μουζουκτσης η Χειροσκοπος?
τέτοιο γουρούνι δεν χωνεύεται δια χτύπους επί της κοιλιακής χώρας αλλά με ορό σόδας :36_2_35::36_2_35::36_2_35::36_2_35:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Ναί τον είδα σε ένα μπουζουκτσίδικο να χορεύει :36_2_48:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=NVikAP_SLH8"]YouTube- Fat man belly dancing[/ame]
Άρε πλάκα να βγάζει στ'αλήθεια στόχους ο μπάρμπας να μείνουμε όλοι…
:36_11_10:
-
@The:
εμενα με πετυχε στον τροπο που κοιμαμαι…και εξεπλαγην,γιατι μερικες φορες κοιμαμαι αναποδα στο κρεββατι...
Τι να πω?Υπαρχει επιστημονικη εξηγηση?Βλε Βαλαντη θα μας τρελανεις!!!! Εσενα σε ειδε οτι εισαι αναποδος και γιαυτο στο ειπε. Δηλαδη εαν εμενα μου πει κατι σχετικο με φαλακρα θα πεσει εξω????
Αστειευομαι…..
-
o Τάσος το τελλούριος έχει γνώσεις επί του θέματος, είχα πάει να ασχοληθώ και εγώ αλλά το ξεπέρασα και το ξανάριξα στην κβαντική!!!
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Aνα πάσα στιγμή στην επιφάνεια της Γης, πέφτουν χιλιάδες κεραυνοί. Η μεγαλύτερη συχνότητα συναντάται στους τροπικούς, και στις περιοχές με τροπικές καταιγίδες.Έτσι το φορτίο που καταλήγει στη Γη δεν είναι ισομοιρασμένο με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια διαφορά δυναμικού μέσα στη Γη. Αυτή η διαφορά κάνει το φορτίο να ρέει μέσα στη γη υπο μορφή εναλασσομένου ρεύματος με συχνότητες από 0,3 μέχρι 21000 Hz. Η μεγαλύτερη συγκέντρωση παρατηρείται γύρω στις 5000. Στο βόρειο ημισφαίριο κατα τη διάρκεια της ημέρας η κατεύθυνση αυτών των πανίσχυρων ρευμάτων είναι από βορρά προς νότο ενώ μετα τη δύση του ηλίου αντιστρέφονται. Οι γραμμές κατεύθυνσης είναι σχεδόν παράλληλες μεταξύ τους και σχηματίζουν μέσα στο φλοιό κάτι σαν δίχτυ μαζί με τα δευτερεύοντα που ρέουν από ανατολή προς δύση. Είναι οι λεγόμενες γραμμές HARTMANN. Τα σημεία τομής ονομάζονται κόμβοι και θεωρούνται σημεία αρνητικής ενέργειας.
Έχουν σε τοπικό επίπεδο την ιδιότητα να ακολουθούν τα πιο αγώγιμα πετρώματα και σε σημεία αυξημένης αγωγιμότητας με την πάροδο του χρόνου συγκλίνουν τις γραμμές τους και παρατηρούνται εξάρσεις της έντασης τους.