-
Θησαυρος που βρεθηκε μεσο δορυφορου
όχι Βασίλη δεν είναι αυτός πίστεψέ με.
τώρα παίζετε το σκηνικό, αν θα βρουν κάτι δεν ξέρω.
για πλήρη ενημέρωση θα περιμένετε!!!!Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Όταν ακούτε για δορυφόρους και δορυφορικές φωτόγραφίες, ρύχτετους μιά φάπα να συνέλθουν αν είναι φίλοι σας ή μιά μπουνιά αν κάποιοι προσπαθούν να σας βάλουν σε κάποιο τριπάκι.
Πρόκειται για δυό κυκλώματα, ένα Αθήνα κι ένα Θεσσαλονίκη, το οποιό είναι και παλαιότερο, μετράει από την εποχή του '89, '90. Κάτι άκουσα και για την Πάτρα. Πρόκειται για άτομα με προσωπείο πανεπιστιμιακών καθηγητάδων, που έχουν τσιμπίσει πολλούς αδαείς για να τους πάρουν δουλιές. Βέβαια η συνέχεια είναι άλλη μιά πεζή ιστορία μαλακίας, αφού οι τύποι με κλασσικού τύπου μηχανήματα, πάνε και κάνουν άνω κάτω το μέρος. Επειδή κάποια εποχή είχαν βάλει στο χέρι και κάποιο μεγαλοεργολάβο, είχαν τη δυνατότητα να κάνουν το μέρος καλοκαιρινό -μέχρι να τους πάρει είδηση τί κόπανοι είναι και να πέσουν οι σχετικές φάπες.
Προσοχή λοιπόν. Όσο για το τί συμβαίνει στην περίπτωση αυτή, σε άλλη σελίδα ο Admin γράφει με ακρίβεια εκατοστού το τί και το πώς. Γιατί μάλλον πήρα τις πληροφορίες από πρώτο χέρι, κι εννοώ από Θεσσαλονίκη μεριά. -
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=oNYw9CBCF6I&feature=player_embedded"]YouTube[/ame]
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.