Εδώ στον κόκκινο κύκλο βγήκε 1 κασόνι λίρες . Μπορείται να κάνεται τα τέστ
Για να μην παρεξηγηθώ δεν θέλω να ψαρέψω οτι δεν βγήκανε και θέλω να δείξεται που είναι. Μόνο κάντε μόνοι σας τα τέστ
-
Τέστ για βγαλμένα
Εδώ στον κόκκινο κύκλο βγήκε 1 κασόνι λίρες . Μπορείται να κάνεται τα τέστ
Για να μην παρεξηγηθώ δεν θέλω να ψαρέψω οτι δεν βγήκανε και θέλω να δείξεται που είναι. Μόνο κάντε μόνοι σας τα τέστ
Εδώ είναι η περηβόητη Μπάρα που γίνονταν οι ρίψεις στον Βόρειο- Δυτικό Όλυμπο και ήρθαν κατα διαστήματα πολύ μεγάλοι Έλληνες και Άγγλοι και ψάχνανε και σκάψανεΓια κοροιδα νομιζω ψαχνεις.
-
Τέστ για βγαλμένα
Την γνωμη μου ειπα.Εσενα σε ορισανε δικηγορο κανενος? Δημοκρατια εχουμε και μπορουμε να λεμε ελευθερα την γνωμη μας νομιζω.Αν εχω αδικο ας απαντησει ο αμεσα εμπλεκομενος με επιχειρηματα πανω σε αυτο που ειπα.Οποτε μην πεταγεσαι…. και δεν καταλαβαινω κιολας τον λογο που το κανεις αυτο.Μπορεις να μας διαφωτισεις?
-
Τέστ για βγαλμένα
Την γνωμη μου ειπα.Εσενα σε ορισανε δικηγορο κανενος? Δημοκρατια εχουμε και μπορουμε να λεμε ελευθερα την γνωμη μας νομιζω.Αν εχω αδικο ας απαντησει ο αμεσα εμπλεκομενος με επιχειρηματα πανω σε αυτο που ειπα.Οποτε μην πεταγεσαι…. και δεν καταλαβαινω κιολας τον λογο που το κανεις αυτο.Μπορεις να μας διαφωτισεις?
Απλά είμαι ένα ενεργό μέλος και θέλω να απαντήσεις που το τεκμηριώνεις αυτό που έγραψες!
Είσαι πολύ μικρός για να πετάς μομφή στο μπαρμπαχρηστο έναν άνθρωπο
που ηλικιακά θα μπορούσε να είναι πατέρας σου και έχει προσφέρει τόσα πολλά στην σελίδα!
Σεβασμός λοιπόν ……..!!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Τέστ για βγαλμένα
Απλά είμαι ένα ενεργό μέλος και θέλω να απαντήσεις που το τεκμηριώνεις αυτό που έγραψες!
Είσαι πολύ μικρός για να πετάς μομφή στο μπαρμπαχρηστο έναν άνθρωπο
που ηλικιακά θα μπορούσε να είναι πατέρας σου και έχει προσφέρει τόσα πολλά στην σελίδα!
Σεβασμός λοιπόν ……..!!!!Το τι κανω εγω ειναι δικο μου θεμα γιατι μπορει να ξερω κατι πολυ παραπανω απο εσενα.Εσυ δεν απαντας σε αυτα που σε ρωταω ομως και υπεκφευγεις, δηλαδη αλλα λογια να αγαπιομαστε.Μην πεταγεσαι σε αυτα που γραφω και θα σε παρακαλουσα να μην ξαναασχοληθεις και ξαναγραψεις οτιδηποτε σε θεμα που εμπλεκομαι εγω.Δεν εισαι δικηγορος κανενος και ουτε ξερεις παραπανω απο αλλους.
-
Τέστ για βγαλμένα
Το τι κανω εγω ειναι δικο μου θεμα γιατι μπορει να ξερω κατι πολυ παραπανω απο εσενα.Εσυ δεν απαντας σε αυτα που σε ρωταω ομως και υπεκφευγεις, δηλαδη αλλα λογια να αγαπιομαστε.Μην πεταγεσαι σε αυτα που γραφω και θα σε παρακαλουσα να μην ξαναασχοληθεις και ξαναγραψεις οτιδηποτε σε θεμα που εμπλεκομαι εγω.Δεν εισαι δικηγορος κανενος και ουτε ξερεις παραπανω απο αλλους.
Για να γράψεις ότι δεν σου απάντησα και υπεκφεύγω δείχνει ότι έχεις μεγάλο πρόβλημα
Εγώ σαν μέλος έκανα το χρέος μου και σου έγραψα να σέβεσαι τους ανθρώπους
που προσφέρουν στην σελίδα!
Σε αφήνω στην κρίση του admin ………..!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Τέστ για βγαλμένα
Για να γράψεις ότι δεν σου απάντησα και υπεκφεύγω δείχνει ότι έχεις μεγάλο πρόβλημα
Εγώ σαν μέλος έκανα το χρέος μου και σου έγραψα να σέβεσαι τους ανθρώπους
που προσφέρουν στην σελίδα!
Σε αφήνω στην κρίση του admin ………..!!!Συμφονω και εγω με τον Κωστα panasss ,λιγο σεβαζμος δεν βλαπτει σε καποια ατομα οπως ο μπαρμπαχρηστος.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
Τέστ για βγαλμένα
φιλαρακι λυπαμαι που σε στεναχορω ολα οπως τα λες μπορη να ειναι και ετσει εγω σου λεο οτοι αφου ο συνοδιπορος elvis87 ειπαι οτι δεν τοτε δεν κατα 99,9% σιγουρα πιο σιγουρο απο τα ακουσματα μας (δεν τον γνοριζο των ανθρωπο απλα καπια στηγμει βοηθεισε με εναν τροπω που δεν αφησε καμια αμφιβολια για την ικανωτητα του και το χαρισμα που διαθετη στα αναλυο προς αποφυγη παρεξιγισεος):36_11_14::36_11_14:
-
Τέστ για βγαλμένα
@laki:
πολυ λιγοτερο απο της ιστοριες και μυθοπλασιες που εχουμε ακουσει ανα διαστηματα ολοι μας οποτε θα επελεγα το 99,9 σαν απολυτο 100% εξαλου φαντασου οτι και ο θανατος ειναι 99,9% και για να σε προλαβο σκεψου να εισαι ζοντανος στη δευτερα παρουσια :8_1_228::8_1_228:
Φιλε πολυ σωστο αυτο που ειπες….:36_1_55: