-
Σέρρες: «Άνθρακας» αποδεικνύεται ο… θησαυρός για τους σύγχρονους Ιντιάνα Τζόουνς
Η ενδειξη υπαρχη και πολυ δυνατη.Η εισοδος ειναι απο μπαζωμενο πιγαδι
και εχει τουνελ 5μ.φιλε μπαμπη…με το συπμαθειο...γιατι δεν πας εκει να βγαλεις την δουλεια;;;;αφου εχεις την ενδειξη...βρηκες το πηγαδι...τουνελ 5μ..τι περιμενεις λοιπον;παντα καλοπροερετα τα λεω μην το παρεις αναποδα...μην υπερβαλουμε μερικες φορες απο το νημα αυτο..μετα μας πειραζει που μας τα χωνουν εδω.
-
Σέρρες: «Άνθρακας» αποδεικνύεται ο… θησαυρός για τους σύγχρονους Ιντιάνα Τζόουνς
φιλε μπαμπη…με το συπμαθειο...γιατι δεν πας εκει να βγαλεις την δουλεια;;;;αφου εχεις την ενδειξη...βρηκες το πηγαδι...τουνελ 5μ..τι περιμενεις λοιπον;παντα καλοπροερετα τα λεω μην το παρεις αναποδα...μην υπερβαλουμε μερικες φορες απο το νημα αυτο..μετα μας πειραζει που μας τα χωνουν εδω.
Φιλε αμα δεν σε καλεσουν πως θα πας. Αυτοι εβγαλαν την αδεια οχι εγω.
-
Και αφου λοιπον εισαι ραβδομαντης, ραβδοσκοπος και ολα τα συναφη δεν χριαζετε σε κανεναν να αποδιξεις αν εισαι καλος παρα μονο στον εαυτο σου.
Μπαμπικο ασε αγορι μου της μαγκιες και πανε βγαλε μια αδεια και τσεπωσε το χρυσαφι που ειναι κρυμενο και το εντοπισες. -
για να επανελθουμε στην σφαιρα της λογικης, εννοουσα απλα πως με συνεργασια αξιολογων ανθρωπων απο το φορουμ, οι κυριοι αυτι θα μπορουσαν μεσα απο μια διαδικασια ερευνων σε επιπεδα, να παρουν απαντησεις στο τι συμβαινει στο υπεδαφος.. δεν ειναι παντα πανακεια η καθε τεχνολογια.. αυτο ομως, θελει και ανοιχτο μυαλο να το νιωσει κανεις.. και μιλω για τους αρμοδιους που ελαβαν αδεια..
-
Για πια λογικη μιλαμε. Που ολες οι ιστοριες ειναι μεσα στη σφαιρα του παραλογου.
Η πρωτη ιστορια που ακουσα το 1982 ηταν ο μυλος του Καραλη και η δευτερη η λειστια του τρενου, που σε καθε νομο απο Λαμια και πανω ολοι την εχουν στην δικια τους περιοχη.
Σηματα υπαρχουν πολλα στην περιοχη αλλα χαμιλα προς την Αληστρατη που ειναι ταφαρες του κερατα.
Οσο για τον Μαμπικο γνωμη μου παντα ας σημαζευτη λιγο
(γιατι δεν ειμαστε πιτσιρικαδες εχουμε και σκοτουρες και δεν μπορουμε ανοιγοντας το φορουμ να ξεσκασουμε λιγο να διαβαζουμε συνεχεια αερολογιες)
και αν ειναι συγουρος ας βγαλει μια αδεια και με το καλο να τα παρει. Ιδαλως ολα αυτα που γραφονται ειναι παπαρδελες.
