καλο μηνα παλικαρια με υγεια και οσο το δυνατον περισσοτερα χαμογελα να μας ερθουν οι γιορτες
-
Καλό μήνα
Τι καλος μηνας θα είναι αυτος με 3η δοση φορου εισοδήματος , με 4η δοση ενφια , με τελη κυκλοφοριας , με ασφαλιστηρια οχημάτων , με δοσεις δανειου , με φπα …....δεν συνεχιζω άλλο θα παω να φαω κανα μπαγκλαβα γωνια να γλυκαθώ λιγάκι , καλο μας μηνα ( μακαρι αλλα μπα ) .......οποιος ξερει το email του Αι Βασιλη να μου το πει να του ζητησω κατι τις που θελω...........:36_15_1:.......ψιλοπράματα όχι τιποτα σοβαρο !
-
Καλό μήνα
Τι καλος μηνας θα είναι αυτος με 3η δοση φορου εισοδήματος , με 4η δοση ενφια , με τελη κυκλοφοριας , με ασφαλιστηρια οχημάτων , με δοσεις δανειου , με φπα …....δεν συνεχιζω άλλο θα παω να φαω κανα μπαγκλαβα γωνια να γλυκαθώ λιγάκι , καλο μας μηνα ( μακαρι αλλα μπα ) .......οποιος ξερει το email του Αι Βασιλη να μου το πει να του ζητησω κατι τις που θελω...........:36_15_1:.......ψιλοπράματα όχι τιποτα σοβαρο !
βαγγο τα καυσιμα αρχισαν να κατεβενει η τιμη ?
-
Καλό μήνα
το αντιθετο φιλαρακι γτ γινεται κατευθειαν με 10 αγορασες πουλα με 11 γτ το πας 12 ενω το αποθεμα το πηρες με τη μειωμενη τιμη
Ναι αλλά αυτά πήγαν καβαντζα? Το απόθεμα πρέπει να πουληθεί σύμφωνα με την τρέχουσα τιμή διαφορετικά δεν μπορεί να ξανά φουλάρει!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Καλό μήνα
καβατζα στη τσεπη τους αδερφε οτι τιμη πηρες σφραγισμα θα πουλας με ενα λογικο κερδος αεβηκε κατεβηκε αυτο ειναι το τιμιο οχι οταν κατεβαινει στο επομενο γεμισμα οταν ανεβαινει το αλλο λεπτο οι τιμες στα υψη
Δυστυχώς φίλε πέρασαν οι εποχές και αν δεν το κάνουν έτσι δεν θα μπορέσουν να σταθούν!
Θα βάλουν λουκέτο και θα ψάχνεις στα 50+ χλμ για πρατήριο!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Καλό μήνα
Με έναν και μονο νομο αυτόν για τα συστηματα εισροων εκρροων εκλεισαν 2500 πρατηρια , θελουν να μεινουν τα εταιρικα μονο τα οποια τους εχει δωσει το δικαιωμα το κρατος να πουλανε κατω απ την τιμη κοστους , σιγα σιγα δεν θα μεινει επιχειρηση καμια στην επαρχια γενικα , θα πας εκει που θελουν αυτοι και θα το πληρωνεις οσο θελουν αυτοι , πχ υπαρχει νομος αυτή την στιγμη που λεει επιχειρηση που είναι σε εδρα με κατω από 500 κατοικους ασφαλίζεται στον ογα όπως και γινεται , περιπτερα , καφενεία , ψιλικατζίδικα όλα είναι στον ογα , σε λιγο καιρο όμως ολοι θα μπουν στο τεβε υποχρεωτικα τοτε να δειτε τι θα μεινει στα χωρια , εγω που εχω το μαγαζι 20 χρονια για 6 λεπτα κερδος πηγαινα όταν το ανοιξα για 6 λεπτα παω και τωρα , ενώ όλα τα αλλα αλλαξανε προς τα πανω , τεβε , εφορια , φπα , λογιστικα , οροι εταιριων , και τελος τα λεφτα που εχουμε χασει τοσα χρονια απ τα φεσια αν τα είχαμε τωρα θα είμασταν οκ αλλα βλέπεις βοηθήσαμε καποιους ανθρώπους που ειχαν αναγκη καποτε και αυτοι μας γραψανε στα αρ…......δια τους με αποτέλεσμα πολλα μαγαζια να τα παρουν οι εταιριες και οι τοκογλυφοι , τελος παντων , παλι καλα που ερχονται γιορτες και θα φαμε κανα μελομακαρωνο κανα μπαγκλαβα και γλυκαθούμε για λιγο , καλες γιορτες σε ολους !