Οταν γραφεις η λες κατι το τεκμηριωνεις, ετσι εμαθα στη ζωη μου και ετσι κανω εως και τωρα. -
εγω θα μιλησω με την απλη γλωσσα τις λογικης η οποια στο συναφι μας εχη παει περιπατο εδω και κατι δεκαετιες και εχουμε γεμιση το κεφαλι μας ψεμματα με υπερμηχανηματα και κρυφες ιστοριες του αγιου ορους
και κραταμε μυστικα που τα γνωριζη ολη η υφηλιος εκτος απο τον συνεργατη μας
αυτες οι τρυπες που γιναν νομιμα ουτε οι τελευταιες θα ειναι και ουτε σταματησαν ποτε μετα το 1974
οι πληροφοριες μιλανε για τρενο γεματο ραβδους,και δεν απορουνε πως βρεθηκαν στην χωρα μας αυτοι οι ραβδοι,και να το ψαξουμε ιστορικα να δουμε αν η ιστορια αυτοι μπαζη νερα απο καπου,πιστευετε ποτε οτι θα χανοταν τετοιο φορτιο τουρκικο,και δεν θα γκρεμιζαν ακομη και τα βουνα ο τουρκικος στρατος για να βρεθει?
η οτι οι ληστες ειχαν την πληροφορια της μεταφορας πριν ενα χρονο, και ετοιμασαν νεα γραμμη και σκαψαν το βουνο για να το κρυψουν μεσα?
πολλα εργα στην τηλεοραση βλεπουν, και χασαν και την λογικη σκεψη μπροστα στον ογκο του χρυσου και του απιστευτου της ιστοριας,τους ημιθεους κομμιτατζηδες που σαν σουπερμαν κουβαλουσαν το βιος του κοσμακη και γεμιζαν νταλικες οχι με χρυσο αλλα με παπαρουνα για να την καπνιζουν αυτοι που τα πιστευουν
συνελθετε συναδελφοι του σπασμενου γκασμα και της αδειας τσεπης,αυτες οι ποσοτητες μονο στην φαντασια υπαρχουν
οι ανταρτικες λιρες μειωθεικαν δραματικα απο την ωρα που ανοιξαν τα συνορα,και μονο με κολοφαρδια θα πεσετε επανω τους
πολλα τουρκικα εμειναν απο την ανταλλαγη των πληθυσμων,και απο ατομικες αποκρυψεις
λιγα του στρατιωτικου επιτελειου πληρωμων,που και αυτο πλεον εγινε σπανιο
και πολλα αλλα αλλα σε μικροποσοτητες
οι μεγαλυτερες πραγματικες ιστοριες καταγεγραμμενες μεταφορας θησαυρων ηταν του μ.αλεξανδρου στην μακεδονια,του περσεα οταν εχασε απο ρωμαιους την μακεδονια,τις καμηλες και τα φορτηγα καρα των ρωμαιων που ενα μερος αυτου του κονβοι χαθηκε αναμεσα στα βουνα ελλαδος και αλβανιας και επεσε κατα λαθος ο κατσαντωνης μεσα
του αλη πασια η περιουσια που δεν ανακαλυφθηκε ποτε
η μεραρχια πιερολο που αναζητειται ακομα
τμημα του θησαυρου που μαζεψε ο μερτεν και εχη κρυφθη καπου στην μακεδονια
και πολλα αλλα τα οποια δεν ανηκουν στην σφαιρα της φαντασιας καποιου βουλγαρου ποιητη και ειναι πραγματικοτητα
με αυτα ασχολειθηται και ας μην βρεθουν ποτε -
Για πια λογικη μιλαμε. Που ολες οι ιστοριες ειναι μεσα στη σφαιρα του παραλογου.
Η πρωτη ιστορια που ακουσα το 1982 ηταν ο μυλος του Καραλη και η δευτερη η λειστια του τρενου, που σε καθε νομο απο Λαμια και πανω ολοι την εχουν στην δικια τους περιοχη.
Σηματα υπαρχουν πολλα στην περιοχη αλλα χαμιλα προς την Αληστρατη που ειναι ταφαρες του κερατα.
Οσο για τον Μαμπικο γνωμη μου παντα ας σημαζευτη λιγο
(γιατι δεν ειμαστε πιτσιρικαδες εχουμε και σκοτουρες και δεν μπορουμε ανοιγοντας το φορουμ να ξεσκασουμε λιγο να διαβαζουμε συνεχεια αερολογιες)
και αν ειναι συγουρος ας βγαλει μια αδεια και με το καλο να τα παρει. Ιδαλως ολα αυτα που γραφονται ειναι παπαρδελες.
Οταν γραφεις η λες κατι το τεκμηριωνεις, ετσι εμαθα στη ζωη μου και ετσι κανω εως και τωρα.Niko . εγω απο την αρχει εκανα την προταση οπου εμεις εδω ραβδοσκοποι και σαουλαδες επη χαρτου να το οργανοσουμε σαν ΦΟΡΟΥΜ -ΨΑΧΤΗΡΙΑ.
Με τον αρχιγο μας Μπαρμα Στρουμφ οπος το αγαπα ο goldhunter. και αποκαλη.
φαντασου ειμαστε αρκετοι εδω, οπου το αναφερη ο Elvis . Οργανομενω μπουκαρισμα.Εγω προσωπηκα πιανο διο δινατα σημια. Και τα βγαζω στη φορα εδω . ΓΙΑ ΜΑς. οι συντεταγμενες στον αρχιγο μας. Και μη μας τη πεση η εκινη ομαδα, ξερωντας τες.
Και ειμαι πανο απο το χοριο Σκοπιά. και αυτοι ετοτοι ΣΚΑΒΑΝ στο χωμα 10μ λακους. Τοσο τους εκοβε.
Αυτα τα τουβλοκινεζακια με σεβασμομπικαν σε πετρινα ραφια σε σπηλια μεσα. Σε λιγο θα στειλο φωτο. Να τις καθαρισω.η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
Ο νικος και ο παρης, οπως και οι παλαιοτεροι του φορουμ, παντα κρατουν την ζυγαρια της λογικης και της προσφορας.. ιδιως εκ πειρας. ετσι εχουν τα πραγματα οπως τα προαναφεραν.. παρα ταυτα, παντα πιστευα και πιστευω, πως η συλλογικη προσπαθεια, ειναι το μελλον..
-
καλα ρε μπολεκ με τοσα που πιανης δεν τρυπησαν ακομα οι τσεπες απο τα πολλα χρηματα?
οπου βρεις και οπου σταθεις μακακιες γραφεις
βαλε μυαλο γιατι θα σε κανουν την μασκωτ της σουραςνομηζω παραφερεσε . το μυαλο μου να ξερεις ειναι οχι Ξυραφι ΑΛΛΑ ΞΟΥΡΑΦΙ .
Αστο δουν και η αλοι πεχτες οπου κιαυτοι πολα λαθοι κανουν . ELVIS . PERSEA . ΠΛΑΤΑΝΙΑ . BABI63 . ILIA. PANORAMIX. KATSIKA , εσει που χαθηκες??? οπου δεν θημαμε αλους . Δεστε την ικονα φωτο. βγαλτε οτι θελετε . Περτοματα . Παρμενα. Μαγνιτικα. κοχιλια . ξερω γω. Ισως και τα κινεζακια.
Ας κανουμε τον Αρχιγο μας να χαμογελαση. Μετα εμοις να του βαλουμε κυροζινη στη γλαβα του. Να τρεχει με δικιγορους για τα ευρετρα μας. ΟΠΟΤΕεεεεεεε τη καθεστε Βαρατε τα σαουλιασματα. Βεργοσαουλαδες . εστο να το κανουμε για πλακα για το χατηρη του μανιακ,η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
φιλε bolek οπως και οι αλλοι που σκαβουν οπου ναναι μαλον τα ιδια κανεις και εσυ και χειροτερα με χρυσμο πυθειας τιποτα δεν γινετε δεν εχω δει καλυτερη λογικη απο αυτην του goldmaniac πανω στην χρυσοθηρεια σχεδον απο κανεναν
-
εγω προσοπικα εχω ασχοληθη με αυτην την δουλεια εντατικα 30 χρονια αν θελει καποιος μια βοηθεια για την περιοχη η για κατι αλλο πολυ ευχαριστως
φίλε μου από που είσαι ?
εάν όντος ασχολιθήκες τόσα πολα χρόνια θα έχεις φάει πόλη καπνιστή πέστροφα
και καλό τσίπουρο στην περιοχή όπως και εμείς φυσικά
κατά την ταπινη μου γνώμη το μέρος εινε παράξενο
εινε πόλη μπερδεμένο
έχει απολα ο μπαξές πόλη παλιά ,παλιά , ναυτικά ,βυζαντινά ,κομιτατζιδικά , κλέφτικα, αντάρτικα .και δεν ξέρω τη αλο μπορεί να πεζειΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1